Ki hullik el 2011 nyarán?

Főleg fanboyoknak és girlöknek készülnek a filmek, tudjátok, a nyári blockbuster szezonról van szó. A lista nagyon durva, biztos lesz közte sok bukás, szerintetek melyik?

Thor, Priest, Pirates of the Caribbean: on Stranger Tides, Kung Fu Panda: the Kaboom of Doom, X-Men: First Class, Super 8, The Green Lantern, Cars 2, The Rise of the Apes, Transformers: The Dark of the Moon, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, Captain America: The First Avenger, Favreau’s own Cowboys and Aliens, Smurfs 3-D, The Change-Up, The Darkest Hour in 3-D, Conan 3-D, Fright Night, Spy Kids 4, 5nal Destination and Piranha 3DD, The Tree Of Life, Fast Five, The Zookeeper

Ez lesz a leggeekebb nyár.

human
írta
2010. 11. 15. 22:31
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Ki hullik el 2011 nyarán?” bejegyzéshez

 1. Smurfs 3D, Kung-Fu Panda: The Kaboom Of Doom, Spy Kids 4, 5nal Destination, Conan 3D – ha rajtam múlna, ezeket moziba sem engedném. Többi érdekel, amennyire lesz időm, megnézem, rajtam nem fog múlni, hogy megbuknak-e…

 2. a karib a transformers és az x-men tuti nem bukik be.Thor és amerika kapitány lehet, a többi bukhat

 3. Érzésre, szerintem, anyagilag ezek buknak majd:
  Thor, Priest, The Green Lantern,, Smurfs 3-D, Spy Kids 4.

  Ezekben érzem gyengének a potenciált a karakterek (Green Lantern, Thor, Priest),vagy a megvalósítás (Smurfs, Spy kids) miatt.

 4. Cars 2 sztem esélyes a buktára, Thor talán nem bukik, de sok jóra sem számítok.

  Captain America nem fogok bukni, de ha mégis az csúnya lenne

 5. a fast five-nak a felhozatala nagyon durva:

  Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Elsa Pataky, Matt Schulze, Sung Kang, Gal Gadot es Ludacrisss.

  amugy a smurf tuti bukta :)

 6. tartok tőle hogy az x-men nem lesz jó. sajnos.
  Thorban több sikert látok Branagh miatt, és ezek közül talán csak a körül volt már fokozott az érdeklődés jóval előre.

  spy kids, smurfs, no comment.

 7. Amikre azt mondtam volna, hogy biztos szar lesz, és talán bukás is (smurfs, 5nal destination, piranha, stbstb.), annak benne van a címében, hogy 3D, szóval úgyse lesz bukás pénzügyileg… :-) Komolyan mondom, ezek közül aminek a címében nincs 3D, annak 90% érdekel :-) a maradék 10ről meg mondjuk nem hallottam (pl. fright night, change-up, tree of life) Fast Five, X-Men, Jack Sparrow, meg Super 8 különösen várós!

 8. Bukta: Thor, Priest, The Rise of the Apes, Conan 3-D, Fright Night, Spy Kids 4, 5nal Destination and Piranha 3DD, The Tree Of Life, Fast Five, The Zookeeper

  Csak, mert már a “név” miatt is elmennek az emberek rá moziba. Képregény, filmek hasonlók sikeresek lesznek nézettségben. Kritika szempontjából már más kérdés.

  A legnagyobb bukta, hogy idén nyáron nem lesz Nolan film…

 9. képregényfilmek tényleg várósak, főleg a First Class

  animációsok szintén, de mondjuk az ilyen Rise of the Apes meg Conan félék sztem már kicsit erőltetett filmek… Smurfs 3-D, 5nal Destination and Piranha 3D meg abszolút nem!

  De majd kiderül :P

  Pont azt figyeltem hogy ha minden igaz és nem néztem el akkor “Emmerich” film se lesz :(

 10. Smurf és Conan tuti bukó, a Green Lanthern nekem vmiért nem tűnik nagy dobásnak, emelett esélyes Spy Kids és a Piranha film.

  A Thornál és Captain Amerikánál meg a fanok tuti elmennek és a kritikán fog múlni a bukta.

 11. Eleve a 3D-s cuccok vonzzák a nézőket, mint trágya a legyeket, már csak azért is, mert “vidd el rá a gyereket”. Akkor is, ha az a 3D-s film egy foshtaliga. Sajnos ez a trend… Így egy nívó nélküli film is produkálhat meglepő eredményeket. Sok film a névválasztáson csúszik el, amíg pl. egy Spy Kids akármennyit Banderas meg Trejo sem ment már meg, mert rókabőr gyanús és unjuk. Bár már láttunk éjjeli őrt nappal meghalni. Ugye Bevétel = Befolyt összeg – ráfordított ktg-ek. Magyarul, ha egy occóé leforgatott filmet véletlenül sokan megnéznek, az attól még produkálhat meglepetéseket. A felsorolt lista 2/3-a számomra is felejtős lesz. Az előttem szólókkal sok mindenben egyetértek.

