Még akadt pár játéktrailer: Batman, Uncharted 3, Portal 2, InSane, Prototype 2

De ezek már nem sikerültek annyira filmesre, kivétel talán az Uncharted 3. Ezt ne értsétek félre, nem a játékokról szól, csak az előzetes milyenségéről. Na nem baj, érdekességképp lássuk őket, ha már a tegnapelőtti “videójáték Oscar” kapcsán előkerültek – mellesleg 2010 játéka a Red Dead Redeption lett.

Kezdjük a sort rögtön a Batman: Arkham City anyagával. Érdekes eset, hiszen Hugo Strange benne a főellenség; ez lehet keresztbe tett Nolanék terveinek, legalábbis ha a Batman 3-film eddigi pletykáit nézzük.

Aztán jöjjön az említett Uncharted 3.

Portal 2

Prototype 2

És végül az InSane, ami 2013-ban érkezik, viszont van reklámarca: Guillermo Del Toro.

human
írta
2010. 12. 13. 04:51
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Még akadt pár játéktrailer: Batman, Uncharted 3, Portal 2, InSane, Prototype 2” bejegyzéshez

 1. könyörgöm ne hívjük játékos oscar-nak, kb annyira rangos mint az MTV awards
  spike tv saját show-ja, meg játékvilágban nincs igazán annyira nagy díj mint a filmeknél az oscar, bár azt sem tartom olyan nagy számnak, tekintve hogy milyen filmek nyernek/nyerhetnek egyedül

  mass effectnek tényleg jó trailerje volt, de szerintem feleslegesek ezek a live action trailerek, a jó öreg CGI sokkal jobban illik ezekhez a játékokhoz
  halo reach live actionje talán az egyetlen kivétel számomra, de csak biztos azért mert utálom Halo-t:D

 2. uram isten, és tényleg, de van benne pár mp-es snitt, amire 10ből 10x azt mondanám hogy live action, de pár helyen HDban látni hogy CGI (mentségemre szóljon tegnap este még LQban láttam, az alapján formáltam véleményt)

  hova jutunk, pár éve a legdurvább filmek (mátrix 2-3) sem tudtak ilyen rendert, most meg egy nagyobb játék debut trailerében is ilyen a graf :)

  de srsly 0:40-nél az a világos közeli, hihetetlen

 3. Hát nem tom, sztem az Arkham City-s videó is elég élethűre sikeredett, félelmetes, hogy milyen roham léptekben halad a grafika előre.

 4. A Batman előzetes kurva jól néz ki. Igaz, ez csak CGI (de hihetetlenül élethű) nem in-game grafika, de a hangulat ez alapján továbbra is rendben van.

  A Portal is érdekesnek tűnik, igaz ennyiből semmi sem derül ki.

 5. gonzo, +1

  én a prototype-ot nagyon csíptem, úgyhogy azt várom most leginkább. jó kis adrenalin és sztreccs levezető cumó. amúgy ezidáig nem is tudtam, hogy lesz második rész

 6. Az Arkham City-ről már hónapok óta lehet tudni, hogy Hugo Strange lesz benne az egyik főgonosz. Meglepődnék, ha a Warner Bros. nem szólt volna Nolannak, hogy a játékrészlegükön készül egy videojáték ugyanezzel a karakterrel.

 7. Az Arkham City trailer nagyon bejött (a többi nem érdekel). Az Arkham Asylum is nagyon jó volt, pedig mostanában nem játszom, főleg végig nem nagyon viszek semmit sem. De jókat lehetett benne akciózni, verekedni. Én a Nolan-es Batman filmekből pont ezt hiányolom, az igazán jó verekedéseket. Az ilyen jelenetek eddig mindkét filmben nagyon erőtlenek voltak. Elhiszem, hogy nehéz mozogni abban a jelmezben, de mégis valahogy meg kéne ezt oldani. Adjanak rá az ilyen jelenetekre valami könnyebb cuccot. De ha nem ez az oka a kemény verekedésnek, akkor nem tudom mit mondjak. Mindenesetre ez a Hugo Strange-es figura jól jönne a filmbe is.

 8. SZtem az Uncharted 3 trailere ingame motort használ, mert nem “annyira” jó mint a többi, viszont a homok amiben lépked majdnem annyira jó mint a 2. részben a hó volt (a játékban!)

 9. Az uncharted trailer ingame.A fejlesztők nyilatkoztak róla.Az előző részekre alapozva jövőre büntetni fog.
  A resistance 3 trailer kimaradt, pdeig az aztán tényleg filmes.

 10. Gonzo: a Blizzard nem bohóckodik ilyen helyeken, nekik ott van a BlizzCon.

  egyébként én belenéztem a díjátadóba és valami elképesztően rossz volt. pedig NPH nagy kedvencem, de most nagyon gyenge volt ő is, meg a többi celeb is. az történt ugyanis, hogy mindenkinek a szövegébe beleírtak (elég béna) poénokat, ami önmagában nem lenne akkora baj, csakhogy a közönségnek nem szóltak, hogy hol kell nevetni, úgyhogy ők teljes csendben ülnek a poénok alatt, a műsorvezető/díjátadó meg kínosan fintorog vagy nevetgél a színpadon egyedül. annyira kellemetlen az egész, hogy a néző kezd el feszengeni tőle. arról nem is beszélve, hogy nincs koreográfia, mindenki bizonytalanul közlekedik a színpadon, nem tudják a díjátadók, hogy most kezetfogjanak a díjazottal, vagy puszit adjanak, az átvevők nem beszélték meg egymás között, hogy ki mond köszönetet illetve ki fogja kézben fogni a díjat, szóval káosz az egész, rettenet….
  (ha nagyon rosszmájú akarnék lenni, azt mondanám TV2 színvonal, de nem mondom:)

 11. zombee

  Resi3-nak szerintem pont nem filmes a trailere.
  Mármint van benne élőszereplős rész, meg játékból, de azt simán észrevenni, hogy mi volt a játékba.
  Maga a játék jó, de a trailer azért nem lett valósághű.

 12. A Batman:Arkham City trailereben Christopher Lee Strange hangja, ami elegge utos szerintem! A harci jelenetekben meg mintha imitaltak volna Bale harc stilusat! Iszonyat jo kis anyag!

 13. Arkham City erős lesz és azt mondom Hugo Strange ,ehet Nolan filmjébe is. :)

  Elder Scrolls 5 Skyrim videó nincs? Igaz ez még csak elő előzetes de 2006ban mekkora látványt adott az adott korszakba és majd jövőre megint saját motorral fognak virítani.

 14. Kicsit OFF, de ezt már rég meg akartam kérdezni, hogy ha játékelőzetesekről írsz, akkor sorozatokról hogyhogy soha, human? (Ez most persze nem szemrehányás, a te blogod, arról írsz, amiről akarsz, csak kérdem.) Mindennap benézek ide, mert érdekelnek a filmújdonságok, és tök jó, hogy nem kell máshová járni filmelőzetesekért, ám közben mindig reménykedek, hogy hátha elejtesz pár szót sorozatokról is, mondjuk a tavasszal induló, George R. R. Martin regényéből készülő Tűz és Jég dala HBO sorozatról, hogy jött-e mondjuk ki új trailer, vagy valami, de soha semmi. :)

 15. kukulkan: most csak ugratsz, igaz? jobbra fönnt “junkie” ;)
  Én pl. amonnan találtam el ide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.