Frankie And Alice-előzetes

Halle Berry nem skizofrént játszik, hanem egy olyan nőt akinek disszociatív személyisége van. Azt hiszem így kell mondani, ne skizózzátok, ma is tanultatok valamit. Kihívás lenne színészileg, de a filmet sajnos nem sikerült jól eladniuk ebben a 2 percben.

Ez az az eset, amikor már a betűtípus elijeszt. Aki a trailert összedobta az egyszerűen béna.

Oscar bait?

3 hozzászólás a “Frankie And Alice-előzetes” bejegyzéshez

 1. szakmai jellegű hozzászólás:
  ahogy human is írta, a skizofrénia tényleg nem ez, valahogy a filmekben mindig így hívják a többszörös személyiség zavart (akit érdekel, hogy akkor pontosan mi is az, alapnak bőven elég a wikipedia).
  Kérdéses, hogy egyáltalán létezik-e ez a zavar. Mert disszociatív zavarok vannak (eltűnik pár napra, aztán valahogy előkerül és fogalma sincs merre volt, mit csinált), de tényleges (semmi mással – pl. kórképpel – nem lehet magyarázni) többszörös személyiséget ahol feljegyeztek, az csak az USA-ban volt és minden esetben volt az ügynek jogi, bírósági vonzata…
  Úgyhogy érdemes nem csak a filmet, de még a körülményeket is egy kicsit fikciónak tekinteni és nem nagyon komolyan venni :)

 2. lemaradt: a leghitelesebbnek mondható film a témában a Primal Fear Edward Norton-al és Richard Gere-el. Azt ajánlom mindenkinek :)

 3. Multiplex Személyiség.

  daVidka:

  Norton már rutinból hozza az ilyen szerepeket, nem egyszer alakít több vagy többszörös személyt… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.