17 hozzászólás a “Egyre közelebb a vége” bejegyzéshez

 1. Mintha látnánk felnőni a kiskutyánkat, eleinte aranyos, totyogós gyerek még, aztán borzasabb és gyorsabb, végül egy vérszomjas, vad kis dög, akit azért szeretni lehet. Most meg lejárt az ideje, és készülnek elaltatni.

  Mit lehet ilyenkor mondani? Voltak hibái, de megkedveltük, mert hosszan az életünk része volt, csak az ideje immár lejárt.

  Emlékezetes egy évtized volt ez Harry Potter felcseperedésével minden esetre. És biztosan sokkal szívesebben emlékszünk majd rá, mint a szomszéd kasztrált palotapincsijére Edwardra és a szukájára :)

 2. symor :D Ez annyira aljas volt. XD
  Imádtam az összes könyvet rendszeresen évente újraolvasom őket. Filmek is több mint jók voltak bár a végére elég sok kimaradt belőle. Kicsit szomorú vagyok hogy vége lesz a sorozatnak, de azt tudom a könyv alapján hogy a vége elég epikus lesz. J.K.Rowling jó munkát végeztél.Erre még sokáig emlékezni fogunk.

 3. Nyugodjatok meg, pár év múlva újraforgatják az egész sorozatot. Találnak megint új gyerekeket és a Warner ismét boldog lesz!

 4. 1-2-3at nagyon csíptem, 4ben baszta a csőröm az a kurva nagy haja mindenkinek, de am azse volt rossz, onnantól pedig MEHH nem érdekel annyira.

  ja am könyvbe sztem a 4 a legjobb, meg a 6 talán.

  és tartom magam, első 3 film volt a legjobb :)

 5. Én azt várom, hogy mikor jelentik be, hogy leforgatják a régi időket, amikor Voldemort tevékenykedett…a sulit Harry szüleinek szemeivel stb…
  Igazán jó kis filmet lehetne összerakni belőle. :)

 6. eee_e: egyértelmű, hogy még sok lehetőség van egyébként JK világában, amit lehet, hogy érdemes lenne kihasználni.

 7. Mar latom magam elott az ilyen orindzs kantri szintu new wave szappanoperakat amikor fenottek es a hermione meg a ginny a szomszedba koltozott sokkal dogosebb boszorkarol pletyizik mikozben pelenkazzak a gyerekeket. A most Hp-n felnott korosztaly kesobbi delutani idotoltese…

 8. Nagyon szerettem, de azért még messze a vége. A következő film, a ténylegesen utolsó DH2, csak fél év múlva kerül a mozikba. Remélem, jó lesz, és méltóképp tud elbúcsúzni egy generáció a gyermekkorától!

 9. Daniel Radcliffe aláírása elég snassz, és nem is változott sokat. A többieket azóta biztos már új aláírásmintára kötelezte a bankjuk…tudom, tudom, nagyon proli volt:D

  Amúgy Emma Watson-ra már kifejezetten másképp nézek…:P

 10. jó kis könyvek, filmek voltak ezek.
  Lehet velem van a baj, de inkább álmodozzanak a gyerekek arról, hogy milyen lehet hős kis varázslónak lenni meseországban, mint identitás zavaros emo vámpírnak. :-)

 11. Sajnos, mert elég jó sztori, viszont nem sajnos, mert a főszereplőknek a töke tele lehet a beskatulyázással, tudom hálásak is, hiszen ez emelte ki őket, de nehéz lehet ezek után érvényesülni. Egyedül talán Grintnek sikerült kitörnie.

 12. Sajnos bizony, de legalább szép kerek, lezárt történet. Búcsúztam a kedvenc könyveimtől, most meg lassan a filmektől. A könyv összehasonlíthatatlanul jobb, mint a film, bár az első 4 még egész jó volt, de utána már nem nagyon tetszettek. Hátha ez az utolsó 2 jobb lesz.

 13. A kedvenc könyvem nagyon régóta, és az is marad. A filmeket is szeretem, és szomorú vagyok, hogy már lassan ennek is vége. Nagyon sokat lehet belőle tanulni, annyira rossz, hogy vége. Amikor a könyvből kijött az utolsó, azzal vígasztaltam magam, hogy nem baj, még pár év mire a filmeknek is vége. Fura, hogy már nem sok van hátra, de nem baj, elvégre bármikor levehetem a polcról és újra és újra nézhetem/olvashatom.
  Egyébként szerintem nagyon jók lettek a színészek, részről részre jobbak, úgyhogy nagyon drukkolok, hogy kitörjenek a skatulyából, és lássuk még őket jó pár filmben.

 14. Kéne ide grafológus? :)

  Hát igen sokat fejlődtek a gyerek színészek állítólag a 7.-ben még többet reméljük így is van. Mondjuk az alsó kép is csak az 5. részé. Azóta még vadabbak lettek ahogy sokan mondják főleg ahogy hallani bulizásban a színészpalánták. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.