Baromi sok folytatás jön majd: Kung Fu Panda, How To Train Your Dragon, Pirates of the Caribbean

Hát emberek, Jeffrey Katzenberg, a Dreamworks Animation egyik fejese, azt ejtette el, hogy összesen 6 filmnyi puskapor van a kedvenc Kung Fu Pandánk kalandjaiban. El tudod képzelni?

A How To Train Your Dragon kapcsán pedig azt mondta, hogy minimum egy trilógiára van elég ötletük a könyvekből, amik az első film alapjait is szolgáltatták.

Ui: a Madagaszkárról is elejtette, hogy egy 4. rész simán kinéz.

Most pedig a Disney pénznyomdáját lássuk akkor: A Pirates of the Caribbean 5-6 előkészületeit megkezdte a Disney. Szóltak a készítőknek, hogy lehetőleg érjenek majd rá egy olyan akcióra, hogy a két folytatást egybe leforgassák.

9 hozzászólás a “Baromi sok folytatás jön majd: Kung Fu Panda, How To Train Your Dragon, Pirates of the Caribbean” bejegyzéshez

  1. az szép. jöhet mindegyikből folytatás, animációs filmeket szeretem, karib-tenger meg mindig moziban nézős darab lesz, a másért nem akkor depp miatt. most legalább nem lesz benne a hősszerelmes pár. egyébként a disney szerintem leszoríthatná a karib-filmek költségét, nem hiszem hogy a 3hoz muszáj volt 300millió dollárt elkölteni.

  2. helyes, jojjenek a kungfu panda/dragon folytatasok, csak el ne basszak oket, mint a karib-tenger 2-3-at. v epp a shreket, ami minden egyes resszel egyre tahobb es kevesbe szeretheto lett… monnyuk utobbi negyedik resze meg igy is biztos siker lesz, legalabbis ha abbol itelhetek, h biztosan meg fogom nezni moziban, annak ellenere, h az utobbi ket reszben hatalmasat csalodtam.

  3. Első részeknél az ember kap egy világot, egy várost embereket, karaktereket, akármicsodát. Ezért szokott az első rész a legjobb lenni. Ha sikeres lett akkor még egy rész. De az a világ már ismert, ezért kevésbé hatásos. Aztán sokszor erőltetik a “sorozatot” hogy legyen pénz. Kissé tartok az új új új részektől.Viszont kicsit reménykedek is.

  4. A HTTYD-ban tényleg benne van egy trilógia, ha képesek tartani a szintet, viszont nekem a Kung Fu Panda annyira nem jött be, hogy adjak neki még 5 filmnyi esélyt. Viszont a PotC-nek pont az utolsó két része tetszett nagyon, szóval a folytatásokat nagyon várom.

  5. Én örülök a folytatásoknak, mert ezek jó kis nevek. A Karib3-t viszont soha nem tudtam megszeretni a legelején lévő gyerek akasztásos jelenet miatt… Meg aztán kicsit túl komor is lett a végére.

  6. Hát ez egy rossz vicc. Ennyi erővel miért nem inkább tv sorozatokat gyártanak? 5-6 rész jézusom. És minden következő résszel egyre rosszabbak. Ugyanez érvényes a Madagaszkárra, meg a kung-fu pandára is.. Miért nem írnak olyan történetet amit minimum két filmben lehet feldolgozni alapból, de úgy hogy mindkét film kerek egész legyen? Nem lenne logikusabb? Lehet hogy nem lenne annyira ócska minden folytatás ha így gondolkodnának. Tuti hogy ezekből egyiket sem fogom megnézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.