Red Riding Hood újra feltűnik

Itthon Piroskaként ismert. Filmet csinálnak a történetéből, de farkas helyett farkesemberek vannak benne, na meg démonok. Ezen lények komplikálják a szerelmi háromszöget, de a nagymamát ki eszi meg?

A rendezője legutóbb az Alkonyatot hozta nekünk, szóval túlzottan várni nem érdemes. Piroska szerepébe Amanda Seyfried bújik, ez az eddigi egyetlen pozitívum a film kapcsán.

Red Riding Hood épp a felszerelésben

11 hozzászólás a “Red Riding Hood újra feltűnik” bejegyzéshez

  1. Amanda Seyfried valóban piros pont :D , de azt hiszem ettől még kihagyom a filmet, főleg hogy ha ez is olyan lesz hogy 12 éveseknek fog tetszeni csak .

  2. blade78: én az Alice után nem bíznék Burtonben egy újabb mesefilmmel (bár szépen kaszált,szerintem borzasztó volt)..

  3. Egyet ertek DM-el. Habar majdnem minden filmjet csodalom/imadom Tim Burtonnek, nem ertem, hogy miert kaszalt annyit. Vegig untam sajnos. De erre kivancsi leszek:)

  4. Catherine Hardwicke az Alkonyat mellett letett 2-3 filmet az asztalra ami viszont kifejezetten jó volt.

  5. Egy rosszabb/gyengébb film után nem kellene rögtön pálcát törni valaki felett. Ha már annyi baklövése lenne, int Shyamalannak A sebezhetetlen óta, azt mondom, rendben, gyenge rendező. Azonban a Dogtown urai és A születés elég jó filmek ahhoz, hogy tompítsák az Alkonyat élét. Másrészt egy Alkonyat-buliban bárki benne lenne, ha nem egy ilyen emós-tinis marhaság szintjén kellene megvalósítani, mert garantált anyagi siker, kis erőfeszítéssel pedig kritikusit is el lehetne érni.

  6. Azért az,hogy az Alkonyat mennyire jó/rossz,erőteljesen viszonyítás kérdése. Nyilván nem egy Oscar gyanús alkotás,de ha azt nézzük,milyen lett a 2 folytatás, Hardwicke munkája már már művészinek tűnik…

  7. “Azért az,hogy az Alkonyat mennyire jó/rossz,erőteljesen viszonyítás kérdése.”

    Ez minden filmre igaz, nemcsak az Alkonyat-ra.

    Amúgy ha már Alkonyat. Szerintem mind a második, mind a harmadik rész jobb volt, mint az első.

    Egyébként pedig minden rendezőnek vannak jól és kevésbé jól sikerült filmjei, így egy-egy rosszabb film után tényleg nem érdemes pálcát törni senki felett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.