Back Again: Pan, Batman, Sugar Ray, Thing, Toy Story

Lássunk apróságokat gyorsan.

Ben Hibon, aki az új Harry Potter filmben rendezett pár animált percet megkaparintotta a legfrissebb Peter Pan-feldolgozást. Jövő ősszel forgatják majd, szóval még baromi messze a bemutató meg sok változás jöhet addig.

Minden jel arra mutat, hogy Nolan és Bale is leteszi a sötét lovag gúnyáját örökre a 2012-ben érkező The Dark Knight Rises után. A WB persze viheti majd tovább a legendát, de ez is baromi messze van még, meg azért csak okultak a Returns utáni borzalmakból.

Film készül a Roberto Durán vs. Sugar Ray Leonard bunyóból, Duránt Gael Garcia Bernal fogja alakítani.

Variáltak a 2011-es premierekkel kicsit a stúdiók, egy ideig nem volt időpontja a The Thing prequelnek, de már újra van: October 14.

Gore Verbinski rendezi végül a The Lone Ranger filmet majd. Jerry Bruckheimer a producer és Johnny Depp is fel fog tűnni, de nem a főszerepben. Gondolom nem sokan ismerik itthon ezt a Rangert.

Idén is kampányolnak az aktuális Pixar film oscarjáért, itt vannak a Toy Story 3 plakátai.

2 hozzászólás a “Back Again: Pan, Batman, Sugar Ray, Thing, Toy Story” bejegyzéshez

  1. Nagyvonalakban vágom a Lone Rangert, nekem bejönnek ezek a ponyva, western stb hősök, kiváncsian várom.

  2. Remélem a Rises után nem erőltetettnek új Batman élőszereplős filmeket, pedig imádom, csak hát nem akarom, hogy valami kontár rendezőnek adják, hogy még több pénzt csináljon. Animációs filmek jöhetnének továbbra is, lehetőleg Bruce Timm producertől.

    Amúgy nekem a Forever még tetszik, szórakoztató és a campiness a tűréshatáron belül van számomra. Amúgy, produceri szemszögből pont a Returnssal (persze mint film jobb volt, sokkal) volt a baj mert túl sötét volt és ezért nem is hozott olyan jól. Ezért kellett a rendező váltás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.