Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides-előzetes

Emberek, megérkezett az első hivatalos előzetes a Pirates 4. részéhez. Likeolni vagy nem likeolni, ez itt a kérdés. Na ez de rosszul hangzott, viszont ha azt mondom, hogy Penélope Cruz és Johnny Depp? És ha azt, hogy nincs a faék szerelmespár? Na ugye.

Amúgy várós persze, de túl sok mindent zsúfoltak ebbe a 2 percbe, ezért picit erőtlen lett. Ez nem első trailer, hanem sokat mesélős bemutató közeli inkább, na de jövő nyár még baromi messze van.

31 hozzászólás a “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides-előzetes” bejegyzéshez

  1. Tényleg elég zsúfolt lett,de remélem jobb lesz mint az eddigiek.Bár szerintem a 2.volt a legjobb, a 3. meg már a nagyon unalmas kategória.
    Az a rossz,hogy megint gondolom egy új trilógia lesz,de azért remélem nemfog átívelni a történet majd a következőkbe,legyen akkor már mindegyik rész különálló.
    Szerintem azért Turner volt a legjobb az eddigiekben,kár hogy most csak úgy kimaradt…meg nem is értem mire volt ez így jó.

  2. Nem lesz ez rossz, de valahogy olyan lassúnak és erőtlennek érzem a sztorit, ahogy immáron Londont is bevonták a képbe. Mintha ezzel megtört volna a Karib-tengeri hangulat, bár a harmadik részben látott kalózfejedelmek miatt is elmozdultak a térségből. Az újabb élőhalottak bevonása meg valahogy fantáziátlan egy csöppet, de majd kiderül jövőre. ;)

  3. Nálam attól függ, hogy megnézem-e… hogy milyen hosszú. Ha hosszabb, mint 90 perc, akkor kihagyom.
    Amúgy csak én nem bírom Jacket? Szerintem nagyon idegesítő és nem vicces.

  4. Mínusz Keira, Orlando (+)
    Penelopé (+)
    Maradt Jeffrey Rush (+)

    Mégis… unalmas. Nem tudom miért, de valahogy így negyedszerre… nem vonz ez az egész. A Fekete Gyöngy után egyből ha egy ilyen folytatás jött volna, azt mondom rendben van, de így negyedik filmnek már Jack Sparrow karaktere is “fáradt”.

    A csajok a vízből viszont bejönnek.

  5. a jack sparrow karakter már tényleg elhasználtnak tűnik. három film után már ismerjük minden arckifejezését, kézmozdulatát meg hanglejtését. az első filmben hatalmas volt, még a második kettőben is egész poén, de ebben már csak tényleg úgy lehet jó, ha alapvetően új szituációkba helyezik – de ebből nem úgy tűnik, mintha bármit is változtattak volna a recepten. a forgatókönyv is ugyanúgy összedobáltnak néz ki, mint az előzőeké.

  6. hát én a faék szerelmespárt még nem kiabálnám el, mert itt is lesz ha jól látom. azért még látszik, hogy messze a film, mert “látványosabb” jeleneteket kihagyták, gondolom most megy a munka a CG-on.

  7. Ennél érdektelenebb folytatás trailert még életemben nem láttam. Engem sosem fogott meg ez a Karib film széria, de ez a leutobbi rész minden eddiginél gyérebbnek néz ni, kevés szörny, természetfeletti dolog van benne,ami a régebbi részeken sokat dobott. Ami van,az meg tök átlag szint. Johnie Depp fanoknak ajánlott igazán, én annyira nem vagyok az.

  8. Jack Sparrow a trailer 90% ában úgy beszél mintha éppen most tántorgott volna ki a kocsmából egy egész éjszakás ivászat után…

  9. azért remélem bill turner meg a bolygó hollandi is fel fog tűnni benne, legalább egy cameo-ig, bár kétlem:(

  10. Stormshadow: ja, ha neked a Karib-tenger kalózai szörnyes-természetfelettis trilógia, akkor már régen rossz.:)

    Várjunk még a lehúzással. Én az első részt szeretem a legjobban, közvetlenül utána holtversenyben a második/harmadik – kicsit vezet a harmadik. Ez így pont elég, sőt – ne is jöjjön ki több róla jópár hétig. Bakker, még fél év van a bemutatóig, mit vártatok, az egész filmet?
    :)

    Helyén lesz ez, nincs Orlando, Kiera, maradtak a jó arcok…egyenlőre nagyon is megnézős a film.

  11. A trailer alapján nem szabadna ítélni, mert nem egyszer már mást állítottak benne, mint ami aztán a filmből kikerekedett. Én még arra is tippelnék, hogy a londoni jelenet kb a 2. rész kannibálos részével egyenlő. Annak sem volt semmi lényege a történethez képest, csak valami kis kaland kellett. Mondjuk én személy szerint, mikor a trailerben Mr Gibbs azt mondja hogy “az a pletyka terjed, hogy Jack Londonban volt”…jobb lett volna, ha csak pletyka mint a teknősös szökés, és nem viszik vászonra, mert ez a hintóról hintóra ugrálás a 2. rész kerekes kardozása után már unalmas.

