Red Riding Hood-előzetes

Más néven Piroska. Szombaton láthattuk a képet a mese legfrissebb feldolgozásából, de mostantól nem csak fantáziálhatunk, hanem láthatjuk mozgásban is Catherine Hardwicke új filmjét.

A gonosz farkas egy farkasember, piroska pedig szép. A rendezőnő legutóbb a Twilightot hozta. Oké, voltak azelőtt is filmjei, de azokat nem emelik ki ebben az előzetesben.

HD a nagyoknak.

Poszter is van. Más néven Piroska. Szombaton láthattuk a képet a mese legfrissebb feldolgozásából, de mostantól nem csak fantáziálhatunk, hanem láthatjuk mozgásban is Catherine Hardwicke új filmjét.

A gonosz farkas egy farkasember, piroska pedig szép. A rendezőnő legutóbb a Twilightot hozta. Oké, voltak azelőtt is filmjei, de azokat nem emelik ki ebben az előzetesben.

HD a nagyoknak.

Poszter is van.

Red Riding Hood posztere

Beware the film?

14 hozzászólás a “Red Riding Hood-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nekem ez a trailer alapján nem tűnik rossznak. Gary Oldman nagyon még nem okozott csalódást, Amanda Seyfried igazi eyecandy, a zene is elég ütős…
  A sztori meg ugyebár adott, ha meg beletettek egy-két horror csavart, hát legyen.
  Sztem én megnézem.

 2. Szerintem az lesz a farkas, aki a legtöbbet fog félmeztelenül rohangálni az erdőben. Vagy az egy másik film?:D

  Jónak tűnik amúgy, bár először nekem nem a Grimm ugrott be, hanem a Twilight. De majd kiderül a teljes film megnézése után, hogy merre fognak elmenni a történettel. Viszont az bitang jó lenne, ha Gilliam szintű beborult film lenne.

 3. ezer éve várok már egy ilyen verzióra.ami horror-os thrilleres igazi ijesztő film.ha már itt tartunk hogy kinek mi ugrott be nekem a piros köpenyről shyamalan falu-ja :) a képi világ hasonló volt ott is.
  ha nem a nyáladzásra hanem az ijesztésre fektetik a hangsúlyt ez egy baromi jó kis film lehet.bár félek, engem a twilight rendezőjétől felirat inkább elriaszt

 4. Ritka gyenge elozetes lett, pedig maga a film erdekelne..hol a farkas??? Csak azert kattintottam a lejatszasra, de ehelyett csak romantikus enyelgest lattam.

 5. ez egy nagy rakás szaaaaaaaaaaaaa(cenzúra, cenzúra, cenzúra!)

  de akik szerették a twilightot azoknak a balfa(cenzúra)oknak és kis pin(cenzúra)knak be fog jönni

  jó szórakozást :)

 6. Nagyon Tvájlájt szaga van ennek (vagyis trágya). Tudom semmi köze hozzá (csak a rendezőnek), de akkor is, a megvalósítás nagyon arra hajaz.
  Nekem kihagyós.

 7. Én ebben nem látom a párhuzamot a mesével. Annyi, hogy ebben is van egy lány aki piros ruhás meg van egy farkas (aki tuti nem is igazi farkas vagy farkasember, csak valami perverz aki farkas cuccban ijeszteget és gyilkol – aka Farkasok szövetsége c. francia film).

 8. Nekem azonnal a Falu és a Grimm jutott eszembe a képi világról, a zene meg remélem tényleg olyan lesz mint a trailerben, az ugyanis nagyon ütős. A trailer magában jó, de a teljes filmet kell majd látni.Jó kis misztikus, érzéki, ijesztgetős film.
  Én már nagyon várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.