Last Night-előzetes

Na, Sam Worthington most megmutathatja, hogy tud színészkedni is. Egy pár férfitagját alakítja, akik egy éjszakára külön maradnak, rögtön beújítanak valakit maguknak. Ennyin múlik. Na jó, azt a valakit ismerik már, szóval nem egy random ember. Kibírják megcsalás nélkül?

A teljes csapat: Keira Knightley, Sam Worthington, Eva Mendes, Guillaume Canet

human
írta
2010. 11. 08. 02:40
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Last Night-előzetes” bejegyzéshez

 1. Vajon az elején a gaumont jelnél a kép direkt van ilyen régi szakadtas vhs minőségben, vagy csak effekt (bár egy kicsit a trailer is olyan)?

  Amúgy Keira és Eva közül mindenképpen Eva-t választanám!:D

 2. Esélytelen, hogy megmutassa. Esélytelen. Még a hideg is borsózik a hátamon, mikor megszólal, olyannyira tehetségtelen.

 3. Keira Knightley ijesztően néz ki az atlétájában. Brrr. Mint valami anorexia ellenes kampány szánni való szereplője.

 4. Lennék Sammy helyében. Eva kisasszonnyal jól összebarátkoznék miután hazamentem Keira sem maradna törődés nélkül. Canet gyereknél meg elővenném Terminator énem és kettétépném derékból:)

  Így mindenki boldog lenne. Majdhogynem:)

 5. Amióta Keira Knightley rivaldafénybe került fogy el, mint a Hold. Eva Mendes meg még mindig bejövős, ha választanom kellene, mindenképp ő lenne az.:)

 6. Én meg Carter dokit választanám :)

  Wothingtonról meg nem tudom mit papoltok itt, nagyon is jó színész, a Terminátor trágya negyedik részében csak ő volt igazán jó és az Avatarról lehet mondani, hogy effekt így, effekt úgy, alapvetően egy szentimentális sztori, és a színészek abszolút átérezhetővé teszik, szal szerintem ott is jó volt. A Titánok Harcában viszont mindenki egyformán szar, mert Letterier nem tud színészt vezetni :)

  Közhely, hogy nagy költségvetésű giga-mega blockbuster kasszasikerben nem lehet maradandó színészi alakítást nyújtani. Lehet.

 7. Ron, nézd már az arcjátékát, csak mondjuk ebben a trailerben. Nem leszólni akarom, mert ettől még lehet jó karakterszínész, de nem igazán létezik nála ilyen.

 8. idiotapocs, rámutattál a lényegre…többek között az arcjáték teljes hiánya…de még ha csak ennyi lenne :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.