A Transformers 3 teasere

Akármennyire is szar volt a második rész, a harmadikhoz a stúdiónak sikerült egy olyan trailert összetenni, ami nem lombozza le az embert. Nyilván a főbb szereplők közül senki nincs benne, messze van még a Transformers 3 premierje, van idejük bevetni őket, de ez azt hiszem üti a Transformers 1 Marson készült teaserét.

HD a nagyoknak.

Alternatív flash playeres link.

58 hozzászólás a “A Transformers 3 teasere” bejegyzéshez

 1. El a kezekkel a Transformer2töl. Minél többször ismétlik az HBOn annál jobb. :D
  A szinkronja is.
  ÉS ez is jó lesz.

  Bár a Corsam is át tudna változni XD

 2. Már megint az van, hogy az előzetes egy tök komoly-komor hangvételű SCI-FI filmet mutat be. Aztán elmegyek moziba, és kapok 2,5 óra tinifilmet.
  Persze, meg fogom nézni, de azért na…

 3. Én azért remélem,hogy kicsit észhez kapott Bay és csinál egy értelmes filmet.Az elsővel nekem a kamerarángatás volt a bajom,meg hogy az akciókat 10 centiről mutatja,a másodikkal már ilyen gond nem volt,ott faszák és kivehetőek voltak az akciók,de gyerekfilm lett,most lehet komolyabb hangvételű lesz és történet is odabasz,de nem tom’ gagyi lesz a CGI.XDÉn reménykedem azért hogy harmadjára sikerül.:)

 4. Ez most mi akar lenni? Akkor miért lepődtek meg a Nasasok a Marsról sugárzott felvételeken amikor ezt az űrhajót a robottal együtt már jóval korábban megtalálták? Érdekes lesz, hogyan tudják értelmesen összefűzni az eddig történtekkel. Amúgy a videó első osztályú.

 5. Logikai bukfenc…
  gratulálok Mr. Bay, sikerült másodjára is elrontani :-(
  ez az igazi tehetség…

 6. Mondjuk azért lepődtek meg a Nasasok amiért a védelmi miniszter is. Szimplán top secretként kezelte John Torturro ügyosztálya. Tudjátok, aminek a létezéséről az első részbe még nem is tudtak a Nasasok. Tehát annyira azért nem akkora logikai bukfenc.
  A film meg még lehet jó, csak ne rakja bele azt az öt éves színvonalú ikerpárt.

 7. Prodigy107 igaz lehetne az állításod, HA a NASA = lenne amerikiai titkosszolgálattal. Ha ez tényleg megtörtént volna, akkor az amerikai titkoszolgálat (a filmben a Sector 7) azon nyomban lefoglalta volna az összes vonatkozó felvételt, iratot, kicsit megtisztította volna a terepet azoktól, akik túl sokat tudnak/nem akarnak hallgatni, és elásta volna az egészet egy föld alatti bunkerbe, ahogy tette azt a filmben Megatronnal. A Mars féle akciónál, meg azért lepődtek meg a NASA-ban, mert bizony az államtitkok nem szájhagyomány útján terjednek az emberek között, és 50 év távlatában már a személyzet is teljesen kicserélődött. Legalábbis ez az én véleményem.

 8. Főleg úgy hogy ha valaki értette az angol szöveget, tudhatja hogy a hivatalos szöveg bemondása után rögtön titkos felfedezőútba kezdett a holdon landoló alakulat, amit már nem is láthatott az egész Nasa, csak az a pár nagyon fontos komoly ember akiket mutatnak a teaserben. Mondták is hogy a küldetést elkezdik, meg hogy van 21 percük vagy valami ilyesmi.

 9. Nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani egy Transformers trailerre, de ez nagyon hangulatos volt.

 10. Valamiért mindig reménykedtek egy új transformers előtt, de sztem a remény már rég meghalt. Itt egyelőre még csak egy bajuszos robotot találtak a Holdon, ez eddig kevés.

 11. mrbalage: Bay csak azt nyilatkozta, hogy a konvertált 3D nem győzte meg és abban nem szeretne filmet készíteni.
  Viszont a youtubos videókon sima kamerának néznek ki, amit használtak. Most akkor igazi 3D lesz vagy konvertált?

  Teaser tényleg jó, igaz eléggé Alien nyúlás ez a jelenet. Ha nem lesz a filmben betépett anyukához hasonló jelenet,már tudnék örülni.

