A REC folytatások

Vagyis a egyik előzmény, a másik pedig tényleges folytatás. A Genesis 2011 őszén megy spanyoloknál, a másik 2012-ben. Ezek a teaserposzerek hozzájuk.

Rec poszterekRec poszterek

human
írta
2010. 12. 07. 05:06
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “A REC folytatások” bejegyzéshez

  1. attól tartok hogy “elfűrészesedik” ez az egész franchise. pedig az első rész szerintem nagyon jó

  2. [REC]2 SPOILER

    Az első rész mindenidők (egyik) legjobb kézikamerás filmje, kár, hogy a folytatást elcseszték az ördögűzéssel. Gondolom az előzmény a portugál pappal fog foglalkozni, a folytatás meg egy Diary of the Dead féleség lesz. Én várom mindkét filmet. Inkább ezeket, mint a szar amerikai remake folytatását.

  3. Az első rész az elmúlt pár év egyik legjobban sikerült horrorja lett. A második inkább ráfeküdt az elsőből kicsit hanyagolt történeti szálakra, de nem érzem rosszabbnak mint az elsőt. Más szempontból közelíti meg a témát (kevesebb akció, több infó). Viszont a következő két részt nagyon várom. Véleményem szerint az előzmény film izgalmasabb illetve érdekesebb lesz, jelen pillanatban a folytatást nem tudom elképzelni anélkül, hogy ne legyen közhelyes, és mutasson olyat amit eddig ne láttunk volna. Bízzunk az alkotókban, és reméljük, hogy mindkét filmmel sikerül ismét lenyűgözni a közönséget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.