Fixed: Damon, Barbarella, Eisenberg

Matt Damonnal tárgyalnak épp az Elysium főszerepéről. Neill Blomkamp (District 9) új filmje lesz.

A Barbarella remake még mindig nem halott? Most ép az a pletyka ütötte fel a fejét, hogy Anne Hathaway kapná a szerepet.

A hét legjobban elköltött 9 dollárja? Nekem is ajándékozhattok egyet a boldog ünnepek körüli időben.

Jesse Eisenberg szerepelni fog a Free Samplesben. Egy kibukott diákról szól, aki fagyi próbafalatokat osztogat, miközben egy pasi hajt rá. Ez utóbbi lenne Eisenberg, a csajt Jess Weixler alakítja majd.

11-11-11 címmel rendez filmet Darren Lynn Bousman (Saw 2-3-4). A történet szerint a családja halála után európába utazó író mindenhol a 11-es számba fut. Idővel rájön, hogy valami szörnyű dolog fog történni azon a napon.

3 hozzászólás a “Fixed: Damon, Barbarella, Eisenberg” bejegyzéshez

  1. Matt Damon és Neil Blomkap egy filmben, ez jól hangzik.

    A Barbarella remake-t nem értem az eredeti sem volt, se közönség se kritikai siker. (mondjuk azóta egy kicsit kult lett) Ráadásul a legutobbi dögös nő akciózik film sem volt kiugróan nagy siker (mondjuk bukás sem).

    A Princess Bride meg nagyon megjelenhetne nálunk is, legalább DVD-n. A szinkronos TV felvétel azért nem az igazi, szivesen lecserélném.

    A 11-11-11 érdekesen hangzik, de a 23 végét elcseszték és a rendező sem a legnagyobb biztosíték arra, hogy ez jó film lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.