Túlzásokkal teli ez a Skyline-részlet

Na most láthatjátok, hogy pontosan mire is lehet számítani a Skyline kapcsán. Ilyen lesz egy látványos akciójelenet a filmben:

human
írta
2010. 11. 10. 15:44
megjelenés
48
hozzászolás


48 hozzászólás a “Túlzásokkal teli ez a Skyline-részlet” bejegyzéshez

  1. Hát ezt nem kellett volna, eddig vártam a filemt, ezek után max egy hétköznap du.-u kábelcsatornás filmnek gondolom.

  2. Ez marha béna volt. Gondolom TV-ben lesz a bemutatója. :)
    TV sorozat nyitó részének tök jól mutat ;)

  3. Elején a zene az Inceptionére emlékeztetett, amúgy esetleg bepróbálom bár ez elég gáz volt azért :/

  4. Kicsit benézték az arányokat nem? Az a vadászgép elég kicsinek tűnik a két főhőshöz képest.

  5. Mátrix: elhajolnak a hősök a golyók elől, erre Ti: “Húúú!! Ááááá!”

    Itt: “Gáz! Fos!” stb.

    Grat.

    Én várom a filmet, egy jó kis sf akcióra mindig vevő vagyok, függetlenül attól, hogy nem Cameron rendezi és Avatar a címe…

  6. Boccs Wittgen. Ha ez lenne az első olyan film ahol ilyen minőségű trükköket mutatnak, biztos vagyok benne hogy mindenki fúú-zna. Csakhogy ezek a jelenetek kb egy jó PS3 játék grafikáját érik el. Meg ugyanarra a kaptafára épülő jeleneteket nem lehet századjára is húú-zni. Pl nekem a Die Hard 4.0 jutott az eszembe amikor az alagútban majdnem McLanékre zuhan egy kocsi.

  7. Wittgen
    Ezt most komolyan a matrixhoz hasonlítod?

    Ne viccelj már..
    Most vagy nem érted a mátrixot,vagy nincs ízlésed.
    Ez gagyi így 2010-ben, a mátrix meg még mindig top10-es..

  8. Wittgen: valahol igazad van, mégis egy gondolatot hozzáfűznék, amit ilyenkor mindig érdemes szem előtt tartani: ha egy filmben megalkotnak egy realitást, akkor azon belül bármit megtehetnek, amíg az nem ütközik a megalkotott realitás törvényeivel. A Mátrix számomra egy olyan világ, ahol ez belefér, sőt, erre épít. Míg (bár még a filmet nem láttam, tehát a tévedés jogát fenntartom) ez a film itt játszódik, ebben a valóságban. Tehát a logikájának itt kell megfelelnie, e világban. Mint ahogy pl. nem aggódom, ha egy LOTR-ban valaki varázsol…

    Ez persze csak az én véleményem, ettől függetlenül nagyon várom a filmet, ugyanis NINCS mostanában jó sci-fi. Nem SG:U (bár már picit mintha javult volna a sorozat), nem Inception, hanem valami igazi sci-fi, űrhajókkal, idegenekkel. :) Már nem is tudom, hányadszor nézem újra az ID4-t, pedig annyira nem is jó film…

  9. Joco1114, Wittgen: pont ezt akartam írni én is, hogy a Mátrixban megalkottak egy fiktív világot, ahol kedvükre variálhattak akár a fizika törvényeivel is, tehát meg volt magyarázva, hogy miért tud elhajolni.
    Itt viszont (szerintem is) a valóságban játszódik a dolog, ahol a fentiek azért nem igazán kivitelezhetők, így inkább hatnak röhejesen, túl sokat akartak markolni.

  10. máig az egyik leggázabb trükk, TDK betmotor falon megfordulás, ti, Húúúúúúúú, áááááááá, ha már nem egy film minőségén megy a vita, hanem a gagyi CG marhaságokon, ez se lesz nagyobb hülyeség mint akármelyik halivudi popcorn movie

  11. Azért még ne temessük, hátha jó lesz. A trailer sokszor teljesen más, mint a film. Pl. Scott Pilgrim trailere egy cool filmet sugallt, de a film maga, hát, no, izé, nem volt olyan rossz.

