Zac Efron az Akirában?

A Book of Eli rendezői maradnak egyelőre és úgy néz ki, hogy a Warner felajánlotta Zac Efronnak az egyik főszerepet az Akira manga feldolgozásában. Valószínűleg Kaneda lesz belőle.

human
írta
2010. 11. 06. 01:00
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Zac Efron az Akirában?” bejegyzéshez

 1. naneeeee! ez nem csak simán az egyik főszerep, ez A Főszerep. eddig is kételkedtem az akira film nézhetőségében, de most kapott mégegy pofont. remélem még pg13-ra is akarjk butítani, az baszna még csak be… -.-

 2. Ááááá. Ez biztos csak egy rossz vicc. Mint hogy Sad Keanu szerepel a Cowboy Bebopban. Ugyeee?

 3. nagyon semmi bajom Zac-el, sajnos megint megy a Dicaprio szindróma, titanic-nál és utána mindenki szidta, pár év múlva most meg mindenki cumizza
  hátha Zac is beválik, nem rajta fog múlni, hogy s*ar lesz a film vagy sem, inkább a scripten

 4. sandor8206: Dicaprio azért nem csak a pilláit lebegtette a nagy jégtörő előtt, hanem nem egy filmben bizonyította milyen fiatal tehetség. Zac srác még nem tett le semmi a olyat elénk mint A kosaras naplója példának okáért, csak műmájerkedett.

  És, hogy a hírt is végszavazzam, úgy úriasan:

  Elmennek ezek a kurva marinénjükbe, hogy kapná el a őket a veszett ló nagyszerszáma, de koton és vaj nélkül!

 5. symor, hát akkoriban senkitől se hallottam, hogy itt meg ott milyen nagy volt, csak azt hogy nyálgép

 6. Zac-et a HM-ben el lehetett viselni, mert aranyos volt, a népeknek bejött, de már a C. St. Cloudban sem tudott bizonyítani, a Megint 17-ről nem beszélve. Ellenben Dicaprio-t főként azért a férfinép utálta, mert túl nyálas volt, de a Kosaras naplója akkor is nagy alakítás volt, ahogy később a többi is. Nem örülök, hogy az ő neve ugrott ki Kaneda-ként, mindenképpen megnézem, de ha egy DB. Evolution lesz belőle, akkor nagyon csalódott leszek, mert még egy rendes manga\anime átírat nem született az USA-ban.

 7. A k*rva anyjukat. Már elnézést de a hírt elolvasva ennyit tudok.

  Sandor8206: “hát akkoriban senkitől se hallottam, hogy itt meg ott milyen nagy volt, csak azt hogy nyálgép,,

  Hülyékkel voltál körülvéve.

 8. Eddig is tartottam az Akira filmtől, de most már rettegek. Nem Zac Efronnal van bajom de nagyon úgy tűnik, mintha a stúdió úgy gondolná ebből már semmi jó nem sülhet ki, és inkább elkezdtek közönségcsalogató neveket belerakni a projektbe, hogy mentsék a menthetőt.

 9. SlyZero: na ez aztán tényleg honnan jött? MInden filmbe igyekeznek közönségcsalogató neveket tenni, ilyen az egész filmbiznisz. Ebben semmi “mentik ami menthető” nincs.

 10. Igen, de vannak olyanok, akik közönségcsalogatóak, és tehetséges is, illetve olyanok, akik csak közönségcsalogatóak.. De mondhatnám azt is, hogy a Zac gyereknek nem tudok olyan filmjéről a HSM óta amit ne csupán azzal próbáltak volna meg eladni, hogy Ő szerepel benne.