 12. Nem az eltitkolás a baki, hanem hogy hogy a francban kerülnek a Hold ellentétes oldalára, mikor a keringési idő szinkronban van a tengely körüli forgással? Bár kétlem, hogy ez Amerikában túl sok embernek feltűnne, de engem azért zavar.

 13. Nem győzőtt meg egyáltalán.Az eddigi legérdektelenebb,legharmatosabb robi előzetes. A sárga gépre amikor ráközelítenek,nagyon átlagos ábrázata van. Régiek durvábban néztek ki az egyben. Barricade volt a legjobban megkreálva. Ez egyre silányabb lesz eléggé úgy tünik részről részre halad egy Disney film szinvonala felé Starscream zuhanó repülésben.

 14. flimo:Van egyéb is.
  Ugye a HOLDON a G(Nehézségi gyorsulás)
  ) az nem 9.81 hanem a 1.62 körül(kb hatoda).Amikor 1:17nél leporolja azt az ET valamit,akkor a porszemek gyorsabban esnek mint kellene.2:24hosszú a trailer,és két ilyen orbitális hibát találtunk első nézésre.Egyszerű film,egyszerű embereknek.

 15. Engem egy másodpercre sem tudtak ezzel felcsigázni. Minek ilyen holdraszállást belekeverni egy ilyen filmbe. Már lelőtték azt a “poént” az első részben, hogy már rég tudtak a létezésükről, meg a második film is ezzel kezdődött. Most lelövik újra. Gagarin nem látott véletlenül repkedő álcákat, amikor kikalandozott a világűrbe? Ja, vagy ez majd a 4. rész elősztorija lesz?
  A végén az a robotpofa meg már inkább egy emberi maszk. Egy robotarcnak miért kell teljesen úgy kinéznie, mint egy emberi arcnak? A szája is tiszta emberi. Full gagyi az a pofa a végén. Ráncokat nem akarnak rátenni? Igaz lehelete is volt már a robotnak a második részben, úh semmin nem kéne csodálkozni. De hogy még jobban belekössek ebbe a trailerbe: “You have 21 minutes!” 21 perc van arra, hogy elsétáljanak oda a roncshoz, meg belemnjenek, fényképezgessenek, nézegessenek, de még menjenek is vissza.
  Vagy azért 21 perc, mert anno tényleg megszakadt a kapcsolat velük 21 perc erejéig? De mindegy, mert így is úgy is hülyeség az egész.

 16. A film várós. Az első tényleg gagyi volt, a kényszeredett, kínos poénok miatt de szerintem a 2. már egész jó volt. Ha csak annyival lesz jobb ez mint a második az elsőnél akkor már megéri majd a mozijegy az árát.

 17. Cooper: Az emberek képregényfilmek esetében mindig azért nyafognak,hogy a film csak nyomokban követi a képregényt, illetve,hogy a képregényben máshogy nézett ki ez és ez.
  Amikor kijött a Transformers 1 mindenki azért nyafogott,hogy a robotok nem is úgy néznek ki, ahogy a képregényben. Most pedig azon problémázol,hogy túlságosan emberi arca van. A képregénybe kifejezetten emberi arcuk volt…

  Off: Vannak azok az elméletek,hogy azért van ennyi “ufós” film mert közeleg valami amire fel akarnak készíteni minket. A Hold is előkerült manapság. Engem is nagyon izgat,hogy miért nem mentünk vissza. Valami nagyon bűzlik.

 18. Ha valakinek a 2 emeletes robotokról szóló filmben abba kell belekötni, hogy hogyan hullanak a homokszememek egy tárgyról, akkor annak javasolnám a David Attenborough dokumentumfilm összest. Minden filmbe bele lehet kötni. Még szerencse, hogy nem a homokszemek miatt járunk moziba. Ezt a filmet is majdnem mindenki meg fogja nézni. Nagyon sokan le is fogják húzni. De mégis csak bevándorol a ZS a készítők zsebébe.

  Hold sötét oldal vs. világos oldal. Nem lehet, hogy a két oldal határán szálltak le vhol az űrhajósok?

  21 percnyi “vakság” meg simán előfordul(t)/előfordulhat(ott) a Föld és a Hold közötti rádióadásban. De majd egy fizikus koma ezt is elmondja.

 19. Muhaha: azért nem mentünk vissza, mert ott voltak a gonosz emberarcú transformerek, muhaha…
  Vagy azért, mert sose járt ember a holdon…
  Az elsőben teljesen jók voltak a robotok. Én a transformerek kinézetén kb azt a fajta fejlődést látom, mint anno a Joel Schumacheres Batman kosztümökön és Batmobile-okon…

 20. Elővettem egy régi Transformers képregényt. Nemhogy az arcuk nagyon emberei volt a robotoknak, hanem még szájuk is úgy mozgott, ahogy a helyzet kívánta. Mosolyogtak, vagy éppen fogat csikorgatva harcoltak.

