24 hozzászólás a “Még mindig Season of The Witch” bejegyzéshez

 1. Nos lehet engem kiröhögni lehet fikázni , de én várom!! Bírom a fantasyt és az egyik kedvencem Cage is.

 2. A boszorkany egetesrol nekem az a filmnek nevezett szornyuseg jut eszembe, ahol Cage-t egy szigetnyi no vetette maglyara a jo termeny miatt..

 3. Nekem is várós. Olyan kevés fantasy van. :( Hasonló témájú, hangulatú és kivitelezésű filmet minden mennyiségben tudok fogyasztani. Cage-nek meg végre talán normális haja van. :D

 4. “-És honnan tudjátok hogy boszorkány?
  -Engem gyíkká változtatott…de már elmúlt.
  -Boszorkány!!!” na vajon honnan idéztem:)
  Amúgy várós. Kifejezetten érdekel.

 5. Aki megszereti Nicolas Cage-t mindenét megnézi.Vannak kesrű tapsztalatok,de ez egyenlőre nem tűnik annak.Jó téli délutáni mozizás.:)

 6. Nagyon szeretem a meséket, jöhet minden mennyiségben. Perlman papáért meg egyenesen oda vagyok. :)

 7. A jeruzsálemi királyságban a csatát nem tudom elhelyezni a sztoriba igazából… Vagy egy ilyen prológus jelleggel bemutatják ahogy Ketrec Nikolás megcsömörlött a csata után azt megy vissza Európába sima zsoldosnak?

 8. Ebben a filmben egyébként több magyar is közrejátszott. Haverom bátyja volt pl Nic Cage fénydublőrje, és ha jól emlékszem több jelenetet nálunk is forgattak.
  Imdb szerint Sóskúton, ahol a Hellboy 2őt is forgatták.

 9. Buták ezek a kacsa és a boszorkány ugyanolyan súlyú azért nem süllyed el a vízben… ezt mindenki tudja XD
  És várom de nagyon! Kell a kard vs. mágia. Rémfarkas vs. keresztes lovag

 10. Év elején felírtam a várós filmek listámra. Akkor az imdb-n 2010 március 19-ére volt a premier meghirdetve. Bár akkor még mintha vmi fantasy-horror akart volna lenni, gondolom még inkább dolgoztak rajta egy kicsit, de ezután a trailer után már végképp várós lett nekem. Imádom az ilyen filmeket.

 11. A Gyalog Galopp klasszikus :) Igazi iróniával, és önkritikával közelíti meg a témát, és tökéletesen rávilágít azokra a hazugságokra, amikkel isten nevében (lásd istenítéletek) szerencsétlen nőket gyilkoltak meg a lehető legbrutálisabban.

  Sosem értettem miért nem tiltakoznak a nők ezek ellen a filmek ellen. Minden olyan film, amely nem áldozatnak, hanem ellenségnek mutatja a “boszorkányt”, vissza próbál terelni bennünket a középkori fundamentalizmus világába (ahova a Birodalom=USA éppen tart). A felvilágosult EU-ban (MO-t már nem merek írni, lásd schmidt pali alkotmánytervezete) nem szoktak ilyen filmek készülni. Talán itt a feministák erősebbek? Nem hiszem. Viszont az asszonyok ok nélküli megégetésének propagálását valószínűleg kevésbé tartjuk helyénvalónak.

 12. Hát elég gagyinak, műanyagnak néz ki…ha nem lenne ott cage..azthinném hallmark-os blődség.

 13. Nem nagyon érdekel, hogy kik játszanak a filmben, engem ezzel az előzetessel megvettek. Simán moziban nézős a számomra. Amúgy is imádom a fantasy-filmeket.

 14. Nekem is Gyalog Galopp ugrott be, főleg mikor a hídon mentek:D

  Várom, mert a témát szeretem.

 15. Kicsit off:

  slindagor:

  Nem vagyok az a fő USA párti de amit írsz az kissé nevetségesnek tűnik. Az az ország aki több női katonát adott az utóbbi idő háborúiba mint az európaiak szerinted a sötét középkor felé tart??

  A film várós egyébként! Farkasok, keresztes lovagok, boszorkány, csata, sivatag, erdő és persze a kérdés:

  Európai vagy ázsiai fecske?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.