    Optimista vagyok. Vagy naív. :)

  12. Nem is csak CGI a gáz, hanem a színészi játék (0), a zene egy rövid részlet ismétlődik folyamatosan, a tetőn állnak 1,5 percig és kb semmi nem történik köröz a repülő lövi az idegent ők meg nézik, mutatják a vádászgépet közelről és rohadtul gagyinak néz ki, á most nézem 3.szor egyre rosszabb:S

  13. Mar en is visszasoroltam a filmet otthon nezosse.
    De ezen legalabb nem fogok bealudni,mint a Monsters-en.

  14. Vajon mi a baj az emberekkel? Az talán hogy túl sok mindent megkapnak. :D Ebben a filmben nem lesz semmi rossz/gagyi, nézed és szórakozol .. vagy sznóboskodsz és megnézed helyette a ff.ben egy régi noir filmet a 40s évekből esetleg trollkodsz egyet a chaten az Avatár szerető emberekkel :D

  15. Strause-ék nem tudnak rendezni, ez ebből a rövid részletből is látszik. A CGI egy Bkat sci-finél még elmenne, de maga a jelenet annyira banális, hogy az már szinte fáj. Hogy lehet ennyi klisét másfél percbe belesűríteni?

  16. a trailer alapján vártam a filmet, de ez alapján lehet hogy meg sem nézem, mert megint csak egy amcsi f.st néznék, nagyon gáz a repülő grafikája, NO fizikai motor a grafikai engine-ben, és az egész jelenet érezni hogy ezért a gagyi jelenetért rendezték meg a háztetőn, csak ezért jönnek ide fel, hát sajna többet vártam………..sztem még B kat sem…..

  17. ID4-et lattam mar 100x, pedig az se a realitasokra epul. Elso ranezesre nekem kicsit ugy tunik, mintha az ID4 helyet szeretne betolteni. Nem biztos, hogy sikerulni fog. DE, en varom, mert egy ilyen urlenyes filmre varok mar ID4 ota, legicsatak, vilagvege, majd a vegen usa megmenti vilagot. Persze ahoz nem ragaszkodom, hogy usa mentsen meg mindenkit, de valoszinuleg ilyesmi lesz a vege:D

  18. Lol? MIlyen gép az már? Mert hogy nem F-22A az biztos… :D XD

    Nálam azért még várós a film, de van egy olyan érzésem hogy mire eljut hozzánk neten lesz HD-ban is. :D

  19. Egyezünk meg fiuk lányok, az utóbbi évben volt egy pár olyan film ami CGI terén elég nagyra tette a mércét, sajnos ez a Scyline anyag nem üti.
    De még igy is megnézem mert kiváncsi vagyok, h valami újat mutatnak-e a témával kapcsolatban.

  20. Eddig ugye egy rakás szarnak tartottam ezt, amit sose néznék meg, üvölt róla a gagyi. Most viszont úgy döntöttem mégis megnézem, a szörnyek meg űrhajók talán elvonják a figyelmem a remek “színészekről”.

  21. (mély sóhaj és fejcsóválás)
    …de azért megnézem…
    (…még a végén kiderül hogy Asylum produktum ez is… na ez csak vicc volt)

  22. Hát nekem elég B kategóriásnak tűnik ez alapján a jelenet miatt. De a fura hogy vannak jó CGI elemek benne, de viszont gyatrák is. Talán a végére nem volt elég pénz, hmmm kitudja.
    De akkor is. Pl amit előttem is írtak hogy a repülőgép az emberekhez képest elég apró. Egy ilyen vadászgép nagyobb lenne. A másik hogy én szerintem egy ilyen becsapódásnál a tető amin állnak. Néhány helyen olyan szépen beszakadna hogy annak a rendje. Bár nyilván függ hogy hogy vannak a falak a tetőszerkezet alatt stb stb. De hogy ilyen masszív egy ilyen becsapódással szemben biztos nem lenne.

  23. Independence day + Starship troopers kavaréknak néz ki.Csak azok akkoriban vágtak igen nagyot, ez meg kb. 2010 ben ötlettelenül ilyen kinézettel,koncepcióval útálkodik itt a képembe. Szégyen gyalázat, nem tünik egy nagy reccsenésnek.A szőrny egyrészt ötlettelen,másrészt semmi nyomasztó nincs benne,azokkal a nagy pislákoló kék ledekkel.

