Majdnem film: Mass Effect 3 debut

A majdnem vagy miért nem film kategóriába érkezett ez a játékbemutató, amiben a Mass Effect 3. részét adják el nekünk 1 percben. Azt hiszem sikerült.

human
írta
2010. 12. 12. 18:11
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Majdnem film: Mass Effect 3 debut” bejegyzéshez

 1. Arról már szivárgott ki információ, hogy a film hol lesz elhelyezve történetileg? Vagy húzzak a picsbe a hülye kérdéseimmel? :D

  Logikusnak tartanám, ha a mass effectig ugranának vissza, vagy a 3.-4. részt kötnék össze.

 2. Na akkor van még egy évem kijátszani a 2. részt. Epic lesz, az 1. rész óta reméltem, hogy eljutunk a Földre is, főleg így.

 3. Ááá… nagyon várós!
  Remélem minél hamarabb kijön valami DLC a 2-höz mint amilyen a Liar of the Shadow Broker volt!

 4. Február óta itt vár a gépemen a mentésem. Első résszel kezdtem, aztán folytattam a kettővel. :D

 5. Az nem kétséges, hogy epic lesz, pláne, ha nekivághatom az egyik Reapernek a Turian tanácsost. ‘Ah yes, Reapers.’

 6. A trailer nagyon f*szás, remélem, hogy erre nekem, mint PS3 tulajnak nem kell majd annyit várnom, mint a második részre. Már csak röpke egy hónap…

 7. SPOILER:

  Bazze mekkora Baszott Reaperek London felett.
  De azért remélem nem dobnak be ennyire a közepébe rögtön a játék elején.

 8. Jó, de mi a f@szért kellett a második részt is akció játéknak megcsinálni? Ezt a harmadikat meg már majdnem Codnak tervezik, és Dragon Age is lesz lesz butítva a folytatásra. Miért csinálod ezt Bioware?

 9. Azt hiszem a gyűjtői kiadást amint lehet előrendelem. Az első kettő se volt piskóta, de ez hatalmasnak néz ki. :D

 10. Szerintem jó volt úgy a 2. rész ahogy. Ugyanúgy megvolt a párbeszéd, a felfedezősdi, a magad alakítod a sztorit, meg a fejlesztgetés. Ki mondta hogy egy RPG-ben ne legyen fedezék rendszer, meg látványos robbanások?
  Ebben a franchise-ban bízok. Mostanában ha látok egy játék előzetest, többnyire csalódni kell megjelenés után. De a Bioware Mass Effect téren nagyon is hozza a minőséget.
  És jól tudom, hogy talán Bratt Pitt cége birtokolja a megfilmesítési jogokat? Leviske szerintem erre célzott.

 11. #horathius

  Azért ezt így kijelenteni miközben Uncharted 3-at is nemrég jelentették be elég merész dolog :)

 12. Sajnos nekem a második rész bizonyos tekintetekben visszalépés volt az elsőhöz képest. A hangulattal és a látvánnyal nem volt baj, viszont a megszokott rgp elemek jelentősen háttérbe szorultak. Nagyon érezhető volt, hogy a konzol irányt követik.

  A harmadik rész előztese elég látványos és elég nagy kedvet is csinál a játékhoz. Csak az a baj, hogy aki nem ismerné a játékot (van ilyen?), az rögtön azt gondolja, hogy itt bizony valami jó kis lövölde és nem szerepjáték alapokon nyugvó valami lesz.

 13. Nekem meg a második rész tetszett jobban, de remélem, hogy a harmadik részben az első és a második rész előnyös tulajdonságait fogják egybegyúrni, valami még jobbá… :)

 14. Nagyon karaj a cuuc:), azért a magyar szívnek egy égő parlamentes reklámkampány jót tenne:) csak, hogy érezzük, az űrgenyák is eljönnek pestre:)

 15. RaveAir: úgy rémlik, mintha anno megígérték volna, hogy a 3-ban bővítik az rpg elemeket.

 16. Elég durva grafikai szintet hoznak ezek a játékpromók. Ez 100% CGI, vagy van benne egy kis live-action is?

 17. Szép,hangulatos videó, én még azt tenném hozzá, hogy a magyar digic készítette.
  khaal: 100% CGI

 18. Bolha: köszi az infot.
  Lenyűgöző az animáció minősége, pont most néztem meg a Batman trailert is az se kutya, bár ha jobban belegondolok a Final Fantasy film is már 10 éves. Ennek fényében meglepő, hogy mennyire gagyi számítógépes effektek vannak néhány kurrens hollywoodi alkotásban. Persze gondolom itt is nagyon számít hogy mennyi pénz van rá.

