Chessboxing: Shadow, Poe, Bruce, Plissken, Hell, Oldboy, Dűne

Rebecca Hall (The Town) és Guy Pierce lesz a főszereplője a Shadow Dancernek. A történet szerint a gyerekeiért fogja elárulni a testvéreit, akik IRA tagok. Az egészet James Marsh (Man on Wire) rendezi.

Edgar Allan Poe történetének, az Eliza Gravesnek feldolgozását a jó öreg Oren Peli fogja rendezni. Eddig a Paranormal Activity első részével bizonyított. Egy olyan orvosról szól, aki úgy látogat meg egy elmegyógyintézetet hogy fogalma sincs erről: a betegek vették át ott az irányítást.

Setup lesz annak a rablós filmnek a címe, amiben Bruce Willis, Paul Walker és 50 Cent fogja közösen ropni a ropnivalót. Mike Gunther a rendező.

Mint tudjátok, az Escape from New York-remake ügye nem halott, a forgatókönyvet pofozgatják és most az a pletyka is felütötte a fejét, hogy Jeremy Rennert szeretnék a fő szerepbe, Snake Plisskennek. I swear to God, Snake, I thought you were dead.

Hell and Gone címmel film készül a nagy 1871-es chicagói tűzvészről. Szerelem is lesz benne. Jonathan Nolan írja és J Blakeson rendezi majd.

Úgy nézett ki, hogy az Oldboy-remake elbukott, de eddig tarthatott csak az öröm: készült egy új forgatókönyv és Matthew Vaughnt vagy Danny Boyle-t szeretnék rendezőnek megszerezni.

Hiába örültünk, hogy esetleg Pierre Morel (Taken) rendezi az új Dűne-feldolgozást, lefokozták producernek és új rendezőt keresnek. Az idő ketyeg, mert lassan lejárt a megfilmesítési joguk.

4 hozzászólás a “Chessboxing: Shadow, Poe, Bruce, Plissken, Hell, Oldboy, Dűne” bejegyzéshez

  1. Renner egész jó Plissken lehetne de inkább hagyják már a fenébe az Oldboy-al együtt! Főleg az Oldboyt !

  2. Oldboy remake fölösleges, de öröm az ürömben, hogy legalább két tehetséges rendező neve került elő.

  3. Az Oldboy már annyira beitta magát az emberek fejébe, hogy ha ne adj isten elkészül az amerikai változat, senki se fogja figyelembe venni.

  4. Oldboy érdekes lehet, mert nem tudom, hogy a végét hogy a végső nagyjelenetet hogy tudnák elhollywoodiasítani. Nem tenne neki jót.

    Az Escape from New York meg hát felesleges, de azért potenciál is van benne. Mindig úgy éreztem, hogy többet is ki lehetett volna hozni abból a filmből. Hátha…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.