The Eagle-előzetes

Legutóbb Neil Marshall próbálkozott meg Rómaikról kardos akciófilmet forgatni, de az elég felemásra sikerült. Lássuk, hogy az Oscar díjas rendező Kevin MacDonald mire megy ebben a The Eagle címűben.

Főbb szerepekben: Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherlan, Mark Strong, Tahar Rahim.

Hd a nagyoknak.

Amúgy poén, hogy a főszereplő feje fölött átpattan valami hatalmas tárgy lesz a legnagyobb filmes klisé mostanában? Épp tegnap láthattuk a Skylineban repülővel, előtte a Die Hard 4 volt, meg még valamiben feltűnt, és ezek csak azok amiket láttam.

human
írta
2010. 11. 11. 07:54
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “The Eagle-előzetes” bejegyzéshez

 1. Így elsőre ez sem tűnik jobbnak Marshall fércművénél, de mint annál itt is lehetnek jobb pillanatok.

  A főszereplő G.I. Joe-ban van némi kétségem bátor légiósként, míg a brit balettpatkányról tudjuk, hogy megbízható szokott lenni, szóval felemás :/

  Lassan viszont elmondhatjuk, hogy a szandálos-filmeknek megjelent egy alkalmi rétege, amire beül a néző és gyorsan elfelejti.

  Tulajdonképpen a Róma sorozat óta nem igazán talált magára a műfaj, nem érik fel az általa felállított magas lécet történetszövésben, nyelvezetben, meg úgy egyáltalán, autentikus történelmi kalandélményben. A Spartacust, azt most hagyjuk, mert egész másért hatásos :)

  A Gladiátort próbálják még mindig befogni az ilyen kisebb lélegzetű mozikkal, csak nem sikerül, hogy mozis példát említsek (bár szerintem a Scott-Crowe párosra utóbb a Róma tévében azért rávert).

  Egyszeri filmnek látszik, meglátjuk!

 2. Egyszer mindenképp csekkolós. De a trailert bánom, hogy megnéztem, miért kellett benne elsütni azt a SPOILER He’s one of them dumát? SPOILER

 3. Tipikusan az a helyzet, hogy ha nem nézem meg a Trailert akkor nem tudom eldönteni, hogy elmenjek-e rá moziba, most viszont, hogy megnéztem rábasztam, mert majdhogynem az egész történetet láttam és ráadásul alig keltette fel az érdeklődésem.

  Igazából a történelmi-szandálos-háborús filmek halála a PG-13.Ami ilyen besorolást kap az 90%-ban filmtemető…

 4. És miért kell mostanában egy harci jelenet közben mindig szaltóznia valakinek? Hacsak ez nem a Karatetigris Rómában, akkor tessék életszerű, autentikus küzdelmeket beépíteni. Biztosan nem nehéz találni manapság egy szakértőt, aki jártas a római harci technikák terén. Nálam már csak emiatt is elvágta magát ez az alkotás.

 5. Meg fogom nézni. Inkább ez, mint az ilyen b-filmekre hajazó, erőltetett celluloidzuhatagok… (machete meg társai)

 6. Imádom, hogy angolul beszélnek. Ahogy pl. Trójában is biztos ez volt az anyanyelve mindenkinek… Ez annyira kiakaszt mindig ezeknél a “történelmi” filmeknél!

 7. Azért a Gibson-féle Apocalypto és a Jézusos film ott volt a szeren, ami a nyelvi hűséget illeti :)

 8. gadgetgirl:

  Most, hogy mondod valóban sokkal jobb lenne ha pl:Tajvani, hakka nyelvjárásban beszélnének és csak pár ember értené az egész világon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.