 21. nem értelek titeket, két méteres alien robotok oké, ezt el kell fogadni – a Hold gravitációja viszont nem alien, hanem ismert. Bár engem nem zavarnak a homokszemek, de ezért semmi értelme oltani azt, akit igen. Minden filmben van valami határ, amit nem szabad átlépni, akármekkora robotok vannak benne, nem rögtön a másik végletet, David Attenborought kell felhozni.

 22. Na megint elsütötték, amit az előző két résznél. Jó trailer, komoly hangulat, aztán egy nagy adag szemetet kapunk. Nem kell jósnak lenni, hogy kitalálja az ember. Bay csak ennyit tud.

 23. Engem nem érdekel a negatív hozzáállás egy filmhez, viszont ha vk olyan magas lovon ül, hogy ezt is megengedhesse magának:

  “Egyszerű film,egyszerű embereknek.”

  akkor azt, azért már nem hagyom szó nélkül.

 24. evil9 2010. 12. 09. 11:36: speciel a homokkal nekem semmi bajom, ugye nincs légkör, ami felverődést okozzon, vagy az esést fékezze meg különben is, azért ezen tényleg nem kéne fennakadni.

  Gabesz83 2010. 12. 09. 12:40:

  Nem a sötét-világos a lényeg, mert az a Nap-Föld rendszerhez viszonyított helyzettől függ, attól még a Hold felénk néző féltekéjén a rádiókapcsolat folyamatos. Hogy hol szállt le az Apollo 11 az adott, a Nyugalom Tengere be van jelölve ezen a képen, dönts el, 10 perc alatt meddig tudnak elugrálni az űrhajósok:

  http://www.astrosurf.com/cidadao/mare_tranquillitatis.jpg

  De nem is az a lényeg, hogy meddig tudnak elmenni, mert a 21 percnyi kimaradásra továbbra sincs a közönségnek eladható magyarázat. Illetve lenne, ha a földi átjátszóállomások “kiforognak” alóluk, de a tv-s csóka konkrétan azt mondja, hogy ők mentek át a Hold túlsó felére. Ami valós jelenség volt, a _keringő_ úrhajó esetén.

  Igazából nem is zavarna ez annyira, ha nem vágna félig-meddig szakmába, meg nem az első missziót választották volna ki a drámai hatás kedvéért, ha teszem azt az Apollo-16-ra mondják, akkor oké, azt nem kísérte akkora médiafigyelem, és még Rover-ük is volt, de nem, Bay nem adhatja alább az elsőnél.

  Ettől függetlenül meglesem persze, én azok közé tartoztam, akiknek a második rész is bejött, a fegyverorgiával engem megvettek, hát még azzal, hogy 3D-ben mutogatnak nekem Holdon ugráló embereket, már csak ezért megnézném.

 25. OFF:Nem akartam senkit (meg)bántani.Én is nézek “egyszerű” filmeket pl.: Machete,Expendables.
  csak a Tf-series olyan mint a gyors kaja:jól néz ki,nem kell vele vesződni,de attól még az marad, ami.A tf sorozattal az a baj,hogy teljesen komolytalan az egész,ami jó is lehetne(Szupercsapat),de komolyan veszi magát.Lehet,hogy én vagyok az igényes(nem…),de azok a párbeszédek,színészek(?),logikátlanságok és alapvetően az egész film(?) nulla színvonalon van,de filmként akarja magát eladni,zéró tartalommal az effekteken kívül.
  Az meg a másik fele ,hogy ezt a trailert is odatolták elénk,hogy: “itt van, tessék:Nektek jó lesz”.

