Még ez is: Robocop, Stooges, Machete Kills, The Beaver

Darren Aronofsky elejtette, hogy ha az MGM pénzügyei tisztázódnak akkor ő még simán benne lenne a Robocop film elkészítésében.

Készülget a The Three Stooges mű is. Farrelly tesók készítik és 85 perc folyamatos nevetés elérése a céljuk. Senkivel nem írnak alá cska név alapján, mindenkit látni akarnak előtte a szerepben, hogy illik-e rá.

Danny Trejo megkérdezte Rodriguezt a Machete folytatásáról, aki azt mondta neki erre, hogy a Machete Kills forgatókönyve már kész van. Az esetleges elkészítése még baromi messze lehet, de hogy már meg van írva, az tuti.

Na, úgy néz ki megvan a The Beaver bemutatóidőpontja: jövő tavasz. Azért necces a film ugye, mert Gibson a főszereplő. A héten érkező trailerből majd többet tudunk meg.

5 hozzászólás a “Még ez is: Robocop, Stooges, Machete Kills, The Beaver” bejegyzéshez

  1. A régi Robocop 1-2. része szerintem nagyon jó volt anno.Szívesen megnézném Aronofsky mit hozna ki belőle.Hmm…Kész a Machete folytatása?Marha nehéz lehetett Rodriguez-nek megírnia a forgatókönyvet hozzá :))

  2. ezt akartam írni pont, hogy a Machete folytatás forgatókönyv megírása nem hiszem, hogy két ciginél tovább tartott neki:) a kivitelezés lesz az érdekes

  3. Baromi messze van a Machete Kills elkészülte? Hány éves lesz akkorra Danny Trejo? 70? Érdekes lesz. Főleg majd utána a Machete Kills Again :)

  4. Hala Istennek! Szomoru voltam mikor Aronofsky kiszallt a Robocop produkciobol, nem hiszem, hogy valaha is akartam ennyire egy alkotot, hogy egy adott temahoz nyuljon! Aronofsky vizualitasa+a Robocop depressziv dramaja+akcio, mit akarhatunk meg tobbet?! Nagyon szoritok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.