16 hozzászólás a “Ez már hivatalos: Pirates 4 (frissítve további képekkel)” bejegyzéshez

 1. Hát még most se várom. Az eddigi háromért sem voltam oda, bár az első nem volt rossz.

 2. azért tegyük tisztába: ez a két kép nem azokhoz szól, akik nem várják. Rájuk majd a trailert célozzák.

 3. Első még jó volt. Második már nem. Harmadik meg naaaaaaagyon unalmas. Ha folytatják ezt a sorozatot, akkor talán még a TF2-t is alulmúlhatják.

 4. Na igen a trailer majd sok mindent elmond. Kedves Anita ne haragudj hogy rá mertem klikkel a tovább gombra, ezúton is a bocsánatodat kérem!

 5. Én mindhármat szeretem, de a második és a harmadik a 2 kedvencem, nem tudom mi az oka annak, hogy olyan sokan nem szeretik. Részemről nagyon várós az új rész. :)

 6. valahol logikus, hogy akinek az első három se jött be túlságosan, egy negyediket pláne nem vár

  én azokat is vártam, azok is tetszettek, ez is befog, és persze várom is :)

 7. szerintem a Pirates legnagyobb hibája Knightley és Bloom volt, most hogy végre kipakolták őket, jó kis film lehet ez. pluszban meg ott van Ian McShane, aki nagyon jó (főleg égő szakállal :). én is megnézem, az tuti. asszem ez logikus :)

 8. Nem tudom magamat tultenni azon, hogy mennyire nagyon nem szeretem Penelope Cruzt… Persze varom, de hatalmas minusz pont szamomra…
  Bar adja a jo Isten, hogy valtozzon a velemenyem. Russel Crow-al sikerult…

 9. Én imádtam őket,bár tény,hogy mivel Johny Depp számomra a legjobb színész ,akit valaha láttam,így elfogult is vagyok,de szerintem Cruz is jó színésznő,bár szerintem nem volt gond Bloomal sem.Akárhányszor megnézem újra és újra bármelyik részt,hiába fújom már kívülről a poénokat,Depp újra és újra kihozza belőlem a nevetőgörcsöt…a 3,főképp azért lett nekem a kedvenc ,mert ott már alig színészkedik Depp…önmagát adja,és ezt ő is teljesen elvállalta..
  Én iszonyatosan várom.^^

 10. Azért az első és az utolsó képen elég erőteljesen látszik a 3D-s határa való törekvés.
  Nekem várós a cucc.

 11. Johnny a hintó tetején és a kocsis nem veszi észre…az első részben még mulatságos volt, ahogy Orlandoval egyensúlyoztak a szekéren, de most már az cirkuszi artistákat is megszégyenítő jeleneteket abba kéne hagyni..

 12. Cseszettjól áll Penelope Cruznak ez a cucc. Amúgy nem várós, mert totál kiszámítható szerintem a cselekmény, de az előrelátható Depp-Cruz huzavonáért azért talán érdemes lesz megnézni. És ajánlom, hogy legyen benne Geoffrey Rush, mert üdítő alakítás volt az eddigiek mellett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.