 26. Valami bennem is úgy mozdult meg mint a bajuszhuszár transformers belsejében. Tetszett szóval jó értelemben.
  Bírnátok egy újabb Linkin Park soundtrack-et?
  Ebben is legyen már nonononononoooo:D

 27. Sorry evil9, de az Expendables-el kapcsolatos hozzászólásoddal ( “egyszerű” )csak még jobban vágod magad alatt a fát. Én személy szerint nem vagyok egy TF rajongó és igen, mint minden más ember én is ítélkezek … de ízlések és pofonok. Nincs egységes vélemény, de a látottak alapján így beoltani egy leendő filmet, két “egyszerű” észrevétellel elég gonosz dolog… már értem a név választást:D

 28. Most hogy így visszagondolok a régi képregényekre,mert volt olyanom is transos, meg a rajzfilmsorozatra a 90 es évekből,azt kell írjam,való igaz, tényleg eléggé emberi arcvonások voltak fellelhetők a robo-kon. Csak már a filmes koncept sokkal szokottabb volt,ezért furcsáltam. Szerintem jobb is volt,főleg az első filmes részben a látványkoncept. Baj ez,hogy annyira akarják nyulni a képregényt ezzer az emberibb arcvonásokkal,Mindegy nekem nem tetszik. Ugyanaz,mintha a film X- menben Wolverine a sárga-kék cirmos sztreccsruhájában tolta volna. Ott is jó hogy egy reálisabb megjelenítésre álltak rá az X-uniform darkos képében. Ez a transformers meg részről részre egyre szinesebb,gyerekesebb. Első rész volt a jobb,nem a folytatása.A folytatása csak nagyobb kaliber,de szerintem gagyibb.

 29. Ezek a jelenetsorok benne lesznek vajon a filmben, vagy csak úgy mint a Marsos az elsőben, ilyen háttérinfó közlés szintjén?

 30. Nyilván senki sem vár realitást a filmtől. Az a jó a Transformersben, hogy tudod, mire számíthatsz: két óra effekt-orgiára, meg bazi nagy robotok ütik/lövik/vágják/tépik egymást széjjel, meg a várost. Aki szereti ezt, az úgyis megnézi, aki meg nem, azt hat lóval se lehet rábírni. Felesleges ezen vitázni.

 31. Ki ez a robot a végén? :| tyűűű ez nagyfilm lesz a végén. 3ik rész..csak a trilógia utolsó része. :D Tanulni fog bay az első 2 rész hibáiból. Én várom nagyon. :) Első rész tetszett valahogy a második rész mégjobban, de ez felfogja rakni az i-re a pontot.

  yooooohoooooooooo:D

 32. Ha nem tudnám, hogy ez a Transformers, akkor még reménykednék is valami jó kis filmben. A CGI és a hangok viszont továbbra is ott vannak a szeren. Az első rész amúgy tetszett.

 33. Nagyon baró teaser, a 2. után csak jobb jöhet és Bay is mellőzi végre a dorky comedyt szóval…

  Ja és végre megint városban fognak gyakni a robotok, az a jó terep .

 34. Szerintem teljesen korrekt, és reméljük Bay kinőtte az első két rész bugyutaságait, mert a potenciál még mindig megvan. :)

 35. először is: nem unicorn hanem Unicron, aki egy bolygóvá alakul át, szóval egy óriás robot. senem álca senem autobot, hasonlít a trailer végén lévő robotra, lehet hogy “kicsiben” rakják bele a filmbe.

 36. Hangulatos, remélhetőleg a filmre is marad valami ebből. Megnéztem a magyar nyelvűt is és lehet, hogy félreértem az itt felmerült 21 perces, sötét oldalas problémát, de nekem az jön le az előzetesből, hogy nem volt semmilyen adás megszakadás. Azt az éppen aktuális titkosszolgálat nyomatta a NASA felé (mutatják, hogy a faszi elindítja a magnóról a statikus zajt). Tehát Houstonban tényleg abban a hitben voltak, hogy minden a tervek szerint megy. Ehhez képest az űrhajósok, akik így nem NASA hanem inkább titkosszolgálati emberek voltak, ott szállhattak le ahol akartak, hogy a feladatot végrehajtsák. Lehet az is benne lesz a háttérsztoriban, hogy az űrhajó miatt indították az egész űrversenye Holdra szállós mókát. Kérdés, hogy honnan tudtak róla?

 37. nem tudom kiverni a fejemből az első rész teaserét. még mindig az a legjobb (előzetes) szerintem.

 38. Miért mondtok véleményt egy teaser alapján? Látszik halvány egyetta fogalma ninc ssok embernek arról mi készül a TF3ban!
  Ez egy képregény film! Páran úgyírtok mintha jártatok volna a holdon és tudnátok pontosan mi folyik ott ezen jókat röhögtem:DDDD

  Korábban Bay kijelentette a 3. résznek hangulatilag nagyon kevés köze lesz a kettőhöz bemutatja a háborút ami tönkretette Cybertront és képet kapunk az egész előzményekről egy sötét és nagyon durva képivilágban!
  A bemutató rettentő messze az, hogy levonjátok akövetkeztetéseket ennyiről szerintem ez a tipikus magyar jajdeokos vagyok mentalitás ésszel már! :)

 39. Amúgy meg tényleg legalább ha TFről alkotnak páran véleményt eredeti képregényeketés a figurákat nézzétek meg arcilag mert pont azzal belekötni, hogy emberi az arcuk ez nemépp jóötlet:D

 40. Mennyire spoileres a teaser?
  Mert már évek óta nem nézek se teasert se trailert, elrontják az egész filmet, csak ez most érdekelne.

