The Wolverine lesz a cím

Darren Aronofsky, a Wolverine “2” készítője bejelentette, hogy kb. semmilyen szinten nem tekinthető folytatásnak a film. Magában működő történet lesz Rozsomákkal a főszerepben, mindenféle történetbeli kapcsolódás nélkül az előzményekhez. Már persze azon kívül, hogy Wolverine valahogy létrejött.

A forgatást márciusban kezdik és bizony a Chris Claremeont/Frank Miller füzeteken fog alapulni, ahogy az már kiszivárgott rég. A helyszín japán, ahol épp szerelmes a jó öreg Wolverine.

11 hozzászólás a “The Wolverine lesz a cím” bejegyzéshez

  1. Végre valahára!!!! Csak legyen igaz (a második bekezdésre gondolok), és könyörgöm ne a PG-kategóriát célozzák meg!

  2. Annyira nem izgat ez a japán-sztori, sokkal jobban örültem volna, ha folytatják az első részt a klasszikus hősökkel, kicsivel minőségibb színvonalon (bár szerintem az Origins: Wolverine sem volt olyannyira rossz, hogy nyafogjak miatta, mint a többség).

  3. elég nagy és megbízható nevek lengnek jelenleg a készülő film körül Aronofsky (szvsz második Kubrick), Jackman (szvsz bevállt Wolverine karakter) és ahogy olvasom Christopher McQuarrie (nem kevés modern klasszikus szerző atyja) , de mindezek ellenére sajnos mivel annyira elbénázták szinte az összes X-Mennel kapcsolatos eddigi alkotásokat, hogy bármilyen szép is ez a jelenlegi névsor, tartok tőle hogy újabb félresikerült darab lesz a sorban.
    ne feledjük a végszó úgyis a $túdióé!

  4. Gico:PG biztos nem lesz, hanem PG-13-ra gondoltok, és az lesz, hiszen Marvel, akik mondták, hogy a Punisher volt az utolsó R filmjük egy darabig.

  5. Ha tényleg a Chris Claremeont/Frank Miller féle képregény lesz az alapja( Adósság és Becsület) akkor én annak örülök. Az egyik legjobb Wolverine történet:)

  6. véleményem szerint ez a legjobb wolverine, ha nem a legjobb x-men sztori. és ennél a pg13 annyira nem is nagy a baj, maga a képregény se olyan véres

  7. annyira hiányzik ez a film mint egy falat kenyér, de tényleg….. pedig Wolverine és Aronovsky is nagy kedvencem. de már az előző is értelmetlen volt, hiába ennek nem les semmi köze hozzá

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.