Limitless viral

A Limitless című film alapja az lesz, hogy létezik egy tabletta, aminek a segítségével az agyad teljes kapacitását használhatod. Ezt a gyógyszert reklámozza most nekünk Bradley Cooper.

human
írta
2010. 12. 10. 05:39
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Limitless viral” bejegyzéshez

  1. Hihetetlen, hogy egy közel 100 éves kisérletre épülő urbanlegend még mindig él. Nagyon remélem, hogy azért a többség tudja, hogy ez az agyad 10-20-30% százalékát használod, csak baromság.

  2. Ha nem bánjátok akkor elmondanám a film történetét:

    Van ez a csávó akit rászedtek és elkezdi szedni a tabit, a film elején tényleg istencsászár lesz az élete, de hirtelen jelentkezik rajta valamelyik mellékhatás és ráébred, hogy megoldást kell találnia, mivel még az elsők közt van ezért gyakorlatilag supermennek számít a társadalomban valamint a gyógyszergyártó multi biztonsági embereivel szemben is akikkel biztosan sokat fog fightolni. Természetesen lesz szép lány is akibe időközben beleszeret, és lehet, hogy a csaj is rákapott már a cuccra. A LÉNYEG: elindul a küzdelem, hogy megtalálják az ellenszert mert ugye csak szimplán abbahagyni nem lehet különben meghal!

    Remélem tetszett! Bárkivel szívesen fogadok egy sörben, hogy a felülírottak legalább 70%-a bejön! Aki nem hiszi majd nézze meg!

    :D

  3. atkakukac – remélem bejön, én azok közé tartozom akinek annak idején tetszett a Sziget is…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.