 41. Sötét oldal. Hát fura a dolog:

  Szerintem, a titkos szolgálat bedobja a zavarást, a NASA meg gondolkodik kicsit és kitalálja, hogy az adás azért szakadhat meg mert, a keringő egység (ez továbbítja ugyanis a jelet) ért át a sötét oldalra (mert a sötét oldalas dolgot nem a titkos arcok mondják), és a hold leárnyékolja a jelet.
  Tehát nem az emberek ugráltak át! Hisz van is egy olyan kép, hogy az a nagy izé ott van a leszálló egység mellett.

  Lew: már az adás szünet előtt leszálltak tehát a landolás helye biztos nem változott, és akkor a valami is ott van mellette.

 42. asd:

  Semennyire. Szerintem annyit fog ez szerepelni a filmben mint az első rész Marsos jelenete:)

 43. Nem tartom kizártnak hogy korábbi sorozatot veszik alapul. Hiszen a mátrix megjelent. Hogy ki is az unicron? A rajzfilm története szerint:
  Volt két ösi faj még a transzformerszek elött akik háborúban áltak egymással. Mindkettő alakváltó volt.
  Az egyik(a jó) létrehozta a transzformerszeket valamint minden tudását és erejét egy mátrixba zárta. (Ezért is nem szabad a vezéreknek élő bolygót elpusztítíniuk.)
  A másik(a gonosz) Pedig úgy maradt fenn hogy minden az útjába kerülő számása hasznos dolgot magába épített. Ezáltal agy idő után akora lett hogy bolygókat falt fel. Na ez a valami volt az Unicron.

 44. Ez az űrhajó az autobotok hajója, a Bárka lesz, amivel eredeti történet szerint érkeztek a robotok a Földre, de mivel már eleve más a sztori mint anno a hajó most a Holdon landolt. Előbb-utóbb kell nekik egy saját űralkalmatosság a filmben is.

 45. Most szúrtam ki vmit. 1:46 nál az a sárga vm micsoda? Az maga a leszálló kabin lenne, vagy egy kisebb szállító jármű. Niztos, hogy az idegen űrhajó a hold sötét oldalán volt és nem csak egy kráterben?

 46. az Apollo 11 (amúgy Columbia) ebben az esetben a parancsnoki egység, ami Hold körüli pályán maradt. a leszállóegység neve Eagle. a trailerben azt mondják, “Apollo 11 is on the far side of the Moon”. szóval ennyi.

 47. Menjen mar a fenebe a Transformers! Az elso film teaser-enel is elsutottek ezt, teljesen hangulatos UFO-s filmnek nez ki, aztan a vegen ott az ebreszto, hogy megint mi vagyunk, a hulye robotok. Felre ertes ne essek, az elejetol tudtam, hogy transformers persze, de ez igy akkor is rossz…

 48. Bah. Ennek az “Apollo-11”-nek semmi köze a valódihoz (vagy bármelyikhez), csak mondom. Mindegyik küldetés a felénk forduló oldalára szállt le a Holdnak és nem a keringő egységen át sugározták vissza a jeleket, hanem egyenesen a felszínről a Földre, ergo nem lehetett ilyen 21 percre eltűnünk trükköt eljátszani odalent.

  Persze lesz ez még így se, amikor az Apollo-18-nak elkezdik tolni a hype-ot. (Naná, mert csak úgy el lehet tussolni egy száz méteres rakéta gyártását, szállítását és indítását, ami ugyanekkora lángcsóvával a seggén és úgy 160 decibellel emelkedik az égnek, és sem a szovjetek, sem random rádióamatőrök nem veszik észre a jeleit az űrből vagy a Holdról…)

  És a hálivúdi recept szerint nincs is jobb gerillamarketing, mint besegíteni kicsit a konteó-majmoknak.

 49. Csökken az emberek ingerküszöbe.
  Lassan már csak az lesz a “jó” igazán mint amit a “A kockázat ára” ( később Running Man ) előrevetít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.