A negyedik második előzetese

Az I Am Number Four című filmről van itt szó. Egyszer már láttuk videón. most egy hosszabb, történetközpontúbb trailert nyomtak elénk; kicsit el is spoilerezi az egészet.

Úgy tűnik sikerül eladniuk végre D.J. Caruso új filmjét, mert ez az előzetes már ütősebb. Bár az első perc alapján egy felturbózott Twilightnak tűnik, de aztán… semmi? Csak a szép szőke csaj a Gleeből.

HD a nagyoknak.

10 hozzászólás a “A negyedik második előzetese” bejegyzéshez

 1. Most ez bejö,ráálltam ezekre az akciófilmekre most,mint a sucker punch is,remélem egyik se lesz k.u.r.v.a szar,a trailerekből nehéz rájönni,ennyi időben bármi ütős. Ja ez a hajnali posztolás durva szerintem,de mondjuk igényes is az oldal.

 2. Tényleg a Twilight közönségét akarja megcsípni magának, meg azokat, akik legfeljebb a moziból ismerik az X-Ment és elfelejtették, hogy annak az első két része azért jól sikerült és nem Brett Ratner a harmadikkal a szimpla etalon (a “Farkast” már ne is emlegessük).

  A trailer alapján, mintha összekeverték volna a The Covenant siralmát a Push középszerével, csak Evans és Dakota egyénisége nélkül.

  Előhúzták a skatulyából ezt a gyanúsan szőke és fél perc alatt felismerhetően antitalentum főszereplőt, a szexi Glee szalmaszállal, akinek legfeljebb látványelemként van szerepe,recept szerint remélve, hogy erre majd kél a tininép és beül a moziba. Eléggé semilyenke trailer lett ez, nem pörgött, és semmi eredetit sem mutatott, sőt látszólag elég rosszul lopkodott össze innen-onnan jeleneteket.

  Ez alapján nem tudom mi a szomorúbb, ha sokan kíváncsiak rá, de persze bűnrossz lesz, vagy egy egész pörgős kis szórakozás, csak az előzetesből ez jött le a legkevésbé.

  Olyphantnak örülök benne egyedül, népszerűsítse csak magát és gyűjtsön bátran zsebre az ilyen kis fércekkel, hátha bekerül valami jobba, mert a marshall-ként megérdemelné.

  FONTOS, hogy példáim utalások nem vitakezdeményezések!

 3. Hmm… engem eddig sem nagyon izgatott a film, de ezután messzire elkerülöm: Bay Twilightot rendez… gratulálok neki. Ráadásul simán spoileres a videó, sebaj, a sok hülyének aki megnézi nem kell majd izgulnia semmi miatt.

 4. az “én vagyok a kiválasztott szuperhős” történetek sorába beilleszkedik. egyszer meg lehet nézni ;)

  a viszonylag tehetségtelen csinibaba barátnő elég bosszantó az elején.

 5. Sztem is nagyon jó kis film.. Nem tudom miért kell ennyire szarnak mondani.. Van bene szerelem akcio stb.. Akinek meg nem tetszik ne nézze meg..;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.