16 hozzászólás a “TF3” bejegyzéshez

  1. Optimus Prime köszöni pont úgy van mint régi korában. Rettenet semmitmondó zéró feelinges promo képet adtak ki a film készítői, egyáltalán nem várom, szerintem semmi plusszt nem fog adni mint az előző kettő,megin a nagy robotok fogják nyúzni egymást vakító effektekkel meg idegesítő szituációkkal kissrácok kedvére hangolva. Meg fogom nézni ettől függetlenül ha kész lesz, de egyáltalán nem várom. Ha 60 év mulva mutatnák be,nekem úgy is nagyon elég lenne.

  2. 32 éves vagyok és imádom nézni ha vakítóan látványos hang és kép effektek közepette óriás robotok ölik egymást és közben lábuk alatt az emberek küzdenek meg vicces szövegeket nyomatnak. Miért is járunk moziba? Ja igen szórakozásért.
    Ha okulni akarok letöltök olyan dokumentumfilmet amit moziban úgyse hazánkban meg pláne nem mutatnak be. pl: Food Inc

  3. off
    sajnos őt elkapta a Megatrain nevű álca még a 2.vh előtt, mert olyan információk birtokában volt ami veszélyeztette volna az álcák világuralmi terveit:)

  4. Én kíváncsian várom, elvileg ez már teljesen 3D lesz nem?
    Nemrég megvettem a Tf1et a Saturnban 1190ért, szerintem teljesen megérte, örök kedvenc… :)

  5. Én minden fikázás ellenére, a TF1-2-t és ezt is szeretni fogom.
    Oké, nem egy komoly film, aminek valami nagyon nagy mondanivalója van, de azokat nem is szeretem, úgy sem fog egy film miatt megváltozni minden, én meg miért nézzek ilyen filmeket? Hogy depressziós legyek a gondolattól? Inkább nézek valami agyatlan Transformes-t, ahol jól érzem magam.

  6. Kár hogy egy picike utalás sincs rajta. Én is bírtam az eddigieket és nem várok mást csak azokat a bizonyos villanásokat és fémes csattanásokat. Jégcápa ez keméyn volt:D (Y)

  7. Szerintem hozni fogja az eddigi filmek színvonalát.A 4 éves unokaöcsémnek pont jó is lesz,az első két részt már úgyis túlhaladta szellemileg.Várjuk a fejlődést.

  8. Semmitmondó poszter, sajnos abszolute nulla képi világ. A második után nem tudom érdemes-e várni egyáltalán ezt a filmet. Megnézni természetesen megfogom, a TF amúgy csak hétvégi agykikapolódásra jó semmi másra.

  9. Ájjájjájjj, már ez sem lesz az igazi.
    Én 40%ban a történet + látvány miatt néztem, 60%ban Megan Fox miatt (igaz ő volt a fő látvány :)), de ugye mint tudjuk őt már nem láthatjuk a 3. részben (hatalmas bánatomra).
    Így már az is kérdéses, hogy adok e ki pénzt a mozira.
    Ez a poszter amugy meg gagyi…

  10. Jesszus,tényleg csinálnak harmadik részt is??Minek??Jó persze biztos megint csomó pénzt hoz nekik,de h az emberek ilyen filmekért képesek mozi jegyet váltani……

  11. nemtudom te h vagy vele,de inkább váltanak az emberek ilyen látványfilmre jegyet,mint egy olyanra pl ahol valaki ül egy széken és felolvas..
    Mert ezeknél azért a látvánnyal nem hiszem h túl sok gondja lett volna bárkinek is..lehet a sztori nulla,színészek meg néha már minuszba vannak..de a látvány azért kitesz magáért

  12. Nem létezik olyan hogy két részes filmsorozat. Vagy 1 vagy 3. (könyv adaptációkat hagyjuk)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.