21 hozzászólás a “Első hivatalos kép a Breaking Dawnból” bejegyzéshez

 1. akkor biztos összeházasodnak. az egyik “legjobb” jelenet volt mikor a harmadikban

  SPOILER

  a csajszi már nagyon le akar feküdni a vámpírral (vajon náluk is vérpontba kerül az erekció létrehozása mint a Masquerade-ben? De ha nem táplálkozik, akkor hogy tud erre “költeni”? Meg neki nem csak a vér öröme kellene, hogy legyen az egyetlen szenvedélye?) de ő nem akar mert még nem házasodtak össze. tiszta “romcsi”.

  OFF

  A kettébontás előnye, hogy nem csak egyszer, hanem még 2×2 óra önkínzást tartogat még a franchise :)

 2. Tudom, tudom. :) Csak magamban elmélkedtem, hogy ez most egy tök normális poszt volt ebben a témában. Dicséret neked. (Az eddigiek se voltak “szemetek”, csak na. :))

 3. “Tudom, tudom. :) Csak magamban elmélkedtem, hogy ez most egy tök normális poszt volt ebben a témában. Dicséret neked. (Az eddigiek se voltak “szemetek”, csak na. :))”
  Szerintem meg pont az hiányzik ebből a posztból. Enyhe human cinizmus nélkül a Twilight, egészségre káros.

 4. El sem hiszem h foglalkoztat vkit a twilight :D
  Akkor inkább nyaló világ 56 v. Győzike bosszúja! ;)

 5. Ha már a vámpír-ember szexnél tartunk.
  1) H áll a zászlórúd a vámpírnak, ha arra is mások vérét kell szívnia, h egyáltalán életben maradjon?
  2) Nem vagyok csaj, de nem tudom elképzelni, h vmi ami az én 36C-os testhőmérsékletemnél legalább 15-25C-kal hidegebb (hiszen halott dolgokról van szó), s képtelenség felmelegíteni, behatolás után érzéki örömet is okozzon.

  Sztem a vámpírral szexelő csaj agyában csak ez járhat: “Atya ég, áuhh de hideg! És baker, miért nem érzek mást, csak egy petyhűdt fridzsidert a lábaim között?”
  Úgy tűnik a mai tiniknek nagyon izgatja a fantáziáját a nekrofiling :)

  Nem a twilight találta ki, a “szexeljünk a vámpírral dolgot”, s egyáltalán nem volt lekerülhetetlen, h ilyen blődségig fajuljon a dolog. Anno a vámpírok szexuális vonzerejüket csak a nőstény egyedek vérének kiszívására használták fel, az éhség miatt más eszükbe sem jutott, hisz “mint köztudott”, ez az éhség (a normálisabb alkotásokban) csillapíthatatlan.

  Egyetlen pozitívuma a twilightnak (bár ki tudja, én csak az első részt szenvedtem végig), h a négyzetesen szaporodnak a vámpírok (vagyis egyetlen harapástól vki vámpírrá változik), nem szerepel benne. Ez amúgy is tök logikátlan, bár azok akik ilyen logikával írták meg könyveiket, soha nem gondolták végig, hisz ha így lenne, 2 hét alatt mindenki vámpír lenne a bolygón, majd 3 hét múlva halott. Ende.
  A zombis filmeknél működik ez a logika, hisz ott alapból az emberi faj kipusztulására játszanak rá. De a vámpírok “elvileg” évezredek óta közöttünk élnek. V tudom is én mi az elfogadott most a fantasyben, ebben a kérdésben.

 6. “H áll a zászlórúd a vámpírnak, ha arra is mások vérét kell szívnia, h egyáltalán életben maradjon?”

  Erekcióhoz szerelem kell, nem vérkeringés, igazán tudhatnád.:D

 7. slindagor: rosszul tudod, a vámpír csak akkor csinál belőled vérszívót, ha akar, mégpedig a saját vérével.

 8. A Harry Potternek nem ártott a kétrészes finálé. Itt sem biztos, hogy baj, noha – szerintem – messze a negyedik kötet a legeseménytelenebb.

 9. Hát én végigkínlódtam mind a 3 részt idáig, de az utolsóban (Eclipse) már nyomát sem éreztem a szerelemnek. Arra gondolok, hogy semmiféle érzelmi kötődést nem alakít ki a nézővel a film egyik karaktere sem. Senkin nem látszik hogy szerelmes lenne. Se Bellán, se Edwardon, se Jacobon. Csak tépik a szájukat folyamatosan, suttogó hangon. Szerintem csúnyán kifulladt a sztori, a néző semmiféle motivációt nem lát a karakterekben. Akkor meg mi értelme az egésznek?

 10. Én láttam mind a 3 filmet és kellemes kikapcsolódás volt.
  De egy ilyen “promókép”-nek mégis mi értelme? Ezzel az erővel nyomhattam volna egy képet a s*ggemről is, és felnyomhattam volna azt is a twitterre…nevetséges.

 11. True Blood az igazi vámpírfilm meg a Blade :D
  A Twilight a lányok kvázi-szuperhős-romantikája XD

 12. Kíváncsi vagyok, Bill Condon mit tud kihozni a Twilight-ból. Én nem olvastam a könyveket, úgyhogy nem tudom, érdemes volt-e kettévágni. (Persze a bevétel miatt mindenképpen. A Harry Potter esetében is ezért csinálták…)

 13. Teljesen felesleges volt kettévágni. Az utolsó részből végre valahára, egy pörgős, feszített tempójú filmet lehetett volna kihozni. A könyv nem az, viszont nagyon hosszú, tehát a felesleges részek kivágásával tényleg meg lehetett volna oldani. Így megint azt kapjuk majd mint az előző három filmnél: unalmas, vontatott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.