Bond 2012 novemberében

Az MGM nagy szarban volt, de haladnak a dolgok végre. A Hobbitról tudunk, jövő év elején nekiállnak végre, a következő Bond-filmmel pedig becélozták 2012 telét végre.

Reméljük a Craig-Mendes duó rá fog érni rendesen. Főleg a második név, mert érdekes lenne vele egy Bond-film.

human
írta
2010. 11. 05. 04:34
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Bond 2012 novemberében” bejegyzéshez

 1. Bond? Oké, szeretjük a Bondot.
  Crage? Hát nemtom, nekem ez a faszi valahogy még mindíg nem gömbölyű… :S
  Lehet, hogy csak Brosnan után nemtudom megszokni, de nekem ez a tökös akcióhős-félig pankrátor-félig rambó stalusú Bond eddig nem jött be.
  Remélem a 3-ban már szerepet kapnak a régebbi karakterek is… (Q, Moneypenny, meg a szuperkütyük…)
  Mindenesetre várós, mert mégiscsak Bond, de azért na…

 2. Én imáddom Craiget, végre nem egy nyálgép, hanem tényleg egy tökös csávó. És szeretem ahogy a realitás talajára helyezték ezt a sorozatot is, úgy mint a Batmant, és nem láthatatlan kocsikkal lövöldöznek rakétákat.
  Nagyon várós a köv rész.

 3. Kedvelem Craig-et mint színészt, de Bond-ként nekem sem jött be. Nyilván “modernesíteni” akarták a figurát a kigyúrt hassal, stb, de a már megszokott angol titkosügynöknél valahogy nem ez a lényeg, jobban mondva ez kevés. Az jobban tetszik, ha az intelektusát nyomják előtérbe a figurának, és nem a bicepszét. :) A filmet még nem várom……2 év……még meg is kell élni. :))))

 4. Craig egy nulla, semmi köze Bondhoz. Amíg Ő játsza ezeket a Bondnak nevezett hulladékfilmeket, addig egy sem érdekel. Majd ha normális színész, normális Bond sztori lesz, akkor talán érdekelni is fog.

 5. ‘junkie’ eléggé elfogult lehetsz mert sokkal színvonalasabb az utóbbi 2 film mint pl a halj meg máskor, Craig tökéletesen játssza a szerepet, egy 21. századi akciófilmtől te ugyanazt a Bondot várod mint ahogyan Roger Moore játszotta? ne nevettess már.. mondj pár példát akkor, hogy kiket látnál szívesen a szerepben, és ne a kedvenc kórházsorozatodból válogass.

 6. Na végre valami hír. Nagy Bond rajongó vagyok, remélem ez jobb lesz mint a legutobbi, nekem az tetszett a legkevésbé (ellenben a Casino Royal meg az egyik kedvencem).

  Amúgy Craig sokkal közelebb áll a könyvbeli Bond szellemiségéhez, mint az über-macsó Connery (persze nincs vele baj) vagy a humorkodó Moore.

 7. Remélem addigra a stohl börtönben fog rohadni, és nem hagyják hogy megint megerőszakoljon egy filmet a szinkronjával.

 8. aplusb: Attól, hogy 21. század van, még lehetne normális filmet csinálni. Craig óta egy kiherélt Bondot kaptunk, kb. minden elveszett belőle, ami eddig jellemző volt. Akció az van, de ennyi erővel hívhatnák bármi másnak.

  Kórházsorozatokat meg nem nézek :P De talán az “öreg” Clooney is jobban játszaná a szerepet, persze egy normális forgatókönyv és rendezés is kellene hozzá, nyilván nem csak a színészen múlik…

 9. akár nevetségesen hangzik, akár nem, én szívesen látnám újra Brosnant Bondként.
  Connery-t is rá tudták venni még egy utolsóra, szerintem őt sem lenne nehéz…
  Én rajta nőttem fel és nekem mindíg is ő marad James Bond, Őfelsége különleges jogokkal felruházott szuperügynöke, a 007-es, a nők bálványa…. :D
  Róla legalább elhiszi az ember, hogy buknak rá a nők, nade Crage…

  “Hidegen hagy a sármja, Mr. Bond…!

  Asszem ez a mondat még a CR-ban volt, hát mit ne mondjak, qrva nagyot röhögtem rajta… :D
  Crage-nek mindene van , csak éppen sármja nics… xD
  Na mind1.
  A lényeg, hogy Brosnant Bondnak! :D

 10. jellemző, h mindenki Bondon meg Craigen csámcsog, amikor Eva Mendes feneke a filmben ezerszer kúlabb lenne bárki és bármi másnál. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.