 12. A Green Lantern külföldön nagy rajongótáborral rendelkezik szóval szerintem simán hozhat sok pénzt, és simán lehet még jó film(nekem tetszett a teaser) na mindegy amúgy szerintem felesleges ezen gondolkodni majd úgyis kiderül:D

 13. Smurfs 3-D, Spy kids 4 , Conan szerintem bukók, azt nem mondom hogy a többi mind siker, de még korai róluk beszélni hisz van amelyikből max 1-2 kép jött.

  “nem néztem el akkor “Emmerich” film se lesz :( ”
  igen érdekes róla mostanában nem nagyon lehet hallani, ennyire bukónak számít 2012??? Sokan szidják de én valahogy kedvelem, ha pusztításról van szó akkor ő oda teszi magát, csak kevesebb drámát kérnénk .

 14. a 2012 rohadt sok pénzt hozott szóval nem hiszem hogy bukó lett volna, akármennyire is egy idióta sz@r film..

 15. Innen Magyarországról könnyen megítélünk egy Cap Am-et vagyegy GL-t, de odakinnt ezeknek óriási nagy raongótábora és kultúrája van, szal túl nagy bukta nem lehet, főleg, hogy tényleg próbálják elkerülni a Ghostrider féle borzalmak legyártását mostmár.

 16. nem korai kicsit a köv. nyárról beszélni, mikor csak most lett vége az előzőnek? :)

  amúgy ilyesmi, hogy spy kids, szerintem tuti, hogy nem bukik, özönlenek majd rá a gyerekes családok

  a smurfs viszont remélem, hogy bukik, hátha nem helyeznek több mesebeli lényt modern nagyvárosba… jól van na, álmodozni lehet

  a többiről nem nyilatkozom, korai, én meg mostanában még trailereket se nézek, így nem tudom, milyenek, ami igen valószínű, hogy az 5. final destination még ha el is bukik, nekem bejön majd :)

 17. Szerintem…

  Tuti siker:
  Pirates of the Caribbean 4, Kung Fu Panda 2, Cars 2, Transformers 3, Harry Potter and the DH 2, Smurfs, Spy Kids 4, The Zookeeper.
  Nyilván a gyerekközönség (kamasz) nem annyira kényes és igényes, pluszban minden gyerekre legalább egy felnőtt fog jutni (vagy tinédzserre még egy tinédzser) szóval nehezen hiszem, hogy a fentiek anyagilag nem bizonyulnak jó befektetésnek.

  Tuti bukás:
  Thor, The Green Lantern, The Rise of the Apes, Captain America, Cowboys and Aliens, Conan, The Tree Of Life.
  A képregényfilmek nagyon rétegszórakozás, ha nem valami mainstream karakterorgia (vagy ügyesen hangszerelt felnőtt tartalom) van bennük, Conan Arnold nélkül epic fail ugye, Favreau szerintem pocsék színész és még rosszabb rendező (nem, az Iron Man sem miatta volt jó), Terrence Malick filmjei pedig sosem robbantanak kasszát, akárki van a főszerepben.

  A többi filmről nem jósolnék :)

 18. Author: Én is amit legutóbb hallottam az az Alapítványos film meg az Independence Day 2-3 3D ha az alkotók meg a szereplők is rábólintanak. De ezek még nagyon tervek csak :S

 19. Priest, The Rise of the Apes, Favreau’s own Cowboys and Aliens, Smurfs 3-D, The Change-Up, Conan 3-D, Fright Night, Spy Kids 4, Piranha 3DD, The Zookeeper

 20. Kung Fu Panda: the Kaboom of Doom, X-Men: First Class,The Rise of the Apes,The Darkest Hour in 3-D, Conan 3-D, Smurfs 3-D,Fright Night, Spy Kids 4, 5nal Destination and Piranha 3DD,
  a többi képregény adaptáció núem hiszem, hogy bukna, a HP sem. ha ez az a C&A amibe Ford (meg Wild, Rockwell, Craig) van akkor megnézem. (ha 1általán még benne van.)

 21. Sztem nem bukik a Thor,C&A trailer alapján kurva jónak tünik.Az X-man az sztem már nem annyira fogja vonzani az embereket.Bay meg már leállhatna a Tranformers-el,mert igen tré mind2 rész.Captain Amerika sem hinném,hogy bukta lesz,ahogy a Karib tenger és Fast Five sem.A többi meg mehet a sunyiba :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.