Fall silent: Valet Guys, Hobbit, Master and Commander, Hood

Adam Sandler és Kevin James összefog újra, ezúttal kocsiparkolók lesznek. Valet Guys a film címe, és a két hülye egy gyilkosság szemtanúja lesz, ezért menekülniük is kell rögtön.

hivatalos sajtóközleményből a Hobbit gárdájában ők tuti benne lesznek végül: Cate Blanchett, Ken Stott, Sylvester McCoy, Mikael Persbrand, Ryan Gage, Jed Brophy, William Kircher. A forgatást elkezdik jövő februárban végre.

Russell Crowe a twitteren szólt: ha Master and Commander folytatást akarunk, akkor írjunk levelet. Na nem neki.

A Wachowski tesók (Mátrix) nagyon vissza akarnak térni a köztudatba. most épp egy olyan filmről reppent fel pletyka, amiben Robin Hood történetét helyezik modernv árosi környezetbe. Írják és rendezik.

6 hozzászólás a “Fall silent: Valet Guys, Hobbit, Master and Commander, Hood” bejegyzéshez

  1. “Robin Hood történetét helyezik modernv árosi környezetbe”
    hát anyira ez nem eredeti, főleg ha pl a Green Arrow nevű képregényfigurára gondolok, aki a Smallville-ben is szerepel és a megfilmesítéséről is volt már szó párszor.

  2. Lehet ugy gondolták,hogy lopja a pénzt de szétossza,és ezért modern Robin Hood.Nem az íjhasználat miatt…

  3. ammok: korrekt! nekem valahogy a Robin Hood név után nem csak az eszmeiség hanem a fizimiska is egyből beugrott és hozzá is kapcsoltam.

  4. azert egy ujabb master and commander filmet nagyon szivesen megneznek. az eddig elkeszult film az all time no.2 nalam. russel tokeletes volt abban a szerepben. a rendezes, a zene, megvalositas, karakterek mind csillagos 5-os. emlekszem anno ugy mentem el ra, hogy semmi kedvem nem volt, mert lekestunk valami masik filmet (talan az owen wilson-gene hackman fele repulos/hosos filmet – ami amugy nem volt nagy eresztes) es beultunk anyukammal erre. es mindkettonknek leesett az alla. en szerintem nem is pislogtam alatta. hatalmas film. ajanlom mindenkinek, aki meg nem latta es akar egy hangulatos csatahajos filmet.

  5. a robin hood érdekelne. tudom nem film, de a sherlock sorozat is baromi jó lett modern környezetben.

  6. Master and Commander folytatás nagyon kéne! Biztos vagyok benne, h. akartak folytatást ilyen cliffhanger után…

    Viszont ha lesz, Crowe elkezdhet edzeni. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.