Death Race 2-előzetes

Egyenesen videóra érkezik a folytatás, vagyis prequel. Az előző Frankensteint láthatjuk, akinek a sorsát ismerjük, de addig még sok vérengzés lesz.

További videó, hogy az egyik női szereplő bemutassa, mennyire lehet túljátszani bármilyen jelenetet.

human
írta
2010. 12. 12. 03:26
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Death Race 2-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ahhoz képest hogy nem tolják be moziba, minőségileg hozza az első szintjét nagyon úgy néz ki.Statham nélkül nagy visszalépés,de azért van kompenzáció más szinészekkel akik szintén nem noname kategoriásak, jobb félék. Várom, biztosan megnézem, nem fog sokat hozzátenni sztem az előző részhez,de egy adrenalinlöketnek pont elég.

  2. 0:36-nál az ott Sean Bean?
    Én Statham nélkül kihagyom.
    Danny Trejo elég volt a Predatorsban meg a Machete-ben…

  3. Attól, hogy nem moziban nyomják, én még simán meg fogom nézni. Előzetes alapján jónak tűnik és a színészek sem a noname kategóriát képviselik.

  4. Trejoval most elég sok hézagot pbálgatnak kitőlteni. Nem olyan nagy show ehhez ez az ürge. Kicsit elolcsósodik talán.

  5. Tuti nézős! Nekem nem fog hiányozni Statham, a történet szerint sincs helye, és a fejét sem hiányolom. Túl sok B-s cuccot nyomott mostanában, pedig nagyon bírtam. Viszont az 1ik főszereplő igen jó angol színész, (Luke Goss) méltatlanul nem foglalkoztatják. Ving papit meg bárhol elnézem. Szóval jöhet :)

  6. Szerintem az elsö se volt nagy film,ez meg még olyan se lesz mint az volt.Szegény Ving Rhames meg igy lefött,hogy csak ilyen produkciókba kell?Mert normális filmje neki se ma volt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.