Cage szerint fasza lesz a Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Tudjátok, a Ghost Rider második része. Már írtam, hogy a Mark Neveldine és Brian Taylor (Crank) rendezi majd a folytatást.

Nicolas Cage nyilatkozatai alapján most képregényhűbb lesz végre a mű. Blaze sokkal cinikusabb lesz, a naivságát hátrahagyja, mivel már több éve fog Ghost Riderkedni. Mellesleg Cage-nek tetszett az első rész, nem akarta savazni, de túlságosan meseszerűnek tartotta.

Akkor mi is a fő irány?

Természetesen reboot szerűség, bah, silly! De nem a már megismertetett eredettörténetet fogják újra ránk tukmálni, egyszerűen csak eltávolodnak az első filmtől, hátha a népek (ti mi ők) is elfelejtik. Reménykedjünk?

Amúgy a Ghost Rider tipikusan az a film volt, ami tökéletes példája a “nagy rajongója vagyok” mondás rosszul elsülésének. Cage elvileg nagy rajongó, aztán láttuk mi sült ki belőle. Ezt most a Buffy-hírhez akartam kapcsolni.

human
írta
2010. 12. 02. 05:17
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Cage szerint fasza lesz a Ghost Rider: Spirit of Vengeance” bejegyzéshez

  1. Ez jól hangzik, én várom.Első nagyon köpet volt,de igazán csak a vérlázító CGI ratyi minőségével voltak gondjaim. Ha 2010 es szinvonalon kreálják meg a folytatást,akkor nem lesz gond vele szerintem. Bár az első rész csak bemelegítő volt a koponyásnak, elég unalmas volt az eseménysor is, kevésnek éreztem az ellenfelet. Szimplának. Remélem felülmulja az elsőt a folytatás ilyen téren is.

  2. Nekem Cage-el semmi bajom nem volt az 1.részben,csak annyi hogy sikerült 1 teljesen üres,szinte akciómentes képregényfilmet csinálni.

  3. Az Incredible Hulk is egy iylesmi reboot volt és szerintem jót tett neki, hogy nem újrírták az eredetet csak nem foglalkoztak az előző filmel. Bár szerintem Ghost Ridernél vannak jobban eladható, emberközelibb karakterek is, de ettől még kiváncsi vagyok a műre.

  4. Nicolas nem Nicholas, nem fikázásból írom. A film majd megnézős lesz hdben, többet nem ér a dolog :S

  5. Már hányni tudnék Cage-től. Évente 10filmmel jön elő, és egyik szarabb mint a másik. Lője már le valaki!

  6. Leoben:

    Detto ugyan így vagyok én is.
    Cage meg mintha kezdene feljönni (visszatérni) mostanában…
    Ürölnék, hogyha így lenne, nagy kedvencem ez a csóka…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.