8 hozzászólás a “Darren Aronofsky arról, hogy miért vállalta el a The Wolverine-t” bejegyzéshez

  1. Megmondom őszintén, hogy én inkább egy Robotzsaru filmre lettem volna tőle kíváncsi. Az X-Men Origins: Wolverine-t nem lesz nehéz felülmúlni, mert az valami nagyon tré lett.
    Halkan még megjegyzem (lehet le leszek érte üvöltve), hogy talán azért is akart annyira kommerszebb filmet készíteni, mert most már pénzt is akar keresni a filmjeivel. Mert nagyon jó filmeket tett le eddig az asztalra, de sok pénzt nem keresett vele, abban biztos vagyok.

  2. Cooper: szerintem eddig is keresett pénz, ha tippelnem kéne akkor inkább a Sodeberg/Nolan vonalon akar menni: egy a stúdiónak egy nekem, azaz kommerz film-rendezői film váltakozással. Ha gyártja nekik esetleg a pénzes filmeket, akkor könnyebben összehozza a kevésbé populáris témára is a pénzt.

  3. Anyagilag lehet, hogy bukta a legtöbb filmje, de rohadt jó az összes. A Wolverine is végre jó kezekben van, és talán elfeledteti a legutóbbi csalódást.

  4. human: van benne valami és akkor reméljük hasonlóan sikeres lesz ez a módszer nála is! Azért kíváncsi vagyok, hogy ebből a témából mit tud kihozni egy ilyen kaliberű rendező, mi az, amit a saját személyiségéből/stílusából bele tud majd vinni, mert ha jól értem a videóban arról is beszél, hogy nem szeretné feladni saját magát a stúdió kedvéért.

  5. Ne adja fel, gyártson filmet, felőlem kieshet picit a Marvel univerzumból, csak jó legyen !!! Jobb mint az előző legalábbis….

  6. aranofsky?aki olyan filmeket csinált mint a pi vagy a the fountain?és most egy értéktelen popcorn filmet vállal…szomorú

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.