Real Steel-előzetes

Ez egy robotos film. Kell még valamit mondanom? A Real Steel története szerint egy emberi boxoló fogja segíteni a robot boxolót a felkészülésben. Sport-Sci-fi film.

A főbb szerepekben: Hugh Jackman, Anthony Mackie, Evangeline Lilly és Kevin Durand.

Elsőre a furcsa szó jutna eszembe, érdekes koncepció, a trükkökön pedig még dolgoznak majdnem egy évet, szóval meglátjuk majd.

A bemutató 2011 októbere. Jó messze van.

human
írta
2010. 12. 10. 05:59
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Real Steel-előzetes” bejegyzéshez

 1. Emlékszem ősrég volt valami OMF – One must fall nevű robotos game ilyen témában,biztos abbol szedték az ötletet. Jackmannek kár ilyen témában kínoskodnia. Ennél fogósabbakat érdemel. Nem tetszik maga az ötlet sem.Hiába dolgoznak rá a látványra.

 2. azért még nem rágják a robotcsontot, évente 1-2 robotos film simán beleférhet, meglátjuk

  StormshadoW: hú, tényleg, emlékszem arra a játékra, nem az az emlékezetes game, de azért elvoltam vele egy ideig

 3. ez már annyira juj, hogy jaj
  egy-két üveg sörrel meg ugyanennyi zacskó chips-szel már nézném is.
  azért kíváncsi lettem volna hugh jackman milyen arcot vágott amikor megmutatták neki a forgatókönyvet

 4. Szerintem is többet érdemel Jackman, de a trailer alapján én is tuti megnézem ezt a filmet, míg a Transformers 3 kicsit sem érdekel. A TF 3-ban a CGI lesz a főszereplő, itt meg talán kapunk egy kis színészi játékot is. Állítólag itt tényleg megépítették a gépeket és én szeretem a valódi dolgokat. :-)

 5. Ez milyen szörnyen gagyi, gáz. Nem a robotokkal van baj, nem Hugh Jackmannel van baj, a látvány is elmegy de hogy egy ember EDZ egy robotot egy boksz mecsre…

 6. Engem is elgondolkodtat, hogy mit kell azokon edzeni… na de mindegy. Amúgy is, alapvetően hülyeség, mert fizika, mechanika, stb. törvényei szerint, ha robot vs. robot a felállás, akkor nagyon egyszerű a képlet, mert bizony az “megy előbb tönkre”, szóval azt veri el a másik, amelyiknek gyengébbek a szerkezeti elemei, vagy rosszabb az összeszerelés, és a másik szét tudja verni, mert neki ezek jobbak. Ehhez nem kell edzés, csak minőségi felépítés… na jó, a fémet érdemes edzeni, de magát a robotot… :)

  Ennek ellenére azt hiszem el tudok vonatkoztatni annyira, hogy Jackman meg Lilly miatt megnézem :-)

 7. Nekem rohadtul bejön az előzetes és a film is befog szerintem ha csak nem akarja majd teljesen komolyan venni magát.

 8. ThomassLord: pont azért edzenek, hogy megtanulja azokat a mozdulatokat, amikkel kitér azon ütések elől, melyek szétzúznák a gyengébb elemeit :)

 9. StormshadoW: nekem is a OMF – One must fall jutott egyből eszembe róla. Haverom kedvence volt akkoriban, viszont én pont a robotok miatt utáltam.
  Robotok verekszenek, ugyan már, milyen gáz, gondoltam.

  De a filmet majd bevizsgálom :)

 10. Elég érdekes ez a trailer, úgy hirtelen nem jutott eszembe semmi, de az érdeklődésemet mégis felkeltette ahogy valaki előttem mondta már, jobban, mint a TF3. Egyébként simán edzhet robotokat, vannak szabályok, mozdulatok, amiket be lehet neki tanítani. Gondolom ilyen tanulni képes robot/ok, amik jobban működnek, ha úgy tanítják őket, mintha programoznák. Egyébként van már “ilyen” robotháború most is, csak azt távirányítókkal nyomják, meg kicsit és gurulnak, asszem a német RTL még közvetíteni is szokta. Szóval ha annak van közönsége, akkor egy ilyennek főleg lehet! :D Mindenesetre kíváncsi vagyok mit lehet kihozni egy ilyen ötletből.

 11. Egyébként volt a nyolcvanas években egy Robotjox című film, ami hasonló témára épít, lehet, hogy onnan szedték az ötletet:

  http://www.youtube.com/watch?v=8Kd642Ix5ks

  Igaz, hogy a fenti film most már egy kicsit gázos, de abban az időben elég jónak számított VHS-körökben.
  Ma már nyugodtan előállhatnak ilyen robotos-harcos filmekkel, amikor a Transformers filmek kitaposták az utat a nézők gyomrába ezeknek a robotos filmeknek.

 12. Nahát ekkora baromságot még nem hallottam:)
  Biztos a PC-ket is edzik, hogy hogyan nyissák ki a CD tálcájukat.
  Egy, kééét, hááá és tálca kinyit! Muhahhaa

 13. szerintem egy robotot nem edzeni kell, hanem beprogramozni a mozdulatait. értem én, hogy a pénz nagy úr, de hugh jackman azért ennyire talán nem szegény…

 14. Az első kép óta várok az előzetesre, és nagyából olyan mint amilyenre számítottam, tényleg van benne pár vasemberes cucc de az sose baj.Szóval várós, de tényleg nagyon soká jön még.

 15. ötlet abszolút nem fogott meg, szereplők annál inkább, esetleg egy unatkozós estén becsúszhat:)

 16. “egy ember EDZ egy robotot egy boksz mecsre…” sztem is ez a nevetséges. látvánnyal nincs túlzottan gond meg semmi, meg úgy alapjába véve nem lóg a többi ilyen próbálkozás közül. de egy ember egy robotot? ugyanmár. ezt egyszerűen nem tudom elfogadni:D

 17. Júúj a Robotjox nagyon kemény volt annak idején! Nagy ötlet volt a gonosz robot pénisze! :-)

 18. Tisztára mint a Millió dolláros baby, csak itt Eastwood-ot Jackman, Hilary Swank-et pedig egy robot játssza:)

 19. Fenyo86:

  Ezt a szemetet ne hasonlítsd ahhoz a remekműhöz!
  Köszönőviszonyban sincsenek egymással.

 20. nem hasonlítja. viccelt.

  csak nekem tűt úgy, hogy ezek távirányítós robotok? amúgy irtó gagyi.

 21. Én nem jósolok neki nagy jövőt, a rendező eddig családi és romantikus vígjátékokat szállított, az 5 író pedig jól besorolható: sci-fi író, romantikus író, az egyedül nem író, sport író és a thriller író

 22. Nem temetném a filmet… Ötletnek nem rossz, szereplők jók. Ennyi erővel a Pankrátort is lehetett volna kaszálni mert ugye – A “kemény” pankrációhoz, hogy jön ennyi nyál???!-alapon! Oszt mégis jó volt, nem?

  Nem egy kiemelkedő, de legalább szórakoztatni fog, és kitudja, lehet h valami jó is kisül belőle.

  Mondjuk ha NAGY robotost csinálnak, akkor a Transformerek mellé egy faszányos MechWarrior filmet is el tudnok képzelni:D:D

 23. A tobbet erdemel mit is jelent?Mi ez valami szocko felfogas,hogy majd eldontik ki mien filmben jatszhat?Szines zbaszki nem mindegy?Nics penz most dramai parkaos filmere ott is mide cgi mar szal midnegy nem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.