Thor-előzetes

Július óta csak egy 5 perces, hosszú, mindent elmesélős videónk volt a Thor filmről. Ez most megváltozik. A stúdió végre elénk tolt egy rövidebbre fogott előzetest, hiszen lassan rá kell kapcsolni a Thor kampányával.

Most van az uraim, hogy “tegyék meg tétjeiket”? Van benne aprítás is rendesen, csak az előtte levő másfél percet bírjátok ki. Egész jónak tűnik.

Who are you?

Hd a nagyoknak.

human
írta
2010. 12. 11. 04:52
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Thor-előzetes” bejegyzéshez

 1. számomra ez a “minek” kategória, mint a villámtolvaj, Titans, és hasonlók
  de komolyan, nektek nem dagadt már az ilyenektől a könyökötök?

 2. Nagyon faszának igérkezik. Ja, aki gyerekkorában nem bújta a képregényeket attól nem is várok mást…

 3. Én eddig úgy voltam vele, hogy max. DVD – de ez a teaser felkeltette az érdeklődésemet… Bár igaz, május 6 nagyon messze van még!

 4. Az előző trailer után aztmondtam oké-oké úgyis megnézem moziban, ezután meg azt hogy : WOW! Úgytűnik meglesz benne az amire vágyok(ami mondjuk nem sok): Thor jól basszon oda a pörölyével :D
  Ja meg a Destroyer is nagyon süti !

 5. Engem biza megvettek:) Bár alig volt újabb jelenet az előző trailernél, csak szebbek lettek a trükkök. Nekem a feelingről a Gyűrűk Ura+Vasember jut eszembe. Persze nem minőségileg, hanem hogy először pöröllyel aprítják a trollokat, majd modern környezetben a Destroyert.

 6. Szerintem aki képregényrajongó az nem unja:)
  Igaz csak pár új jelenetet kaptunk, de már nagyon vártam egy új előzetest. Én nagyon bízok benne hogy jó kis film lesz ez. Jah és végre zúzott a kalapáccsal:P:P

 7. Hát ez egyre jobb. Anno a műanyagpáncélos promoképnél féltem, de itt jól néz ki, nem lesz ezzel gond.

 8. Bevallom,ennél gagyibbra számítottam, de ez nem jelenti hogy le tudtak volna “kenyerezni” a cuccal. Ennél szerintem vannak jobban megcsinált képregényfilmek is.Tulságosan görcsösen ragadtak a képregény imázsához, van akinek ez jön be, nekem meg nem. Szinészek elég jók amugy,trailerből látom,hogy teszik a dolgokut,csak hát lehetne kicsit sötétebb,komorabbra is hangolva, túl tarkabarka ,na mindegy. Megnézem az biztos.

 9. Nem tudom hogyan lehetne elvonatkoztatni attól hogy istenségekről szól a sztori. Itt jobban meg van kötve a készítők keze mint pl Nolan Batmanjénél:)

 10. Én nagyon várom! Szerintem nagyon jó film lesz. Amint meglesz Blu-Ray-en majd angolul is megnézem, mert Hopkins hangját imádom.

 11. nem rossz, én jobban várom mint akármelyik más comic-filmet (sőt azokat nem is nagyon), ez olyan jó fantasy cuccnak nézz ki. fogadni kéne? hát sztem kizárt dolog, hogy egy ennyire ismert comic-film bukjon (USA) + 3D + remek cast, rendező, trailer alapján minőség is ok lesz, CG jónak tűnik. anyagilag sztem tuti nem lesz bukta, annyit kitermel amit kell, hogy nagy siker lesz-e az is más kérdés.

 12. Sajnos a sablonos sztori ellenére iszonyat várós a film. :)
  Végre éreztem azt ennél a trailer-nél, hogy Thor egy Hulk-al felérő harcos!

  Odin szerepére az “öreg” fantasztikus…

  1 óriási nagy problémám van ezzel a film-el. A Néger Germán isten. Annyira, de annyira bántja a szememet, hogy az hihetetlen…:(

 13. Mér? Az ázsiai germán isten nem zavar?
  Engem nem zavar cseppet sem. Minden vallásban az istenek a képükre teremtették az embereket. Gondolom ez a gondolat volt a készítők fejében. Így logikus is, mert volt olyan isten aki a saját képére teremtette a színes bőrűeket.
  És gondolom lenne pár rasszistázó, ha az összes isten fehér, szőke kékszemű férfi lenne.

 14. Nagyon ígéretes. Szép helyszínek, fasza bunyó, és Natalie Portman, Natalie Portman. :D Már csak ő és Hopkins miatt sem lehet rossz film.

 15. 1. Thor története az egyik legösszetettebb eredettörténet, komoly mitológiai alapvetéssel, amihez egy Shakespeare-rendezőt sikerült megnyerni Kenneth Branagh személyében.

  2. A képregényuniverzum messze nincs kiaknázva, eddig főleg az eredményekkel volt baj, nem az alapokkal, amikből kiindultak.

  3. Heimdall szerepében Idris Elba szerintem nagyon jó választás, az ő orgánuma alapjáraton “isteni”, egy őrszem istenség szerepét kapva meg. Az pedig, hogy multikulti, a legkisebb gond lesz a mitológiával :D

 16. Engem megvettek. Egy korrekt képregény feldolgozásnak tűnik. Remek szereplő válogatással.

 17. A filmnek máris nagy pozitívuma, hogy bemutatott egy “új” világot, így ebben azért több lesz a scifi elem.

  Ugyanakkor a főszereplő színészi képességeiről nem győzött meg az ajánló és akkor még nagyon finom voltam…

 18. engem bizony kilóra megvásároltak. :)

  nekem erről a Trailerről a Ganxsta Zolee-ék Puszta kézzel című száma ugrott be. :D
  Nem tom miért, de szerintem az baromira illene hozzá aláfestőzenének… :D

 19. Gyerekek, amúgy az a ménkű robot, ami a trailerben van (ha robot egyáltalán, de én annak néztem), az nem Ultimo?
  Ha hülyeséget kérdeztem, akkor szóljatok érte nyugodtan, mert nemtudom, hogy az valós ellenség volt-e a képregényekben is, vagy csak a régi Iron Man rajzfilmsoriban volt benne… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.