Készülnek a Batman pletykák

Most ismét erősebb az a nádzörgés, amiben Tom Hardy alakítaná Dr. Hugo Strange-t. Így a The Dark Knight Rises alapja a Batman: Prey képregény lenne. Leegyszerűsítve: egy őrült tudós felderíti Batman kilétét aztán végül ő öltözik be, miközben pokoljárásra is készteti kedvenc denevérünket. Akik olvasták a képregényt azok olyan merítést képzeljenek el, mint amilyen a Begins volt a Year One-ból.

Nem mellesleg ebben a Catwoman is feltűnik, szóval összekötötték a női főszereplő keresésébe bonyolódott Nolanos pletykával.

De mondom, ez sem készpénz, lesz még jó pár pletyka a konkrétumokig.

Azt amúgy végképp nem értem, hogy Két-arc miképp került elő már megint és miért hír, hogy nem lesz a harmadik részben. Már többször elmondták, hogy jól értettétek a második rész végét. Vajon hányszor kell még lenyilatkozniük?

17 hozzászólás a “Készülnek a Batman pletykák” bejegyzéshez

 1. A Prey jó cucc, csak a rajza volt ótvar. Ja és aki beakarja pótolni, annak mondom, hogy megjelent magyarul ám !

 2. Több helyen is cikkezik már, hogy holnapra Nolan végez a scripttel, és tuti forrásból fogunk többet tudni.

 3. A Hugo Strange-es sztori mindkét része megjelent magyarul (ahogy azt írták is fentebb), a Préda után a Terror is, habár ez utóbbi jóval gyengébb, mint az “első rész”. A rajz amúgy tényleg ízlés kérdése, a Préda hasonló a Year One-hoz, így nekem tetszett, azonban a tíz évvel későbbi Terror már nagyon plasztikus és mű, ott már fintorogtam.

  Itt amúgy vannak mintaoldalak, mondjuk szvsz a borító nagyon gagyi: http://www.kepregeny.net/batman-preda/

  Érdekes egyébként, hogy mennyire népsterű lett a korábban jobbára ismeretlen Hugo Strange karaktere, a Batman: Arkham Asylum videojáték folytatásában, az Arkham Cityben is kiemelt szerepet fog kapni, amolyan a háttérből irányítom a szálakat stílusban.

 4. Hardy előtt nagy jövő áll, örülnék ha ő lenne… Csak jöjjön már malami konkrét!

 5. Hogy lehet hogy ilyet, mint a Prey meg a Hush visszatér kiadnak, pl. az Azzarello féle Joker meg nincs. Pedig az nagy dobás volt szerintem, na mindegy. Hugo Strange hááát, neki nem nagyon tudnék örülni, de Catwoman érdekes lenne.

 6. A Hush visszatért én se értem, a Pray az valamennyire klasszikus, mert egy népszerű figurát itt teremtettek meg, az Azarello féle Joker viszont amellett, hogy a kontinuitásba se illeszkedik még nem is lett sikeres.

 7. Blake, Balakin: Igazából csupán üzleti logikáról van szó, hiszen a Hush jó eséllyel megfelelő mértékben fogyott itthon, és ezt akarták tovább lovagolni kiadónál (húzónév minőség nélkül). Amúgy a Preynél a Hush visszatérnél van rosszabb, hiszen kiadták itthon a Batman mangát is…

 8. A Préda szerintem korrekt stori volt, a folytatása már nem volt olyan nagy volumenű de szerintem a Prédával nincs semmi gond, és szerintem a rajzok is jók.
  A Batmanga meg inkább érdekesség volt, nekem se nyerte el annyira a tetszésemet de egynek nem volt rossz.
  A Préda amúgy szerintem jó alapja lenne a 3. résznek, mert még nem annyira rugaszkodott el a realitástól mint a későbbi Batman történetek.

 9. Három személyt várok nagyon:

  keresztapa Roman Sionis, alias Fekete Álarc
  dr. Hugo Strange
  keresztapa Rupert Thorn

  Roman és Bruce civil kapcsolata olyasmi lehetne, mint Fernand Mondego és Edmond Dantes “barátsága”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.