Kill The Irishman-előzetes

Erről van szó. Miről is? Ja igen, végre egy jó gengszterfilm, csak több akcióval, mint általában. Mellesleg a cím mindent elmond, legalábbis a trailer szerint: Kill the Irishman, ezt próbálják megtenni 2 percen át.

A legjobbat még nem is mondtam. Szereplőgárda: Ray Stevenson, Christopher Walken, Val Kilmer, Steven R. Schirripa, Vincent D’Onofrio, Paul Sorvino, Robert Davi, Vinnie Jones és Laura Ramsey.

A poszteren is coolok.

A Kill The Irishman posztere

A trailer HD_ben a nagyoknak.

7 hozzászólás a “Kill The Irishman-előzetes” bejegyzéshez

  1. VÉGRE. Christopher Walken egy komolyabb filmben, évek óta nem láttam hozzá méltó filmben, csak bugyuta semmitmondó szerepeket kapott, bugyuta, semmitmondó filmekben.

  2. Eléggé rétegmozinak tűnik, de legalább kellőképpen lepattant arcokká vannak maszkírozva a szereplők, pont úgy néznek ki mint az utca betonfejű aljasai és ez így van jól :)

    Ray Stevensont a Róma óta nem láttam semmi komolyabban és itt végre úgy keménykedhet, hogy megmutathatja tud ő szerepet játszani is ha kell. Mindenképpen nézős lesz, hivatalos csatornákon legfeljebb DVD-n nálunk, de persze ki várná azt ki egy ilyen pofás kis gengsztertörténetnél.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.