Borotvavágások: Batman, Fiatalok, Superman, Tree and Life, AMP, Looper

Tegnap feltámadt az a Batman pletyka miszerint Heath Ledger feltűnne CGI és TDK-ból kivágott jelenetek segítségével a Batman 3-ban. A stúdió és Nolan cáfolta a hírt, ne éljétek bele magatokat.

Noah Baumbach legutóbb a Greenberget forgatta Ben Stiller főszereplésével, most nekiugrik a While We’re Youngnak szintén vele. Mivel Stiller magában nem elég, így James Francot szeretné még a filmbe.

Hans Zimmer szerzi majd a Superman film zenéjét! Mellesleg Nolan megerősítette, hogy Snyder viszonylag szabad kezet kap a rendezésben, ő nem szól bele minden döntésébe. Na majd a stúdió.

A The Tree of Life, Terrence Malick új film, trailere odakinn a Black Swan előtt lesz a mozikban, most hétvégén.

Alex Proyas lesz a producere és valószínűleg a rendezője is az AMP-nak. Az AMP-ot az a Daniel H. Wilson írta, aki legutóbb a Robocalypse-ot adta el Spielbergnek. Felkapott sci-fi anyagokat tol, meglátjuk hogy sikerülnek a moziváltozatok.

És a végére még egy sci-fi maradt, méghozzá a Looper (a Brick rendezőjétől), amihez most Paul Dano (There Will Be Blood) csatlakozott.

4 hozzászólás a “Borotvavágások: Batman, Fiatalok, Superman, Tree and Life, AMP, Looper” bejegyzéshez

  1. Kár a Batman-es hírért. Én azt gondoltam, hogy úgy zárják majd le a sztorit (és talán megágyazva a Dark knight Returns-nek későbbre), hogy a végén lesz egy Batman Joker dialógus, amikoris Batman leoltja a Jokert, hogy visszavonul, eltűnik akármi. Miután Joker-nek Batman a lételeme ezért ő is passzív lesz és csak ül Arkham-ben onnantól. Vagy ilyesmi. Korán van még azt sem tudom mi van.

  2. A Batmanes hír tényleg elég kaki.Amugy még szerencs,hogy Nolan nem szól bele Snyder minden döntésébe,mert akkor akár ő maga is rendezhetné.Hans Zimmer jó filmzenéket készít,Snyderben pedig minden megvan ahhoz,hogy valami egyedit hozzon ki az előző résszel a sárba tiport Supermanből.

  3. Sose szerettem igazán Zimmmert bár alegutóbbi Batmanbe amit alkotott az passzolt nagyon oda. Remélem azért lesz valami ütős,epikus fődallam. Ja és a John Williams féle dallamot azért valahogy bele kéne szőni, amondó vagyok.

  4. Jokernek örülök, hogy ilyen megformálásban nem lesz benne…
    Nem aratna osztatlan sikert a nézők és a Ledger rajongók körében.
    Superman-ről annyit, hogy az alpzene nagyon remélem, hogy megmarad, mert ha nem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.