Első képek a Friends With Kids-ből

Megan Fox még mindig kap munkát? Bár kivételesen talán nem a mellei miatt, legalábbis a filmben lehet nem azokon lesz a hangsúly.. hanem a becsukhatatlan száján.

Egy baráti párról szól, akik látják, hogy az ismerős párokkal mit művelt a gyerekvállalás, ezért közösen össze akarnak hozni egyet gyorsan, aztán randizni nem egymással. Aki innen nem találja ki a fordulatot, annak ideje rákapcsolni a filmnézéssel.

Friends With Kids képek

Még akad pár forgatási kép.

Friends With Kids képek
Friends With Kids képek
Friends With Kids képek

2 hozzászólás a “Első képek a Friends With Kids-ből” bejegyzéshez

  1. Lehet, hogy csak én vok ilyen naív és szeretem Megan Foxot (a fölöslegesnek tartott műtétei ellenére), de én szurkolok, h végre kapjon egy normális filmet.

  2. Forgatókönyvíró, rendező, producer és filmstúdió főnöke beszélgetnek:
    Forgatókönyvíró: – Mi legyen a fordulat?
    Rendező: – Szerintem az legyen a vége, hogy kiderül, hogy a nő és a férfi egy párhuzamos dimenzióban vannak, és egy téridő eltolódásban kommunikálnak egymással, és aztán jön a szenvedély, a harc az időrobotok ellen, és végül a katartikus fináléban kiderül, hogy a férfi igazából, maga a női főszereplő, és őket álmodják a saját gyerekeik, akik valójában zsidó gyerekek és a második világháború idején megszállt Franciaországban bujkálnak a nácik elől, és az álmaikba menekülnek, de megtalálják őket, mert a téridő robotok kilépnek az álomból, és a végén mindenki meghal.
    Producer: – Szó sem lehet róla, nincs erre pénz. Az legyen a vége, hogy egymásba szeretnek, mint egy szép Romana regény hősei, de a végén nem derül ki semmi,azért hogyha sikeres lesz, akkor tudjuk folytatni.
    Filmstúdió főnöke: – nekem k÷rva mindegy, csak dőljön a lé!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.