Röviden: Sejtcserés támadás (The Switch)

Ilyen egy teljesen közepes film. Vannak benne remek pillanatok, de a középszer ami körbeveszi őket ki is nyírja az élményt a végére.

Képek a Sejtcserés támadásból
Képek a Sejtcserés támadásból

A történet valahogy úgy foglalható össze röviden, hogy a Jennifer Annistion szépségű nem talál magának férjet, ezért eldönti, hogy akkor jöhet a mesterséges módszer. Egy házibuli során gyűjti be az “anyagot” a legjobb barátja pedig véletlenül kiönti, aztán kipótolja. Ez konkrétan a Switch.

A negatívumokkal nem akarok sokat foglalkozni. Azt hiszem a kötelező “most majdnem elmondja a cserét a nőnek, de valami természetesen közbejön” fordulat környékén adtam fel kb. a reményt, hogy tisztességes lesz a végeredmény.

Inkább a pozitívumot említeném: a tényleges apa összes jelenete jó a gyerekkel. Egyszerűen ott szerethető a film, de sajnos ez összesen legfeljebb 30 percet jelent a 90-ből. Végül 6/10, de semmit nem vesztesz ha kihagyod.

4 hozzászólás a “Röviden: Sejtcserés támadás (The Switch)” bejegyzéshez

  1. Az apa-fia jelenetek tényleg szerethetők, de sajnos az egész filmre nem jellemző. Egyszernézős aztán elfelejtős. Szerintem.

  2. A kissrác rettentő aranyos, miatta olvadoztunk a moziban. a liftes-másnapos jelenet meg haláli volt, egyébként valóban egy egynek elment típusú film.

  3. Jason Bateman remélem majd vmikor megmutathatja magát komolyabb szerepekben is, mert roppant jónak tarom.
    Valóban Ő és a kissrác viszik a filmet a többi felejtős… még Juliette Lewis se emelt a színvonalon ami már nagy baj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.