Ismét csak Tron: Legacy

A Disney kiadott még egy trailert, hátha nem várja még mindenki a földön mindenhol, mint a messiást. De majd most, ez meggyőzi őket, a többieknek pedig biztos akad pár új jelenet.

Metropolis a griden.

26 hozzászólás a “Ismét csak Tron: Legacy” bejegyzéshez

 1. Trailerről trailerre egyre coolabb zenéket raknak be. Ejj de messze van még a soundtrack meg a film megjelenése.

 2. “I’m not your father, Sam. But I’m very, very happy to see you.” – nem őszinte a mosolya :D
  Amúgy a film elég város, a maga virtuális letisztultságával látványos, remélem nem csapták össze a történetet. Vagy ha igen, akkor legyen über-mega látványos.

 3. nagyon várom. nagyon. de a gonosz flynn-en nagyon látszik (1:55 környékén)a cgi. remélem csak itt lesz ilyen, mert a trailer elején megvettem rendesen a fiatalítást. :)

 4. Igen csak jó a látványvilág, valószínűleg a szögegyszerű történetet is eladja majd. Mondjuk a fehérruhás csajok robotmozgása valami iszonyat gáz.

 5. Eddy21:
  Programok, hogy kellene mozogniuk? :D
  Az a jó, hogy ebben a filmben ilyeneken nem fogok kiakadni ilyeneken, hogy látszik a CGI, vagy a mozgásuk fura, mert elvégre egy virtuális térben mozognak :D

 6. Megnéztem eddig minden trailert, ezt meg tényleg háromszor is megnéztem, de sajna nem győzött meg. Ettől még megnézem, mert biztos baromi látványos lesz, tehát végső soron a disney csak eléri a célját, de szerintem nem lesz mindenki így…

 7. Hát épp ez az. A többin nem látszik ilyenforma darabosság azért is tűnt fel. De lehet, hogy ezek valami Windows alapú programok! : )

 8. Eddy21:
  Szerintem azért ilyen a mozgásuk, mert őket úgy programoztak be, hogy nem feltétlenül szükséges a tökéletes működés, a lényeg, hogy elvégezzék a feladatukat. A többinél viszont kell a kifinomultabb mozgás, mert ők pl harcolni is fognak meg motorozni meg ilyenek, az meg nehéz lenne ilyen mozgással.

  De szerintem az ilyeneken nem kell fennakadni, mert fentebb is említették, hogy ez egy virtuális világ, akármi megtörténhet benne meg mindennek megvan a maga feladata, amit elvégez. Mit a mátrixban kb.

 9. Biztos lesz olyan okos mozi aki rajongókra építve a régit is vetíti. Annyi eyecandy lesz ebben a filmben, hogy hú *-*

 10. Bréking nyúúz!

  Új hírek kerültek napvilágra az új Tron film kapcsán. Mint kiderült, a feltevésekkel ellentétben, nem a Daft Punk készített hanganyagot a filmhez, hanem a Daft Punk új albumának hírére a Disney marketingesei felkapták a fejüket, mondván, “ha már úgy is ezt hallgatjuk egész nap, akkor miért nem csinálunk hozzá egy filmet?” Ennek kapcsán született a döntés, hogy történetet szőnek a banda új albuma köré, mint azt anno tették az Interstellával. Azonban a Disney-nél szerettek volna szakítani azzal, hogy ez is rajzfilm legyen. Mindenféleképpen élőszereplős filmet szerettek volna készíteni, így sokáig nem volt potenciális forgatókönyv, ám egyszer csak napvilágot látott a Tron: Örökség elkészítésének az ötlete. Hamar rájöttek hogy a film képi világa tökéletesen beleillhet a Daft Punk hangzásvilágába, így hát felkeresték a francia duót, akik kisebb vonakodás után, de beleegyeztek abba, hogy az új albumuk a Disney filmjével lásson napvilágot.

  :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.