Ezért izgulnak az Uncharted filmre

Bár Marky Markot szerződtették a főszerepre Nathan Fillion helyett, azért még ne temessük el előre teljesen a filmet.

David O. Russell (Sivatagi cápák, The Fighter) rendező az LA Timesnak adott interjújában azt mondta, hogy a családi vonal miatt vállalta el az Uncharted filmet. A főszereplő apja és nagybátyja, a szerepekre Robert De Niro-t és Joe Pesci-t szeretnék, is műkincsekkel foglalkozik, csak épp más szinten, mint Drake. A közöttük levő kapcsolat lesz érdekes és az, hogy mekkora befolyásuk van a műkincskereskedelemben. Mindezt akciófilm köntösben természetesen.

Jelenleg Russell dolgozik a forgatókönyvön is, úgy néz ki az eddigi vázlatot szépen a tűzbe hajította.

Meglátjuk. Ha jól veszem ki, a játékok történetéhez vagy elég sokat hozzátesznek a családdal, vagy pedig kidobják az eddigi kalandokat teljesen.

6 hozzászólás a “Ezért izgulnak az Uncharted filmre” bejegyzéshez

  1. Wahlberg alacsony nem egy Drake.
    Ez is Max Payne lesz? Aztán írják az “okosok” hogy a játékoknak sz@r a történetük azért nem lehet belőlük filmet forgatni…

  2. Nem tudom hogy észrevettétek-e, hogy a fent említett két filmnek is Marky Mark a főszereplője. A rendező nagy Wahlberg fan lehet XD …

  3. De ha nem akarják a játék történetét megfilmesíteni akkor miért kell megalázni a brandet ilyesmivel? miért nem hívják valami másnak? és akkor hagynának lehetőséget valakinek aki komolyan is gondolja a játék megfilmesítését.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.