Besárgult: Red EPIC, Ghostbusters, Hit Smith, Mission: Impossible, Orange Box

Peter Jackson bespájzolt: 30 Red Epic kamerát fog igénybe venni a hobbit 3D forgatásához. Ez Epic lesz. Nem lehetett kihagyni.

Kevin Smith nem vonul vissza a következő két filmje után (Hit Somebody, Clerks 3), csak egyelőre még nem tudja, hogy mi fogja lázba hozni addigra.

Jeremy Renner megerősítette, hogy vele terveznek a Mission: Impossible folytatásokban Tom Cruise távozása után. Már persze ha a közönség is beveszi a 4. részben majd.

Dan Aykroyd elejtette, hogy jelenleg már castingolnak a Ghostbusters 3-ba embereket. Akiket említett: Bill Hader, Anna Faris, Eliza Dushku.

Ez itt a végén egy játék, de meg kell említenem, hogy a Half-Life: Orange Box csak ma 6 euró a Steam boltban. Aki még nem vette meg, az most megteheti.

18 hozzászólás a “Besárgult: Red EPIC, Ghostbusters, Hit Smith, Mission: Impossible, Orange Box” bejegyzéshez

 1. Jobban örültem volna, ha PJ nem esik áldozatául a 3D-mániának…:( Vagy ez a stúdió nyomására történt így?
  Szimpatikusabb lett volna, ha a 3D helyett másra fordítják a pénzt. Ne mondja nekem senki, hogy A Gyűrűk Ura bármelyik része 3D nélkül nem veri bármelyik 3D-s filmet élményben, szórakoztatásban.

 2. Anna Faris jöhet Imádom. Gyerekeket szülhetne nekem :D

  Kevin Smith meg gyorsabban is dolgozhatna várom a Clerks3-t vagy valami Jay és Bob moviet :D

 3. Valami új egész estés Jay és Néma Bob filmet jobban megnéznék, ahol ők lennének megint a főszereplők.

 4. egyébként arról mi a tényállás, hogy anno úgy gondolták a fejesek, hogy ha a hobbit 3d lesz, akkor konvertálják a Gyűrűk Ura trilógiát is 3d-be, vagy nem csinálják 3d-be a hobbitot és akkor marad így a gyűrűk ura is? Ez a kamerás hír akkor azt jelenti, hogy a Gyűrűk Urából is Star Wars lesz (legalábbis az újrakiadások tekintetében)?

 5. Nem nagyon értem egyébként ezt a 3D szapulást… Ezzel együtt és enélkül is lehet jó egy film. A 3D egy plusz látványelem, ami nagyot tud dobni a filmen, ha jól használják. PJ is elbaszhatja, de reméljük nem fogja…

  A Gyűrűk Urával kapcsolatban pedig elhangzott már, hogy konvertálni fogják. Úgy vagyok vele, hogy rontani nem tudnak rajta, de a konvertálás minőségére azért kíváncsi leszek! Így felőlem kihozhatják újra, engem nem zavar, ha újabb bőrt akarnak lehúzni róla! Ha veszik, vigyék…

  Tom Cruise távozik a MI:4 után?? És miért éppen Jeremy Renner? A The Hurt Locker előtt a teljesítménye szépen belesimult a nagyátlagba, most meg Cruise-utód az MI szériában? Cruise nélkül átmegy majd a stílus a mostani Bond-filmekébe csak Craig helyett Rennert kapjuk…

 6. Én már teljesen meg vagyok kavarodva. Nem rég még a kiszivárgott M:I4 forgatási képeket nézhettük, mindegyiken Tom Cruise. Most mi a f… van? Hallottam már olyat is, hogy ketten viszik tovább a dolgot.

 7. …ha Ethan Hunt-ot kivennék az M:I szériából, akkor olyan lenne mintha James Bond-ot vennék ki a …-ból :))) vagy pont ezért nem olyan??:)

 8. lecsúsztam volna? nézem, nézem, de én nagyon úgy látom, hogy 22,99 EUR…
  a francba már, pedig annyira jó lett volna.

 9. Orange Box! Jó látni hogy van itt Valve-os közösség…
  M a neved steam-en human, felveszlek friend-nek .)

 10. Azért nem olyan nagyon olcsó az a 6 euró… Én az egyik legnagyobb elektronikai hipermarketben vettem 1990 FT-ért a dobozos verziót, több mint fél évvel ezelőtt.

 11. Redneck: oké, én meg kerestem szintén egy nagyban és csak 8000ért volt. Így meg nem kellett sehova sem menni és még 1990nél is olcsóbb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.