A Marvel tervei

Kevin Feige, a film részlegük vezető embere ült le dumálni kicsit a jövőről.

Többek között olyanokat ejtett el, hogy a régebbi kijelentésük, miszerint PG-13 a max amit engednek, az nem is úgy van, ahogy értettük. Jönnek még R besorolású anyagok tőlük, ha a helyzet úgy adódik. (úEzt gondolom úgy kell érteni, hogy kisebb hősöknél/filmeknél meg van erre az esély, ne vízionáljatok egy brutál Iron Man 3-mat azért, inkább egy Blade szerűséget.

Természetesen új páncélja lesz Vasembernek az Avengers filmben, de nem árulta el, hogy pontosan melyik képregényből veszik.

Nick Fury elvileg nem lesz benne a Captain America II. világháborús részeinél. Ahogy az Invaders sem, viszont Howling Commandos-szal tele lesz a padlás.

Edgar Wright továbbra is dolgozik az Ant-Man filmen, az Avengers után kaphat majd zöld utat.

Lehet, hogy újra meg fogják próbálni Punisher karakterének behozását. Itt az lenne a tippem, hogy valami másik filmben tűnik fel először, nem kap rögtön 90 percet megint.

Több női hőssel fognak foglalkozni a jövőben.

Biztos mondott még pár dolgot, de ez tűnt a lényeges résznek számunkra.

human
írta
2010. 12. 14. 05:36
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “A Marvel tervei” bejegyzéshez

 1. az összes közül Punishert érzem a leg érdektelenebbnek.
  Sosem szerettem a karaktert, szerintem nincs benne elég potenciál, akár még egy mellékszerephez is.
  Képregényben okés, de filmvásznon erőltetett.
  A többi az teljesen korrekt tervnek tűnik…

 2. tényleg!
  Az el is kerülte a figyelmemet… :D
  Bár Furyról azt is eltudom képzelni, hogy ő az isten, cska nem Morgan Freeman játsza… :D

 3. Alex: Az eredeti Fury harcolt a II.Vh-ban de nem tudom eldönteni hogy melyik verziója van a filmekben.

  A Punisher szerintem jó doldog lenne csak találják már ki hogy merre akarnak elindulni.
  A pg13-as Thomas Jane féle inkább egy sima akciófilm, annak is gyenge.
  A Ray Stevenson féle War Zone-t meg nem fogja bevállalni a Disney, pedig az már közelebb állna a képregényekhez.

  Vasember páncél: ha nem az Ultimate féle lesz, akkor nincs gond. Az szerintem túlságosan különbözik, megtörné a folytonosságot.

 4. Szerintem király az ultimate Ironman páncél is. a 616os Fury benne lehetne a 2. VH-ban de mivel a filmekben az Ultimate Fury van így nem para. Howling commandos király viszont mi az, hogy nem lesz Invaders ? Azoknak ott a helyük !

 5. Fury. A filmekben az Ultimate-féle verziója van, ami igazábol egy oda-vissza dolog. Az Ultimate verziót Sam L. Jacksonról mintázták, még poénkodtak is ezzel párszor, aztán most, hogy vászonra került persze hogy őrá gondoltak. Egy érdekes keverék lesz szerintem, ugyebár az eredeti fehér bőrű Fury rengeteg robot-hasonmással rendelkezik, továbbá nála van az Öröklét formula, ami miatt ilyen fiatalos. Az eredeti is és az Ultimate is II. világháborus hős volt, persze az Ultimate “csak” szuperkatona szérumot kapott. Mint az Iron man 2-ből kiderült, már Tony Stark faterjával is együtt dolgozott a múltban. Azt, hogy mennyi idős, semelyik verzióról sem tudjuk.
  Punisher lehetne mondjuk egy ötperces utcai harcnál, amibe beleavatkozik Sólyomszem pl vagy Kapi hazafelé Darázzsal.
  A Vasember páncél remélem a New Avengers féle lesz.
  Invaders tényleg furcsa, hogy nem lesz szerepeltetve, pedig igazábol az volt az első nagy dobása a marvelnek. Tippem az, hogy pár karakter jogai, mint Torch vagy Namor még mindig az F4-el együtt más studiónál vannak.
  Arról kéne valami spoiler végre, hogy mi lesz a főbalhé az Avengersben, valami földönkivüli invázió vagy “csak” Hulk.

 6. BGabor: A filmekben elvileg az ultimate fury van, azért Samuel L. Jackson játssza. Az viszont furcsa, hogy Howling Commandost akarnak Fury nélkül, mert azt mindigis ő vezette. Egyébként meg az ultimate Fury is ott volt a II. világháborúban, együtt szolgált Wolverine-nel.

 7. Yosha: ha Hulk lesz a fő történetszál, akkor szerintem nem fog nagyon változni a páncél, max elkészíti a hulk-bustert mellé, abból is remélem a Mark II -est, mert az betyárabbul néz ki. Egyébként én sajnáltam hogy keverik az ultimate-et, tudom, modernizálni kell itt-ott, de így rendesen összezavarják a rajongókat :/

 8. MStipee: Az biztos, hogy össze, főleg ha ugy akarjákl behozni Hulkot mint az első Ultimatesben.És nagyon ugy tünik, hogy többnyire az lesz az alap, mert az eredeti Avengersnek semmi köze a shield-hez, főleg nem Furyhoz meg Black Widowhoz mint alaptag. Ráadásul egy klasszikus Thor-al, máris el van lőve az Ultimates egyik legnagyobb kérdése az asgardiról, hogy ő valójában ki is.

 9. Személy szerint én nem bánom hogy behoztak egy “movie-univerzum” -ot is, így nem nyafoghat senki hogy “dehát a 616-ban nem is így volt”, stb. Amíg logikusan, meg egymásra építve rakják össze, addig nem kötözködök :)

 10. Ant-Man film? Annak örülnek, de remelem Avengers filmben is benne lesz legalabb mint a tudos Pym. (+ Wasp), megiscsak alapito tagok.
  Howling commando Fury nelkul nem az igazi, de gondolom Buckyt berakjak majd mint a Commando tagja es Cap veszi at majd Fury helyet mint Howling vezer.
  Benne lesz a filmben Zemo? Meg Loki? Ki lesz majd a fogonosz? (a mostani Ultimate sorozatban kiderult, hogy eppen Loki volt mindig is Zemo maszkja alatt, lehet ezt akarjak ide is…)

  Ja es remelem Feket ozvegy kap egy kis észt es karaktert ebben a filmben, mert elozoben olyan volt mint egy buta szoke aki csak tud kung fuzni. (pedig mekkora nagy szereplo, foleg ha Hawkeye-al osszehozzak!)

 11. Ant-man filmnek remélem értelmes sztorit írnak, mert bármilyen furán hangzik, tényleg van benne potenciál, bár szerintem nem feltétlen mint Ant-man hanem mint Hank Pym és karakterfejlődése.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.