Blubberella-előzetes

Az előző trailer alapján azt hinnétek, hogy ez is poén, de csak félig az. Uwe Boll így képzeli el a komédiát, dagadt szuperhőssel aki megöl egy csomó nácit.

K. úgy néz ki mint egy Gálvölgyi kabaré, rendezésileg is.

human
írta
2010. 11. 09. 20:10
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Blubberella-előzetes” bejegyzéshez

  1. Talán 100 év múlva az ükunokáink majd azt mondják hogy “Nem is volt viccesebb ember Uwe-nél”. De mi még nem ezt mondjuk… :(

  2. Megjelent a Bloodrayne 3 előzetese is egyébként és úgy tűnik, hogy az itt felhasznált jelmezeket meg díszleteket, sőt még a színészeket is átdobták abba a filmbe. Még a helyszínek és a kameraállások is totál ugyanazok néhol. Olyan, mintha egyszerre forgott volna a két film.

  3. Én az előzetest sem bírtam végignézni. És ennek az embernek még mindig adnak pénzt filmet csinálni. Tudom! Sok ember vevő rá még így is:P

  4. hát nemtom de a Postal nekem várós volt, maga a film is baromira tetszett de ez….tényleg a Gálvölgyi show szinvonal.

  5. Nem mondjátok, hogy lesz Bloodrayne 3 is, mikor az első rész is olyan gagyi és közben sajnos halál unalmas is volt, hogy közben majdnem felkötöttem magam. Ez meg…hát egyszerűen nem találok szavakat. Egyfolytában azt vártam, hogy: na, most talán jön valami vicces, de nem. Basszus, ezekre adnak pénzt, máshol meg éheznek. :-)

  6. szerintem ilyen stílusban talán egy fokkal emészthetőbb mintha komolyan venné magát, de persze ez is szarnak tűnik, csak nem annyira :D

  7. A Seed óta már 5-6-7 (franc tudja már mennyi is volt) filmen is túl van…
    Ez megint jó móka lehet. A House of the Dead, a Postal, a Rampage marhanagy volt, mindig érdeklődva figyelem Boll bát :)

  8. Uwe Bollnak én még jó filmjét nem láttam. Va néhány nézhetőbb filmje (Király nevében, Far Cry), de azok is csak akkor nézhetők, ha elfeledjük, h játékadaptációk, máskülönben azok is hányingert keltőek. De ez, ezzel alulmúlja megint önmagát.
    Oké, h nem veszik komolyan magát, de ezt bárki nevettetőnek találja? Ne válaszoljatok, nem szeretnék azzal az emberrel találkozni, aki szerint ez vicces. :)
    Gyerünk aláírni a petíciót Boll ellen, s talán végre abbahagyja a rendezésnek nevezett szánalmat amit művel.
    Amúgy én is arra lennék kíváncsi, az ilyenek mint Uwe Boll v mint az Asylum, honnan szereznek pénzt a filmjeikre? Ki ad nekik pénzt rá? S h tudnak meggyőzni (ez Uwe Bollra vonatkozik) neves sztárokat, jó színészeket, h a filmjeikben szerepeljenek? (Néhány színésznek a karrierje végét is jelentheti akár egy Boll film, legalábbis a kockázatot vállalnia kell!)

  9. Ez nem az a twilightos csaj amelyik felvette ahogy nézi az első szagás előzetest?:D na jó nyilván nem de nagyon hajaz rá..:D ezt lehet megnézem.XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.