Minden tiszta a Source Code kapcsán

Csak épp nem a főszereplőnek. Az alábbi képpel kijött a konkrét történet. Tényleg az lesz, hogy újra és újra a vonaton találja magát Jake, hogy megtalálja a terroristát, aki felrobbantja az utasokat. Minden egyes alkalommal a halált is át kell élnie, hogy aztán egy laborban ébredjen. Amikor legelőször van a vonaton, akkor még arra sem fog emlékezni ki ő. Később fokozatosan összerakja a Beleaguered Castle puzzledarabjait, meg össze is jön egy csajjal.

A rendező ugye Duncan Jones, aki legutóbb a Holdat hozta.

Kép a Source kódból

Lassan már a trailer jöhetne tényleg.

human
írta
2010. 11. 09. 05:36
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Minden tiszta a Source Code kapcsán” bejegyzéshez

  1. Rendező jó, ötlet jó, remélem minden jó lesz ezen kívül és akkor nézős lészen…

  2. higgins::Elárulnád miféle hülyeség volt a Holdban?Mert nem igazán vágom miröl beszélsz….

  3. gericore: hát kezdjük maga azzal a felépítéssel, hogy a valóságban a dolgok nem így müködnek, mint a filmben. A holdbázis müködése: miért van azon olyan gravitáció, mint a földön? miért kell oda egy ember a kapszulák áthelyezéséhez, ha már minden automatán megy? ott van a mozgó robotszámítógép is, aminek a viselkedése és müködése egyszerüenül nem értelmes.

    Azt elimserem, hogy pszihikai szempontból jó a film, de ha már ilyen zseniális a rendező, akkor odafigyelhetett volna a technikai dolgokra is, mert így csak egy hobokós mese lett ebből.

  4. Nekem nagyon tetszett a Moon, szerintem technikailag-logikailag nagyon sok sci-fi nem kerek, de ha hangulat megvan akkor nem szokott számítani. Viszonylag kis költségvetésből dolgoztak, ezt is figyelembe kell venni. Most a siker után valszin több pénzt kap erre a filmre, kíváncsi vagyok él-e a lehetőséggel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.