11 hozzászólás a “Így néz ki a Vissza a jövőbe játék” bejegyzéshez

 1. Ez nagyon várós, de szerintem minden rajongónak. A grafikát sajnálom tényleg, hogy ilyenre sikerült, de nem oszt nem szoroz, ugyanis ezzel a játékkal látvány nélkül is élmény lesz játszani. Remélem heteken belül már beszerezhetővé válik.

  A VÉGTELENBE ÉS TOVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBB… :)

 2. sokan csak a grafikát látják egy játékban, pedig a hangulat és a játszhatóság a lényeg. ez így ebben a formában jónak tűnik, sokat dobnak rajta a filmes hangok, zenék.

 3. Jó kis játéknak ígérkezik. Ráadásul a Telltale játékok egyre jobak kezdenek lenni. A Sam & Max az még elég lapos és egyszerű volt az első 2-3 évadban, aztán elkezdett jobb lenni, de a Monkey Islandjuk az már sokkal jobb lett. Így reménykedek, hogy a Vissza a jövőbe még az előző kettőnél is izgalmasabb lesz:).

 4. Grafikával annyira nem foglalkozok, csak az élsimítás legyen normálisan megcsinálva, mert az tud idegesíteni.

 5. a Telltale oldalán új regisztrálóként az első rész ingyenes. mindenkinek javaslom, akit érdekel.

 6. Az elején, mikor vannak azok a csengettyűk, vagy hárfa, vagy mi a fene, tiszta libabőr lettem. Újra kéne már nézni a trilógiát…

  A játék eddig érdekesnek tűnik, habár sokat nem tudtunk meg az előzetesből. Egyébként milyen típusú lesz? Tárgykeresős, kombinálós, mint a Monkey Island, vagy inkább ilyen külső nézetes kaland, mint pl. a Beyond Good & Evil? A grafika meg tényleg a legkevesebb.

 7. Ajánlom,hogy külsős kaland legyen,mert akarok végre official DeLoreannal repeszteni,nem csak ilyen himihumi moddingolásokkal,mint ami a GTA meg a Crysisban volt:))
  Mondjuk egy freeride a városban jó lenne,meg egy deszkás park valahol mellette..:))))

 8. Furcsa hogy mindenki “jónak igérkezőnek” meg “várósnak” tartja, holott a játékból egy pixelt sem lehet látni. Mégis hogy tűnne jónak a játszhatóság ennyiből??? Ez a videó csak egy in-game intro! (Kb 10 éves grafikával és borzalmasan robotikus animálással)

 9. Malachi: Azt honnan veszed, hogy ha valaki beregisztrál a telltale oldalán megkapja az első részt ingyen? Az oldalon nincs kiírva semmi ilyen meg ez hülyeségnek is hangzik hogy egy 25 dolláros játékot ingyen hozzád vágnak egy regisztráció ért.

 10. Októberben tényleg volt egy ilyen akció h ha beregeltél akkor megkaptad ezt a kettőt
  Sam & Max 203: Night of the Raving Dead
  Back to the Future Episode 1 of 5
  persze a backet csak akkor lehet leszedni ha kész lessz:)
  Azt nem tudom h még mindíg él e ez az akció.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.