  24. “nagyon gáz a repülő grafikája, NO fizikai motor a grafikai engine-ben”

    Ez nem egy játék, ergó nem beszélhetünk se fizikai motorról, se grafikai engine-ről. Egyébként értem mire gondolsz, de elméletileg van még idejük, hogy kicsit tunningoljanak az effekteken. Ki tudja, talán lesz egy csepp eszük és ezt a jelenetet ki is hagyják:)

  25. ennél ezerszer rosszabb cgi-k is voltak és lesznek, szóval hukerz
    én egyedül balfour miatt aggódok

  26. A sok filmszakerto egy 1 perces jelenet alapjan megmondja, hogy mennyire lesz szar vagy jo a film. En ezen csak nevetni tudok. Sot a jelenet veget meg nem is lattatok. Az sem biztos, hogy ez a vegleges CGI.

  27. A jelenet rossz. Borzasztó rossz. Fizikát (átpattan felettük egy becsapódó repülő, ó b.meg), méretarányokat hanyagol, egy klisét elővett (remélhetőleg újakat is teremt…).
    A filmet ettől még meglesem.

  28. Érdekes, a lényeg felett mindenkinek átsiklik a figyelme: mi a picsáért követ egy bazinagy űrszörny pár szerencsétlen civilt? Semmi értelme, annak meg főleg nincs, hogy az eddig látott részletekből meg sem tudja őket ölni. Szép kis idegenek ezek:).

    A grafikákra fröcsögő embereknek meg üzenem, hogy láttunk már mérföldekkel szarabbat is mozifilmben.

    Milo már előkerült, de hol van Jack Bauer? Lehet már hackeli az anyaűrhajót?

  29. zsocso: és aki azon tud nevetni, hogy te nem hiszed el: több ezer filmmel a háta mögött könnyebben felmér dolgokat az ember. A sok kommentszakértő két sor alapján megmondja, hogy pontosan miért gondolják azt az emberek. (Most tök mindegy, hogy milyen lesz tényleg a Skyline, nem arról írtam épp)

  30. Nekem tetszik maga a környezete, a harc a háttérben, viszont a végén az arányokat tényleg elrontották. Tipikus számítógépes hiba! :D

  31. Az lesz a legnagyobb gond, hogy ez lesz az egyetlen “látványos akciójelent”? ;)
    “B” mozinak indult, minden bizonnyal az is lesz. Egy fél kategóriát bukhat felfelé a sztorival, de esélyesebb, hogy azt is elbaltázzák és másfelet esik lefelé. :(

  32. Gagyi, nem gagyi, mindenképp nézős. Engem még továbbra is érdekel, megvettek kilóra most is. :D

  33. Egyszeruen fáj nezni. Nekem ciki, en erzen szarul magam a szineszek, a rendezo(k) es mindenki mas helyett akik reszt vesznek ilyen szemet megalkotasaban. Sosem mennek ilyen filmre moziba, így ezt is kihagyom, majd tv-ben egyszer elalszom rá maximum.

  34. …Mivel nagyon-nagyon ritka a sci-fi manapság, ezért várós(akármilyen lesz, megnézem-egyszerűen nem lehet válogatni /a semmiből/)… Amit legutóbb néztem, a “Monsters” volt fájdalmasan unalmas…
    Valaki írta a Transformers-t is példának: Az elsőt épp hogy végig bírtam szenvedni (ratyadék), a kettőt félig néztem meg…Pedig gyerekkoromban hogy imádtam! :-O

  35. Hát én is kétségekkel fogadom a filmet. Pláne azok után, hogy láttam a konkurencia, márciusban debütáló, szintén ugyanezen alapokra építő sci-fi-ének bemutatóját:Battle Los Angeles. De ennek ellenére tuti megnézem. Lehet kellemes csalódás lessz.

  36. Hát….elég gagyi volt az egész.A mai filmiparban nevetséges beválalni a rendezőnek egy ijet.Mondjuk a végén az amikor zuhant rájuk a repőlőgép,már kezdet tetszeni de addigra meg vége lett:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.