Back to the Future videójáték

Csak hogy legyen mit várni, epizódikus formában adják majd ki a kalandjátékot. 6 hónappal a harmadik film után járunk, és a Doki hangja marad, Marty-t viszont új srác szólaltatja majd meg.

Katt a képre. PC, Mac, PS3, iPad.

human
írta
2010. 11. 25. 05:17
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Back to the Future videójáték” bejegyzéshez

 1. Michael J. Fox-ot már csak azért is!!!!!!!!!! Egy alámondós studiomunkára azért még csak képes, különben sem szabadna elhanyagolnia magát, annál hamarabb leépül szegény. Sőt, játszott azóta más produkciókban is (imdb szerint) szóval nem értem, hogy miért más csinálja a dubbot. Ennyire rosszul lehet közben? :S Vagy inkább anyagi/szerződéses okokról lehet szó? Minden esetre a játék hírének örülök! :D WTB

 2. még 1-2 infó morzsa: 25$ az 5 epizódos pakk amiből 1$ Mr.Fox alapítványába megy és a frissen regisztrálók az első epizódot ingyen megkapják (gondolom Demó célzattal).

  ifj. Atreides
  ja hát a Telltale Games-től ne is várjunk többet, a feldolgozásaik amúgy se a grafikáról szólnak: egyszerű de hangulatos, klasszikus gyerekjátékok. ők felelősek a Sam & Max eposz újraélesztéséért (amit a Lucas eldobott magától), ill a Monkey Island 3D változatért, Wallace & Gromit játékokért, stb.

 3. kicsit off: Ha manapság a grafika adja el a játékot… pontosítok, ha a grafika miatt tudják csak eladni a játékot (és amiatt veszik meg), az már régen rossz szerintem. Ha megvan a játékélmény, az számít inkább, de ez szvsz.

  on: A BTTF játék várós, én is berendeltem az ingyen első részt, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle.

 4. Michael hangja ma mar nem olyan fiatalos mint akkor, Doc Brown-e viszont kb ugyanaz.
  Az uj srac rendkivul jol hozza a regi Marty-t, szoval sztem nem lehet panasz. Multkor megneztem az osszes werkfilmjuket a jatek kapcsan. Gratula a bandanak! :)
  Nem kell ujabb mozi, johet a jatek. Most eleg az ilyen, de hamarosan johetne egy VALODI KOMOLY jatek. Pl GTA szintu grafikaval (vagy mar annal jobbal), es agyafurt kuldetesekkel. Na nesze…mondom mindezt en aki soha nem jatszik jatekokkal :D Valoszinuleg azert ugrottam ra mert mikor gyerekkent sokat jatszottam ilyesmi jatekokkal, mindig a BTTF-et kivantam, hogy legyen vegre jatek formaban! THE TIME HAS COME! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.