  12. árrr! még hogy unalmas, érdektelen!?
    én az eddigi részekért nem vagyok különösebben oda, amiért ezt mégis nagyon várom, az az, hogy Tim Powers “On Stranger Tides” regényét dolgozza fel (bár az még kérdés, mennyire felismerhetően). Az pedig egy nagyon izgalmas, fordulatos, akciódús, stb regény, az egyik legjobb a kalózos témában.

  13. Én annyira nem tudok objektív maradni, mert nagyon szeretem a sorozatot (a 3. részt mondjuk nem annyira:) ), szóval nekem alapból várós. A trailer túl sok akciót nem mutatott, de talán jobb is, ha csak ezt az egy trailert látom a film előtt:D (ami nyilván nem fog menni, mert a mozi tele lesz az új trailerekkel majd).

  14. Nekem ezzel a zenével bármit el tudnak adni! :-)
    Ez alapján várós!
    Viszont hiányozni fog Keira szexi akcentusa!

  15. Sparrow for president! Nálam a karib2 a legjobb, ettől függetlenül tuti nézős a film, lehetőség szerint moziban.

  16. Keira nekem is hiányozni fog, Orlando egyáltalán nem.
    Cruz kisasszony nekem nem jön be annyira, de aranyos ahogy spanyolul szórja az átkokat. Jól láttam a romantikus vonalat mos Jack és Angelica között akarják kibontani?

    tánod: Felejtsd el a borzasztó magyar szinkront, nézd meg eredeti nyelven és felirattal, majd rájössz, hogy Barbossa és nem Barbarossa. Utóbbi Hitler tervének fedőneve volt a Szovjetek lerohanására a II VH során.
    A szakáll kérdésre nem tudok felelni.

  17. Imádom a karakterét szóval moziban kell néznem. Pár kivételtől eltekintve meg már nem nézek előzetest, ennél sem fogom :D

  18. Nihilus: A Barbarossát nem gondolod, hogy Hitler is vette valahonnan? Rőtszakállú Frigyes = Friedrich Barbarossa.
    Amúgy sztem is tuti lesz faék szerelmespár, csak nem Orlando és Keira.

  19. Áááá, nagyon úgy tűnik, hogy ez a rész Depp amúgy működőképes ripacskodására lett szabva, minimális sztorival. Az eddigiekben tetszett ez a “Will keresi az apját meg a kincseket, és Jack segít (vagy nem)” sztorivezetés, de itt? Én kérek majd elnézést, ha jó lesz, mindenképp megnézendő.

  20. Lemaradva néztem most meg és semmi..az első nagyon jó volt,de a többi abszolút megölte.Így ez már tényleg érdektelen.És valahogy Cruz nekem szúrja szemem ebben a szériában.

  21. Én egy dolgot nem értek… hogyhogy kiveszett az emberekből az a vonás, hogy naivan hagyják magukat a mesével/történettel sodortatni? Én még mindig képes vagyok a moziba úgy beülni, hogy nem teszem fel a lécet előre jó magasra. Tudok úgy filmet nézni, hogy elragad a sztori, úgy szemlélni, mintha kívülállóként, de ott lennék a szereplők mellett,amikor átélik azt,amit. Nem azt nézem, hogy ez meg az viselkedése mennyire ismerős, stb. Ha tényleg ilyen a hozzáállás, tényleg kár elmenni. A másik,amit sok helyen olvastam: hogy a film már nem is jó Orlando és Keira nélkül, mert nélkülök nem lehet használni a többes számot (Karib-tenger kalózai). Miért ne lehetne? Mindkettő eljátszotta a szerepét, és már őelőttük is voltak kalózok a tengeren,akik harcoltak egymással a jobb prédáért. Az,hogy ők is belecsöppentek, a meseszövés része volt (akkor is, ha Will kalóz leszármazottja). Tehát, szerintem nézőpont kérdése, érdemes-e megnézni. :)

  22. Az első filmet ötször láttam a moziban, és még vagy hússzor DVDn, a másodikat összesen kétszer, a harmadikat egyszer, ez pedig olyan mértékig hidegen hagy, hogy az valami elképesztő.
    mazsola érvelésének van alapja de nem univerzális igazság. Én szeretem a meséket, 2010-ben kedvenc filmjeim között toronymagasan vezet az Így Neveld a Sárkányodat és az Aranyhaj, de ez, hát igazán nem tudom. Persze mit keresek itt ha nem érdekel? Gondoltam hátha az előzetes felcsigáz. De nem.

  23. Köszke, hogy nem küldtetek el a fenébe. :D Nem tehetek róla, én így látom… akár unalmas érvelés, akár nem. Talán nehéz eltalálni a modern ember szájízét. Azt hiszem, ez a világ egészen más hely lenne, ha nem mindenben a rosszat keresnék. Legyen az érvelés, vagy film. Az a két animációs nekem is nagyon tetszett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.