 19. Predash:
  Nem trilógiának tervezik, csak erre a konzolgenerációra nem jön több, UE3.0-n, meg maga a fő történetszál és Shepard lesz ebben a részben lezárva.

 20. Szép-szép, de én is félek, hogy a 2. rész megoldásait viszik tovább (annak ráadásul a vége szerintem nevetséges volt), az igazi az első hangulatát a második karaktereivel kombinálná (az első csapatból Williams, Wrex és az aszari nő maradhatna, a másodikból a másik aszari nő:-), a bérgyilkos fószer és a “renegát”;-) kellene mindenképpen).
  Nem szeretnék bolygószkennelést, az első rész bolygófelderítései jobban tetszettek…

 21. Csodálatos a videó, amikor meg felcsendült a ME főcímzene, teljesen beleborsódzott a hátam!

  MEGADURVA LESZ!

  CE alapban berendelve!!!

  3 karakterrel végigjátszottam az első 2 részt, mindegyikkel teljesen más életutat választva.Brutálisan jó lesz a harmadik részre a sok-sok elágazást végigjátszani!!

  Nálam már a második rész után kiderült, hogy az eddigi játékok közül ez a világ legjobb trilógiája.

  Mindegyik résznek megvannak a saját különlegességei.Nem mondhatom, hogy valamelyik jobban tetszene mint a másik, mindkettő EPIC csak más miatt!

  Azt nyilatkozták a fejlesztők többször is, hogy mindkét részből átveszik a jól bevált, játékosoknak tetsző dolgokat, megmarad az erős akcióorientáltság, de visszatérnek a TÖBB RPG elemhez.A sok szöveg és a döntések megmaradnak.

  SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SOILER SPOILER SPOILER

  1. Elhangzik a Trailerben, hogy Shepard-nak kell segítséget hoznia, azaz biztos lesz univerzumkörbejárás, minden szövetségestől akivel összebarátkoztunk a két rész során segítséget kell kérni.
  2. Emiatt az első 2 rész döbetései kurvára kihatnak majd a mostani történetre.Van akinek több szövetségese lesz, van akinek csak alig.(Tanács megmenekült vagy megsemmisült, ember tanács van vagy a “régi”, megöltük-e a Rachnikat vagy sem, akadályoztuk-e a génfaló ellenszerének a kifejlesztését vagy kerestük inkább a megoldást…)
  3. A társak is érdekes történetet alkotnak majd, ugyebár van akinek a végjátéknál a fele csapata elszállt kalácsba, van akinél mindenki megúszta sértetlenül.
  4. Az ember-kaszás technológiát is van aki megsemmisítette, van aki átadta a cerberusnak.

  BRUTÁLIS LESZ!!!!!

 22. Ez igen! Epic. Kár hogy a vasam nem viszi még egyiket sem:S Pedig Mass Effectről eddig csak jót.

 23. edge: Ha a közeljövőben, kifejezetten játék miatt gépfejlesztés mellett döntesz, akkor EZ A SOROZAT MEGÉRI, hogy miatta felturbózzad a vasat!

 24. Te jóóó éég milesz itt. Ez CSAK a föld trailere…és még ott van az egész mass effect univerzum :O

 25. “Ez igen! Epic. Kár hogy a vasam nem viszi még egyiket sem:S Pedig Mass Effectről eddig csak jót.”

  Ugyanígy vagyok én is. Tetszik a játék, de a gépemen nem fut el. (Bár hozzáteszem, ha elfutna sem lenne időm játszani mostanság. Gépfejlesztésre mostanság nincs, és nem is lesz lóvém, de ez már nem ide tartozik.)

 26. Igen ebben biztos vagyok. Habár ebben a játékban a kihangsúlyozott változatos kasztokkal tarkított TPS/akció vonal fogott meg. Meg az univerzum amiről csak olvastam.

 27. Kóczy: Vegyél egy X360-at, az nem kerül annyiba, mint 1 új gép, viszont tudsz rajta játszani. Én mondjuk konzol ellenes vagyok, de tény, hogy van előnye néha a konzolnak. Főleg ilyenkor. Nomeg Red Dead Redemption nincs PC-re (még). :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.