12 hozzászólás a “Hagyományosabb Battle: Los Angeles-előzetes” bejegyzéshez

  1. hát ennyit számít egy jó zeneválasztás és fajin hangulatteremtés (előző trailer), mert a mostani alapján tuti nem érdekelne, tök unalmas ás átlagos sztem ,így a skyline kritikája fölött, egykutya.

  2. Nekem az előző is tetszett, de ez valahogy ütősebbre sikeredett, van egy vészjósló hangulata.

  3. Asszem ez egy kicsit akció dúsabb Világok harcának felel meg talán…ki tudja. A lényeg, hogy nagyon jónak tűnik…

    Nem tudom valakinek rajtam kívűl feltünt-e: Talán egy évvel ezeleőtt a netre felkerült egy UFO-s videó. Persze igazinka beállítva. Fényes nappal egy pálmafás tengerparton alacsonyan elhúz egy igen fura repülő szerkezet. Namármost ha melékeim nem csalnak akkor az szerkezet nagyon hasonlított a filmben látható repülő csészealjakra.

    Szerintem valami leleményes Úriember felrakhatta a film egy korai snittjét, hogy nézd má’ megint egy UFO…:)

    Csak érdekességként írtam le…

  4. Ha idegen lennék, -leigázó motivációval- akkor tuti baktériumot pöckölnék a lényekre, és malmoznék, míg mindenki ki nem tikkad. Bár abból elég unalmas film lenne : )

  5. Hú hát ez így most nagyon semmilyen volt. Ez alapján nem mennék moziba, inkább megvárnám, míg leadják a tv-ben. Az előző sokkal hangulatosabb volt szerintem így szöveg nélkül csak a képekkel meg a zenével.

  6. ” Hú hát ez így most nagyon semmilyen volt. Ez alapján nem mennék moziba ”
    Kicsit magasra rakjatok a mercet egy 2 perces trailer alapjan. Mellesleg nekem ez sokkal jobban tetszett, mint az elozo.

  7. nekem is beugrott a fake video, ufo: haiti néven lehet megtalálni a youtube-on. nagy arcok a készítők, ha ezt meghúzták. :)

  8. Ebből kérek egy játékot…film után lehetőleg azonnal!
    De izibe :)

    Az előző trailer jobban bejött,itt viszont jobb a szöveg.

  9. zsocso:

    Nem rakom magasra, de tényleg. Szívesen megnézek minden filmet, amiben ha csak minimálisan is, de látszik, hogy foglalkoztak vele és nem csak a pénz miatt dobták össze (mint pl egy pár 3d-s animációs meg egyéb film az utóbbi időkben). Egyszerűen ez az előzetes nekem egy 2012 szintű filmnek tűnik(nem effektmennyiségben, hanem a film nézhetősége gondolok, mellesleg még nem volt szerencsém a 2012-hez se) Az előző videó valahogy sokkal jobban átadta nekem az idegeninváziós hangulatot, itt viszont csak egy rutinból összedobott videót látok. De ez csak az én véleményem, az előző videó alapján eldöntöttem, hogy el fogok menni majd megnézni, csak azért írtam fentebb, amit írtam, mert ha csak ezt a mostani videót látnám egyedül a filmből, akkor nem győzött volna meg.

  10. Tomim:

    Ha jól rémlik amiből az a videó készült eredetileg egyik CGI programnak volt példa fileja, csak egy űrhalyóra cserélte le az elhúzó cuccot egy leleményes, aztán meg másik okosok ráfogták, hogy igazi jufó. :)
    És voltak akik még azután is azt mondták, hogy igazi felvétel, hogy valaki belinkelte az oktatóanyagot a snittről. :)

    Márha ugyanarra gondolunk, de szerintem igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.