Kiss with a fist: Hit Somebody, Broken City, This Means War, Cosmopolis, Liberace, Nolan, X-men

Kevin Smith bejelentette, hogy a Hit Somebodyban, Nicholas Braun lesz a főszereplő. Egy ideig úgy nézett ki, hogy Seann William Scott látja majd el a feladatot, de ő inkább egy másik filmet forgat. Jól látjátok, az is hokis. Smith így reagálta le a helyzetet: “At one point it was Seann William Scott, and Seann William Scott apparently wanted to make a hockey movie real fuckin’ bad… So he went to do another one”.

Úgy néz ki Mark Wahlberg lesz a Broken City főszereplője. Kőkemény noirról van szó, magánnyomozó nyakig a sötétségben. Akik olvasták a forgatókönyvet imádják.

Chris Pine, Tom Hardy, Reese Witherspoon és most már Angela Bassett is szerepelni fog McG filmjében, a This Means Warban.

David Cronenberg az alábbi neveket rántotta össze a következő filmjéhez: Colin Farrell és Marion Cotillard. Most már van ideje tárgyalni Paul Giamattival is, hogy szerepeljen már. A film a Cosmopolis lesz.

Michael Douglas egyre jobban van, rákos volt, már arról dumál, hogy jövő nyáron forgatni fogja a Liberace-t, amit Steven Soderbergh rendez.

Christopher Nolan azt nyilatkozta, hogy az Inception sikere miatt sokkal felszabadultabbnak érzi magát a Batman 3 kapcsán.

Ray Wise, mostanában a Reaperben játszotta remekül az Ördögöt, fel fog tűnni az X-men: First Classban pár jelenetre. Ő lesz a Secretary of State of the United States.

12 hozzászólás a “Kiss with a fist: Hit Somebody, Broken City, This Means War, Cosmopolis, Liberace, Nolan, X-men” bejegyzéshez

 1. 1 Új dolog is van a Batmannal kapcsolatban, az, hogy Ledgert visszahozzák 1 cameora úgy, hogy vannak még Nolan bácsinál fel nem használt Ledgeres jelenetek a TDK-hoz.
  Persze 1értelmű az, hogy CGI-vel fogják majd módosítani, hogy belefűzzék a TDKR-ba.

 2. azon gondolkozom miben érzi szabadabnak magát? Hogy méginkább elrugaszkodjon a képregényes Batmantől? Vagy a sztori írásban?

 3. Tolli
  A próféta szóljon belőled.

  Az ötlet bennem is megformálódott, gondoltam rá, hogy biztos akadnak olyan jelenetek, amelyek nem kerültek be a filmbe, és most valami ügyes húzással akár átültethetnék a harmadik részbe.

  Nagyszerű lenne! Sőt mi több!!!!!

  Sajnos csak pletykaként tudom elfogadni a híred, de erősen bízom benne, hogy megvalósul.

 4. Tolli: ezt nem tudom honnan vetted, láthatóan tipikus “úgy hallottam”, amiből mindig csak a bajok vannak.

 5. Pedig Tollinak igaza van, indexen is fent van. Azt írják, hogy a movieweb.com a forrás.

 6. ok, akkor most elolvastam a forráson: teljes pletyka. Tényleg igaz lehet, de egyelőre kb. annyi, mint a Riddler meg a többi. “Azt hallottam”.

  Azért ugrok erre kicsit komolyabban, mert mindig ebből vannak a bajok, hiszen egy “úgy hallottam” után a következő lépcső az, hogy sokan tényként kezelik és terjesztik – aztán rengetegen csalódnak, mert még sincs úgy. Batmannál pl ilyen a tipikus Riddler by Johnny Depp. Vagy Two Face életben van. Vagy recastingolják a Jokert.

 7. Szerintem Nolan inkább felszabadultabb-lelkileg. megértem miért, elvégre sokáig dédelgette az Inceptiont. Valszeg a nap is szebben süt most neki.
  Remélem naaaagyon jót fog ez tenni az új Batman filmnek-nem mintha az eddigiekre bármi panasz lehetett volna.

  Mióta láttam a Give ‘Em Hell Malone-t azóta rágyógyultam a noir filmekre. Broken City várós, Wahlberg nálam jó pont. Csak neki is adjanak a kezébe egy Mateba revolvert:-P

 8. pletykálkodóknak, hogy ugyanez a cikk és movieweb (Warner Bros.) egyben cáfolta is a “hírt”, egy állítás-egy cáfolat=0, ahogy a pletyka is, míg nem hivatalos a dolog.
  nem is értem csak azt hallják, olvassák, értik ami tetszik?

 9. Amúgy sztem Nolan arra tette ezt a nyilatkozatot, hogy a betmen filmjei nem csak azért sikeresek, mert betmenek (ergo tökmindegy ki csinálta volna) + eddigi kasszasikerei is csak ezek voltak, comic-feldolgozások, többi filmjei csak “szépen” teljesítettek (még ha kritikailag ok is voltak), hanem lerakott valamit az asztalra, ami az övé
  Bizonyított! Én valahogy így értelmezem.

 10. Jól van fiúk, nem kell letépni a fejem, reggel néztem a híreket az imdb-n és ott kb 6 cikkben tutira írták, hogy maga Nolan mondta, de ma már van is egy új cikk, hogy cáfolja mindezt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.