A film ami 120 millióba került: How Do You Know

Hölgyeim és uraim, azt javasolnám, hogy tekintsék meg a How Do You Know előzetesét és utána tippeljék meg mi került benne 120 millióba. Összehasonlításnak mondanám, hogy az Inception 160 millió volt, a Social Network 50, a The Town 37… Ez utóbbi kettőt kifizetnék és még maradna aprójuk.

How Do You Know kép

Azok tippeltek jól, akik szerint első sorban a sztárok, 50 milliót perkáltak le csak nekik: Reese Witherspoon (15 M), Jack Nicholson (12 M), Owen Wilson (10 M) Paul Rudd (3 M). Összeadtad és nem jött ki az 50? Igazad van. A rendező hiányzott az előbbi sorból, James L. Brooks (Lesz ez még így se!) 10 milliót kapott.

Ami durva, hogy a film még ezek után is 70 millióba került! Egy sima romantikus komédiáról beszélünk.

Adó visszaigényléssel 20 millió visszajött a végén, de még úgy is 100 millió a fizetendő összeg, plusz a marketing.

15 hozzászólás a “A film ami 120 millióba került: How Do You Know” bejegyzéshez

 1. Óh, szerintem megtérülhet, csak a fene enné meg. Witherspoon-nak 15 milla, egy olyan karakterért amit minden második filmjében játszik?

 2. Szerintem Jack Nicholson miatt sokan megfogják nézni, és is főleg ő miatta nézem majd meg.

 3. Ez szvsz könyvelési huncutság, gyakran csinálják hálivúdban, hogy az egyébként kasszasiker filmeket valahogy bukásra hozzák ki végül, hogy aztán az adózást megússzák a stúdiók.

 4. Dave és Angelo: jól megmondtátok! :-) Nem is olyan rég olvastam erről egy nagyon jó cikket. Tuti, hogy még spórolnak is ezen… főleg ha belegondolok, hogy pl. a Predators, amit tegnap láttunk a párommal úgyhogy friss az élmény össz-vissz 40 milla volt, és még így is azt mondtam, hogy le a kalappal.
  Kicsit megemészthetetlen összeg ez, még ha levonjuk az 50 millás gázsit, akkor is 70… rengeteg egy romkomért, ahol az esetek 90%-ban nem kellenek hűdedurva díszletek, kosztümök, CGI, kaszkadőrjelenetek, pirotechnika, stb.stb. Reese Witherspoon biztos drága alapozót használ :-)

 5. Lesz ez még így se az egyik nagy kedvencem, szóval a James L Brooks – Jack Nicholson páros miatt akár nézős is lehetne, de a serpenyő másik oldalán ott van a semmitmondó alaptörténet, és a másik három számomra érdektelen színész.

  A 120 milliós végösszegben egyébként tuti van valami csalás.

 6. O.W. 147 ratyi, hommer haverjának a 7 hónapos számláját kifelejtetted a felsorolásból.
  Máris összejön a hiányzó összeg.

  Nicholson és Reese megérdemelte a pénzt…meg a rendező.
  Más nem az kurvaélet.

 7. vannak költségek :)

  a legenda vagyok 150 milllió USD
  a sötét lovaag 185 milllió USD

  pedig gondolom ott is kértek pénzt a színészek

 8. azért, amit Rudd kapott az elég szolid összeg, pedig hát nem kérdés, hogy egy Owen Wilsonnál simán jobb színész sztem. Pláne mostanság. Reese W-nak én mondtam volna, hogy ha 15M-t kér, akkor ott van mögötte az ajtó. Száz másik ilyen színésznőt találtak volna kevesebb, mint fele ennyiért az biztos.

 9. a Legenda vagyok-ban a lakók 1-2 havi elszállásolása került annyiba, h fel tudják venni a kihalt városi jeleneteket :)

 10. Owen Wilson mióta ér 10 millát? Na mondjuk a többit sem értem Nicholson kivételével…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.