12 hozzászólás a “Pontosan, ahogy mondod!” bejegyzéshez

  1. Nálam kissé nagyon elcsépeltté válik ez a megin valakik felpakolnak valamilyen maszkot aztán nyomatják cucc.Már a Kick ass is egy ookádalom valami volt. Nagyon nem izgatnak már ezek a szuperhős cuccok. olt egykét jó,ami bejött,azokból nézem a folytatást /ironman,X-men/ de a többi nálam sehol nincs, ez ujkeletűek meg szintén gyengésnak tünnek. Kommersz cuccnak tünik első ránézésre. Jobbhíjján lehet megnézem ittott,majd meglátom….

  2. Létezik egyáltalán olyan szuperhősös film, ami tényleg újkeletű?
    Mert eddig még csak olyat láttam, ami már régen is volt, képregényben,stb.

  3. Mostanában a Batmannak van “újkeletű” megközelítése. Csak így lehet ebben a témában újat hozni, megközelítéssel. A karakterek közül újat már nem lehet kitalálni, mert mindenképp másolna valahonnan.

  4. Cameron Diaz már kiöregedett az “érte meg tudnék őrülni csinibaba” szerepből, h miért erőltetik, reméljük nem ennyin fog állni vagy bukni a film
    Diaz egyedül amúgy sem képes elvinni egy filmet (lásd the box)
    erősen 1szer nézős alkotásnak tűnik

  5. Újkeletű alatt a sose hallott neveket értem. Pedig régen,tinikoromban én is jártam képregényantikváriumba külfőldi nyelvű képregényekért a Terézkörúti boltba, de ott sem nagyon láttam ezeket, ez a Green hornet is egy sose hallott név. Nem vagyok már rég benne a képregényes cuccokban, régebben is inkább a nagyobb nevek izgattak, a mainstream vonulat , pokember ,venom, punisher, x-men… ez lehet valami nagyon képregényfanok körében ismert cucc csak,akár a jonah hex,az sem egy szárszagú téma.

  6. És a tv sorozatban Kato-t Bruce Lee játszotta. Attól még, hogy errefelé nemhallottunk róla kinnt lehetelég népszerű.

  7. Slindagor: Diaz most lett 38éves, az neked öreg??? Én 27 éves vagyok, de még most is megőrülök érte!

  8. az eredeti batman és green hornet idejében volt egy közös crossover epizód… most ez elég hülyén nézne ki :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.