 11. SOLDIER, lehet, de nem Zac-en fog múlni, hogy az Akira jó vagy rossz adaptáció lesz. Amúgy a nagy kiakadás meg főleg, úgy nevetséges mintha Kaneda szerepéhez valami istentelen nagy tehetségű színész kellene

 12. na most elvonatkoztatva attól hogy ez az egész anime megfilmesítés Hollywood által (nem beszélve hogy Akira) mennyire nevetséges és szánalmas…
  logikusan végiggondolva: ha Zac Effron lenne Kaneda akkor ki a fene lenne Tetsuo? Justin Bieber?!?

 13. Hihetetlen ez a sok sírás, mintha legalábbis azt jelentették volna be, hogy vígjáték lesz az Akira, vagy hogy a Disney akarja leforgatni, énekló állatokkal.

  Zac Efron eddig nem tett te túl sokat az asztalra, de valljuk be, hogy egy Akirához nem is kell oscaros alakítást nyújtani. Amennyi kraft pedig kell a filmhez, az Efrfonban is megvan. Mellesleg a manga főszereplője is fiatal, szóval ebben illik Zacre a karakter.

 14. papapapa nézzd meg ugy 1-2 év múlva és megérted.
  De ha nem érted a cyberpunk jelentőségét ami kicsit a saját kulturális és technikai lehetőségeink baljóslatú jövőképe. Képzeld el a világunkat mondjuk úgy 15-20 év múlva megkapod amit most csak egy filmen látsz.( Jó de spec. képességek nélkül XD )

 15. Zac Efron ide vagy oda…komolyan mondom, engem az sem érdekel ha a film 99%-a űrszemét,de ha Tetsuo biomasszává változása mondjuk Avatar szintű CG-vel van tető alá hozva, nekem már az eladná a filmet.

  Már csak attól félek hogy PG13 beosztást kap.Meg azt se felejtsük el hogy pölö a Watchman-ből is kihagyták a Lovecraft-os tintahalszörgyet.

 16. blade78:

  Hát most aztán marhára megindokoltad, miért jó az Akira. Ez ugyanis a sci-fik 90%-áról elmondható, mellesleg szerintem nem ilyen lesz a jövőnk, bár ez egyéni szocprob ugyebár.

  papapapa:

  Az Akira olyan, mint a többi manga / anime, vagyis függ a néző ízlésétől és lelki világától. Én szerettem az Akirát, sütött belőle valami nyugtalanító pesszimizmus, és látványos volt a cyberpunk univerzum, amit teremtett, noha tény, hogy sose néztem meg még egyszer.

 17. puff, ez kicsit öngól volt Chocho – te is olyan indoklást adtál meg ( …függ a néző ízlésétől és lelki világától. ) ami nem csak hogy a sci-fikre, hanem gyakorlatilag bármilyen alkotásra igaz. :P

  amúgy ha valaki az Akira nagyságát / jelentőségét szeretné megérteni és rendelkezik az adott affinitással, ízlés és lelkivilággal, akkor célszerű a mangával kezdeni, mert a róla készült anime kb olyan mintha a Gyűrűk Úrából csináltak volna egy kétórás filmet.
  nekem sem tetszett elsőre amikor láttam (viszonylag későn), mert addigra már a mangát rongyosra olvastam és nagyon sok mindent hiányoltam belőle ill. túl koncentrált volt. valószínűleg nekem is az lett volna a véleményem mint papapapa-nak, ha nem ismerem az eredetijét. véleményem szerint itt kár is lenne ecsetelni hogy pontosan mitől jó, akit érdekel nézzen utána, olvassa el, művelődjön az adott témakörben ( elég réteg műfaj! ) és döntse el hogy tetszik-e neki vagy sem, de a felszínes érdeklődés szvsz csalódáshoz vezethet (vagy nem) és ez az ami miatt kétkedek a Hollywood-i változatban, gyakorlatilag mindegy ki játssza a főszerepet – nem rajta fog múlni a film sikere sem pedig a CGI-on.

 18. Az Akira egy elbaszottul beteg valami…nagyon komor, néhol nyomasztó a hangulata, máshol meg tényleg beteges. De szerintem is nagyon jó. Manga nélkül is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.